BAK – Win een illustratie

Geplaatst op 28 december 2018 door Emmy in Boeken Adventskalender 2018, Winactie / 21 Comments

Toen ik een tijdje terug een tekening deelde op instagram, kreeg ik heel veel leuke reacties. Maar ook een vraag; zou het niet tof zijn als iemand een portret kon winnen? Hier kwamen ook weer heel veel enthousiaste reacties op, dus besloot ik een prijs toe te voegen aan de Boeken Adventskalender van dit jaar (ik geef vet veel zelf weg dit jaar haha).

De actie van vandaag is dat je een door mij getekend (digitaal) portret krijgt van jou of je favoriete personage. Ik hoop heel erg dat jullie dit een leuke prijs zullen vinden! Ik vind tekenen echt heerlijk, maar ik gun mezelf het vaak niet om er echt voor te gaan zitten. Ik teken natuurlijk vrij veel voor mijn werk, dus dan is de stap om voor mijzelf te tekenen soms nogal een grote. Dit is een ideaal moment om lekker aan de slag te kunnen.

Hoe maak je kans?

<3 Volg me op instagram (@zonenmaan)

<3 Geef me een shoutout op stories of op je feed.

<3 Like onderstaande tekening.

<3 reageer onder deze blogpost met je instagramnaam

Deelnemen aan deze actie kan totΒ 5 januari,Β daarna zal ik een winnaar kiezen.

Heel veel succes en hopelijk kan ik iemand binnenkort blijmaken! Je kan deze winactie ook winnen voor een ander. Geef dit dan aan in een reactie en zorg dat diegene ook meedoet (want dan heb je dubbel kans).

PS. Mochten er andere illustratoren zijn die denken; ik wil dit ook weggeven, stuur me dan een berichtje. LEUK!

Tags: ,

Divider

21 responses to “BAK – Win een illustratie

  1. Marilyn Coene

    Op Instagram heb ik gewoon mijn eigen naam marilyn coene en volgens mij volgen wij elkaar al. Een vraagje …… wat is een shootout op story’s of feed ?

  2. Merel Kuitert

    Hihi, dat was ik! Ik heb alleen al een geweldige prijs gewonnen met de BAK, dus ik doe niet mee. Succes allemaal, superleuk dat je dit doet, Emmy!

  3. Rianne

    Wat tof! Mijn instagram is @riannerobben. Ik heb echt de stille hoop dat ik voor mijn favoriete personages ook die van mezelf mag kiezen πŸ˜‰

  4. Oh, ik ben nog steeds een beetje verliefd op het Hufflepuff-portret dat je van me hebt gemaakt. Hier wil ik dus graag aan meedoen. Oh ja, ik heb op Instagram dezelfde naam als hier @zwartraafje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.