BAK – Win een pakket met Bravelands #2 – Regelbrekers

Geplaatst op 16 december 2018 door Emmy in Boeken Adventskalender 2018, Winactie / 6 Comments

Kennen jullie de boeken van Erin Hunter al? Duizenden mensen lopen weg met haar Warrior Cats serie, maar ze schreef nog veel meer, zoals de onlangs verschenen Braveland serie. Onlangs ontving ik het tweede boek en omdat ik deze dubbel kreeg, heb ik een pakket bewaard voor een van jullie. Dus ben je fan van deze boeken met dieren in de hoofdrol en wil je een tof verrassingspakket ontvangen? Kijk dan vooral verder hoe je mee kunt doen om kans te maken.

Waar gaat De Regelbrekers over?

regelbrekers

Als Oppermoeder wordt vermoord, slaat in heel Bravelands de chaos toe. Ondanks hun verdriet zijn de stuurloze wilde dieren dan ook zielsgelukkig als er een nieuwe Opperouder opstaat. Maar is die wel te vertrouwen? De baviaan Doorn, de olifant Sky en de leeuw Fier doen er alles aan om de waarheid te achterhalen, maar helaas worden de drie helden aan alle kanten door de Regelbrekers tegengewerkt …

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan raad ik je aan om mee te doen met deze winactie! Je krijgt namelijk niet alleen dit boek, maar er zitten ook een paar heel toffe goodies in het pakket.

Hoe maak je nu kans op dit pakket? Vul voor 24 december onderstaand formulier in, waarbij je antwoord geeft op de volgende vraag: Wat is de titel van het boek waar ik aan werk?

Onder de goede inzendingen wordt een winnaar van het pakket gekozen.

[contact-form-7 id=”20320″ title=”Bravelands”]

Succes!

Tags: ,

Divider

6 responses to “BAK – Win een pakket met Bravelands #2 – Regelbrekers

  1. Kim Milkyway

    Ik ben gek op de Warrior Cats serie en ik ben vanplan om het eerste deel komende week te bestellen dus deel 2 zou welkom zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.