BAK – Win een gesigneerd exemplaar van ‘Van jou’ van Sophie Jackson

Geplaatst op 14 december 2017 door Emmy in Boeken Adventskalender 2017, Winactie / 14 Comments

New Adult en romance fans opgelet, want ik mag van Zomer & Keuning een fantastische prijs weggeven. Namelijk een gesigneerd exemplaar van Van Jou, geschreven door Sophie Jackson. Het gaat hier om het derde deel in de serie, maar de boeken zijn losstaand te lezen.

Je maakt dus kans op een door Sophie Jackson gesigneerd exemplaar van dit boek:

A pound of flesh 3 - Van jou

Hartverscheurend, sexy en meeslepend, dat is Van jou van Sophie Jackson. Hoofdpersonen Riley en Lexie zijn al sinds hun vroege jeugd verkikkerd op elkaar, maar het leven heeft hen in een andere richting geleid. Toch kunnen ze elkaar niet vergeten. Als Riley vanwege een ziekenhuisopname van zijn vader terugkeert naar de plaats waar hij opgroeide, moet hij dan ook meteen aan Lexie denken. En het duurt niet lang voordat hij haar ontmoet – en zijn hart opnieuw aan haar verliest. Maar ze hebben allebei heel wat meegemaakt en dat maakt de liefde er niet makkelijker op. Kan er opnieuw iets opbloeien tussen hen, of staat het verleden in de weg? Van jou is het derde deel in de trilogie van de Britse Sophie Jackson waarin eerder al Stuk van jou en Stil van jou verschenen.

Dat klinkt als een hartverscheurend verhaal, toch?

Wil jij kans maken op dit boek? Je kunt hem winnen!

Laat voor 25 december een reactie achter waarin je jouw ideale persoonlijke kerstwens achterlaat. Like vervolgens mijn facebook pagina, alsmede die van Zomer & Keuning.

Heel veel succes! Kom morgen weer terug voor een hele gulle prijs.

Tags: ,

Divider

14 responses to “BAK – Win een gesigneerd exemplaar van ‘Van jou’ van Sophie Jackson

 1. Oké mijn kerstwens….Ik hoop dat ik mijn depressie zo’n schop onder zijn kont kan geven dat hij de deur uitvliegt. Zodat ik weer 100% kan genieten van mijn gezin en het lezen!

 2. Sabrina H

  Mijn ideale kerstwens is dat iedereen gelukkig is, Echt gelukkig. Er geen oneerlijkheid, onrecht, gehaat, onvrede, gepest, oorlog, armoede enzovoort is. Als je het echt over de ”ideale” (kerst)wens hebt. Maar dat is helaas onmogelijk. Als ik een minder ”grote” kerstwens zou doen. Persoonlijk dan zou dat zijn dat ik en mijn familie allemaal gelukkig zouden zijn.

 3. Marieke

  Mijn ideale kerstwens is dat ziektes uit de wereld zouden verdwijnen. Mensen in mijn omgeving die ongeneeslijk ziek zijn, dat raakt mij zo! Maar natuurlijk wil ik dan dat iedereen beter wordt, ongeacht of ik die persoon ken of niet. Dat is echt mijn ultieme kerstwens.

 4. Xaviera Jamie

  Afgelopen jaar hebben we weer afscheid moeten nemen van lieve mensen om ons heen.
  Ik heb dit jaar de volgende tekst in mijn kerstpost geschreven
  “Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt”!

 5. Mijn kerst wens is dat mijn vriend terug naar huis komt van zijn wereld reis met kerst zodat we elkaar eingelijk weer een keer kunnen zien na 1,5 jaar! </3

 6. Nancy van Heck

  Mijn echte persoonlijke kerstwens die diep in mijn hart zit is:
  Ik hoop dat ooit mijn lieve zoontje die nu 3 jaar is bij mij in mijn armen terug komt en bij mij verder mag opgroeien. Want ik hou erg veel van mijn zoontje maar ik mis hem elke dag in mijn bij zijn.

 7. Lotte

  Ik heb zelf niet echt een wens, dus wens ik maar dat iedereen zijn kerstwensen dit jaar mogen uitkomen.! Het boek kende ik nog niet voor ik het hier zag passeren, maar het klinkt alvast veelbelovend :D.

 8. Kim Claesen

  Mijn kerstwens voor dit jaar is veel liefde en steun voor mijn familie langs moederskant. We hebben een klein maandje geleden met veel pijn in ons hart afscheid moeten nemen van mijn Bompa. Hij was 87 jaar. Iedereen is nog wat onder de indruk en een echt ‘feest’gevoel is er begrijpelijk ook niet. Ik hoop dat iedereen ondanks de pijn toch door kan gaan 🙂

 9. Femke

  Leuke actie! Ik heb het eerste boek in die serie ‘Stuk van jou’ in huis, maar nog niet gelezen. Mijn persoonlijke kerstwens is dat ik nog vele jaren met mijn lieve familie kerst mag vieren, en dat ik nog een heel wat jaartjes van mijn opa en oma mag genieten ❤️❤️ (En lekker veel vlees met kerst voor mijn hondjes, haha!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.