BAK – Win ‘Een onverwachte kerst’

Geplaatst op 14 december 2018 door Emmy in Boeken Adventskalender 2018, Winactie / 25 Comments

Laten we vandaag een supersnelle winactie doen! Doe vandaag en morgen mee met deze winactie en misschien breng jij de kerst wel door met ‘Een onverwachte kerst’, beschikbaar gesteld door uitgeverij Boekerij. 

Waar gaat ‘Een onverwachte kerst’ over?

Charlies plannen voor een rustige plattelandskerst vallen in duigen als ze twee wel heel aantrekkelijke mannen ontmoet

Charlie houdt niet van Kerstmis, en dit zou wel eens de ergste decembermaand van haar leven kunnen worden. Haar vriend heeft haar ingeruild voor zijn personal trainer, haar appartement is getroffen door een gaslek en haar moeder heeft besloten de feestdagen met haar vijfde man in Australië door te brengen.

Single, met een lichte hersenschudding en tijdelijk dakloos, stemt Charlie er schoorvoetend mee in de feestdagen door te brengen in Devon, om mee te helpen in de hondenopvang van haar nichtje. Maar haar plannen voor een rustige plattelandskerst met enkel harige viervoeters als gezelschap vallen in duigen als ze de Duitse dog Malcolm en zijn onweerstaanbare (maar helaas verloofde) baasje Hugo ontmoet. En als klap op de vuurpijl is er ook nog Cal, de aantrekkelijke maar vreselijk arrogante lokale dierenarts. Deze kerst zou wel eens interessanter kunnen worden dan Charlie ooit had verwacht.

Klinkt dit jou als een ultieme kerstread in de oren? Doe dan snel mee met de actie, want hij loopt maar twee dagen! Je kunt meedoen tot en met 16 december! 

Hoe doe je mee? Beschrijf hieronder je ultieme kerstboom!

Succes 

Tags: ,

Divider

25 responses to “BAK – Win ‘Een onverwachte kerst’

 1. Priscilla

  Mijn ultieme kerstboom is er een met mooie lichtjes er in en glitter. Je kan nooit zonder glitter 😉
  Ook grappige, unieke kerstballen afgewisseld met “normale” kerstballen.

 2. Ow! Ik ben echt een overactieve, levendige idioot, dus ik zou echt zo’n enorm grote all over the place kerstboom willen. Zo’n boom waarbij de top van de boom het plafond raakt en die de helft van je woonkamer in beslag neemt. En dan helemaal volgehangen met van alles en nog wat. Sommige mensen willen thema’s of bepaalde kleuren, maar ik wil dat eigenlijk juist niet. Ik wil alles door elkaar en het liefst van al zou ik dan willen dat iedereen die hier over de vloer komt gedurende het jaar iets meebrengt voor in mijn kerstboom. En niet iets wat IK mooi vind, maar iets wat ze zelf mooi vinden. Zo heb ik dan met kerstmis in de boom een stukje van iedereen die me lief is.

  ps, Ik heb dit boek echt al heel vaak langs zien komen en ik ben nu toch wel heeel heeel heeel erg nieuwsgierig geworden! Ik zou het graag met kerst willen lezen!

 3. Mijn ultieme kerstboom heb ik bijna, deze is besneeuwd, heeft kleine subtiele lichtjes en met de kleuren wit, goud, zilver en zwart als kerstballen. Wat ik nu niet heb maar graag zou willen (om hem helemaal af te maken) zijn originele Harry Potter ornamenten van the Deathly Hallows, iets van Dobby, de gruzelementen etc. En natuurlijk een pinguïn ornament haha!

 4. De ultieme kerstboom is voor mij zo goed als compleet eindelijk. Na er vele jaren over gedroomd te hebben, staat ie er dan. Een zwarte kunstkerstboom met het the nightmare before christmas thema ❤. De ballen zijn geschilderd en voorzien van jack skellington zijn vele gezichtsuitdrukkingen, en natuurlijk ontbreekt ook zijn hondje zero niet in de boom. Verder is de boom voorzien van vrolijk gekeurde lichtjes, en omdat mijn vriend helemaal weg is van Star Wars hangen er ook nog ballen in beschilderd met stormtroopers. We hebben zo’n plezier gehad met het maken van alles en de boom optuigen. Voor het eerst sinds jaren voelt kerst weer echt fijn, en kijk ik er weer naar uit❤.

 5. Chantal

  Mijn perfecte kerstboom is een grote boom met veel lichtjes. En ik wil als kerstballen er mijn hogwarts house kleuren goud en rood in hangen.

 6. Thea

  Kan ik niet gewoon een foto maken? Haha mijn favoriet staat nu te pronken in mijn kamer, veel lichtjes, heeeeeeel veel ballen in goud, linnen, licht en donkergroen, met slee, bontje en (nep)cadeautjes eronder

 7. Lotte Brüggink

  Mijn perfecte kerstboom ziet eruit als een grote paddestoel met een heleboel rode en witte kerstballen. Deze kunnen van glas zijn, gebreid, gehaakt, gevouwen of van een ander materiaal. Ik zou het ook heel leuk vinden als er kleine Dobby’s, delfstoffer, draakjes enzovoort in zouden hangen.
  Ook hangt er heel veel lekkers in, zodat ik er lekker van kan snoepen zonder dat iemand het merkt en ik ook nog wat heb voor bezoek.
  Ps.: mijn kerstboom hangt dan wel aan het plafond, zodat de katten niet Mijn lekkers op kunnen eten. Mijn katten krijgen hun eigen kerstboomje waar ze wel in kunnen klimmen.

 8. Xaviera Jamie

  Een boom met echte kaarsjes, en kerstballen van mijn oma’s, zelfgemaakte frutsels van onszelf en de kinderen! Een heel persoonlijke boom. Daar geniet ik van!

 9. Mijn meest ideale kerstboom is een combinatie van een echte boom, met als versiering bookish items, op de voet van de boom een stellage van echte boeken, ballen met Dickenson taferelen, lekker eigenwijs steek ik altijd pauwenveren, palm- en bananenbladeren tussen de takken. De piek wil ik eens met een cluster van mini kunstboeken. Naast de boom een village met foodtrucks, kersttrein en natuurlijk een boekenwinkel.

 10. Marian B

  Een grote kerstboom van chocola! Tja ik ben nu eenmaal een chocoholic 😉 Verder vind ik een mooie groene boom met rood, wit, zilveren ballen erg mooi, lekker traditioneel met piek, kerststal eronder zoals mijn oma ook altijd had.

 11. Jolanda Denekamp

  Een mooie prachtige grote boom met de ideale pyramide vorm. Heerlijk geurend. Met onderin hele sterke takken zodat er veel kadoboeken opgelegd kunnen worden. Uiteraard tussen de lampjes. Hoger zitten er heerlijke chocolaatjes tussen de takken verstopt. Bovenin de boom zitten mooie glimmende kerststerretjes.
  Naast de boom een knappende openhaard met grote luie kussens om de boeken uit die boom te kunnen lezen.

 12. Alida Koolstra-Bruining

  Een grote mooie boom behangen met chocolade en diverse items die met Harry Potter, en de vele hobb’s die ik heb met lichtsjes die een gezellige warmte uit stralen en die staat naast een geweldige ouderwetse open haard

 13. Anita te Gussinklo

  We kunnen er een boom over opzetten. Letterlijk én figuurlijk, want de perfecte kerstboom is geen sinecure: hij moet lichtjes, een statige piek, vrolijke slingers én schitterende ballen hebben

 14. Kim velema

  Je kent ze wel. Die kerstboom in de film. Vol mooi fonkelend en glitterend en toch precies goed. Al jaren probeer ik een kerstboom te makrn die zo mooi is. Helaas is het me nog niet gelukt. Al doe ik meer ballen lijkt de boom ontploft. Al doe ik minder ballen lijkt de boom te leeg.
  Maar de mooiste bomen zie je echt in amerikaanse kerstfilms. Daar zwijmel je tpch bijna bij weg

 15. Danielle

  Mijn ultieme kerstboom zou helemaal volhangen met Disney ballen en ornamenten 🙂 ik ben alleen bang dat de rest van mijn gezin daar niet heel erg gelukkig van wordt (en mijn portemonnee waarschijnlijk ook niet), dus het zal een droom blijven…haha

 16. Mijn perfecte kerstboom heeft zot veel mooie lichtjes en komt tot tegen het plafond. Voor de rest een mooie mengelmoes tussen stylish gouden en witte kerstballen. Om het af te werken wil ik graag wat leuke details. Hier en daar een Harry Potter-kerstbal of eentje met Disney-invulling. Het moet een leuke ontdekkingstocht zijn zo’n boom, je moet elke keer andere leuke dingen ontdekken. En eronder moeten zot veel pakjes. Veel boeken en een dekentje ervoor om in de buurt van de haard te kunnen lezen. Ja, laat maar komen!

 17. Ik vind mijn ultieme kerstboom moeilijk te omschrijven, omdat ik niet snel tevreden ben. Dit jaar hebben we veel lampjes en groene, bronze en witte ballen, dat vind ik erg mooi. Ik hou van de meer natuurlijke kleuren in een boom en vooral veel licht

 18. Priscilla

  Ik doe graag mee met deze prachtige actie ??
  Onze boom is zo natuurlijk mogelijk, mooi groen, zachte lampjes, 1 kleur ballen en veel accenten van hout. Hoe dichter bij de natuur hoe beter. Het geeft mij op die manier het gevoel van rust en geborgenheid. Dat waar kerst voor mij om draait. ❤️

  Veel liefs en iedereen alvast hele fijne dagen toegewenst!

 19. Monique L.

  Mijn ultieme kerstboom is 2 meter lang en vol met slingers, lichtjes en prachtige kerstballen.
  Het liefst in de kerstkleuren. Een traditionele boom eigenlijk

 20. Esther Ram

  Mijn ultieme kerstboom is er een met veel lichtjes. Maar ook mini boekjes die je erin kan doen, geen idee of zo iets bestaat, maar anders heb ik iets om te doen, namelijk dit maken.

 21. Lyda

  Wat een leuk boek, doe graag mee. Mijn ultieme kerstboom is een echte nordmann met zilveren kerstballen en versiering. Er zitten dan ook nog kerstballen in uit mijn jeugd. Helaas lukt dat nu niet, want er is een jonge rode kater in huis. Die vind niets leukers om een grote aanloop te nemen en dan ergens op te springen. (We hebben zelfs de televisie vast moeten zetten, hahahaha)
  Maar hopelijk als hij wat ouder en rustiger wordt kunnen wij onze ultieme kerstboom weer in de kamer zetten. Fijne kerstdagen en een goed 2019.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.