BAK – Win een gesigneerd exemplaar van Vertrouw op mij

Geplaatst op 28 december 2017 door Emmy in Boeken Adventskalender 2017, Winactie / 20 Comments

Wist je dat Jennifer Armentrout dit jaar naar Nederland kwam? Ze heeft toen boeken gesigneerd en Zomer & Keuning heeft een exemplaar van Vertrouw op mij ter beschikking gesteld om iemand blij mee te maken. MET HANDTEKENING. Zo toffff!

 

Vertrouw op Mij (Wait for You, #6)‘Vertrouw op mij’ is het zesde en laatste deel in de ‘Wacht op mij’-serie van Jennifer L. Armentrout. Hoofdpersoon Jillian neemt een baan aan in het familiebedrijf, omdat ze moet toegeven dat het een mooie kans is. Wat haar niet wordt verteld, is dat ze direct onder Brock komt te werken. Jaren geleden was ze als een soort bakvis smoorverliefd op hem, maar hij zat in een geheel andere levensfase. Nu ligt die tijd gelukkig achter hen en na haar eerste weerstand besluit ze gewoon met hem samen te werken. Dat lukt heel aardig, tot ineens blijkt dat hij gevoelens voor háár heeft.

Het fijne van deze serie is dat je de boeken los van elkaar kunt lezen. Het zijn ideale boeken voor de romantici onder ons.. Maar wat me nog mooier lijkt is als iemand dit boek wint voor een ander. Dus: wie gun je dit boek mét handtekening van Jennifer L. Armentrout herself? Vertel in een reactie wie en waarom en wie weet kunnen we zo iemand blij maken!

Deelnemen kan tot 5 januari! Succes!

PS. Geen zielige verhalen, gewoon, wie wil je blij maken met dit boek?

Tags: ,

Divider

20 responses to “BAK – Win een gesigneerd exemplaar van Vertrouw op mij

  1. Fien De Smet

    Ik zou dit boek graag winnen voor mijn zus omdat ze heel erg grote fan is van Jennifer L. Armentrout en omdat ze net verjaard is! 🙂

  2. Ik denk dat ik mijn zus hier wel blij mee kan maken. 🙂 Ze leest eigenlijk amper boeken (op kookboeken na), maar in 2017 heeft ze op aanraden van mij enkele New Adults gelezen en die las ze toch volledig uit. Dat plezier gun ik haar in 2018 ook – en misschien mag ik ‘m daarna nog stiekem lenen ook. 😉

  3. Sylvia

    Graag zou ik mijn moeder blij maken met dit boek, dit is het enige deel dat ze nog niet heeft gelezen (en ook het laatste deel) plus ze is bijna jarig dus extra leuk!

  4. Margo

    Ik gun dit boek aan mijn lieve zus, een hopeloze romanticus die houd van een leuke stand-alone. Dit boek staat haar dus op het lijf geschreven. (En dan kan ik hem na haar ook eens lezen natuurlijk want Jennifer L Armentrout is echt geweldig!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.