BAK – Win een Harry Potter fleecedeken

Geplaatst op 26 december 2018 door Emmy in Boeken Adventskalender 2018, Winactie / 30 Comments

Ondanks dat het nog niet bepaald sneeuw-weer is, vind ik het heerlijk om ’s avonds lekker met een dekentje en een boek op de bank te kruipen. Een lekkere kop thee erbij en ik ben gelukkig. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Mooi zo, want dankzij Celebrate Books ligt er binnenkort iemand van jullie onder een dekentje; een Harry Potter fleecedeken wel te verstaan.

Celebrate Books werd vooral bekend door de fantastische boekenboxen die ze de afgelopen jaren hebben samengesteld. Ondertussen komen er alleen nog maar special uit en is het voornamelijk een toffe webshop geworden met alles wat een boekenfan maar zou kunnen wensen. Van papier tot mok, van thee tot sieraden, je vindt er vanalles. Ikzelf ben groot fan van Celebrate Books; ik werk heel graag met de samen en ik hou van alle creatieve ideeΓ«n die Sandra altijd heeft. Wat een respect heb ik voor die vrouw! Ze was dan ook zo lief om een item beschikbaar te stellen voor de Boeken Adventskalender van dit jaar!

Wat kan je winnen?

Harry Potter dekentje

Het is warm, zacht, heeft een mooie kleur en is bedrukt met een super fijne quote van Dumbledore; de Harry Potter fleecedeken. Deze Harry Potter fleecedeken mag echt niet ontbreken op het bed/de bank van een Potterhead.

Wil jij dolgraag onder dit lekkere warme dekentje kruipen met een heerlijk boek (misschien eentje die je bij een andere actie won?), doe vandaag dan mee met deze actie!

Meedoen is supersimpel.

<3 Volg Celebrate Books via social media

<3 Volg Zon en Maan via social media

<3 Laat een reactie achter op welke manier je ons volgt Γ©n geef antwoord op de volgende vraag:Β Welke boekige goodie mag er in 2019 niet ontbreken op de Nederlandse markt?Β Oftewel; waar heb jij nou echt behoefte aan?

Laat deze reactie achter voor 2 januari en wie weet begin jij het nieuwe jaar met een fijne prijs.

 

Tags: , , ,

Divider

30 responses to “BAK – Win een Harry Potter fleecedeken

 1. Ik volg jullie allebei op instagram, facebook en volgens mij ook op twitter πŸ˜‰ De boekige kussenslopen lijken mij inderdaad ook wel wat! Daarnaast zou ik nog heel graag ook in Nederland uitgebreidere en mooiere boekjournals willen hebben. Wat ik ook tof zou vinden is bookish themed fotolijstjes!

 2. Carolien Schutte

  Wij volgen jullie op ig en fb en volgens mij ook op Twitter mijn zoon die morgen zeven word is een Harry Potter fan en zijn mama doet gezellig mee ? harry potter blijft leuk wat mij erg leuk lijkt is een kinder boekje over hogwarts voor de jongere potter fans ☺️ aangezien er aardig wat Potter fans zijn maar de jongere fans nog niet alle films mogen zien en voor bijvoorbeeld mijn zoon de boeken nog Veelste moeilijk zijn ?

 3. Laurianne Aerts

  Ik volg beide op instagram en facebook!
  En wat ik graag zou zien? Eigenlijk heel erg graag stickers, maar dan meer specifiek decals voor op laptops! Van die leuke waarbij het apple logo wat in verwerkt is πŸ™‚

 4. Majonne Twigt

  Mijn dochter van 10 wil een schoolboek/jaarboek met alle namen van hogwarths-scholieren per afdeling en dan in het Nederlands en Engels naast elkaar. En verder vindt ze alles van HP leuk, vooral Zwadderich.
  Ik houd zelf erg van boekenleggers met boekenspreuk of een goede quote uit een boek. Een mooie mok, een kussenhoesje voor op de bank, een tas.
  Ik volg beiden op Facebook en Instagram.

 5. Michelle van Doremalen

  Ik doe echt super graag mee. Ik volg celebrate books via instagram (momoiromitchi) en zon en maan via instagram en facebook. Ik zou graag willen dat er wat meer book themed kussens en dekens enzo waren eigenlijk alles wat je op je kamer/in je huis kwijt kan.

 6. Desiree

  Ik volg beide al een aardige tijd om Instagram (desireesboeken) en op Facebook (Desiree VAN Dam).

  Voor mij: ik zou graag bookish bujo’s zien (dus echt in een thema van een fandom), mooie boekenleggers en quotekaarten zoals Celebratebooks altijd deed in de boxen. En inderdaad kussenslopen (of zelfs een dekbedset): in een fandom thema echt kussenslopen voor bed kussens.

 7. Saskia Gluvers

  Ik volg beide via Facebook en mail. En volgens mij mag er dit jaar zeker geen waterfles met een boek quote missen. Voor zomers net als in de winter de thee bekers.

 8. Mireille Schuijt

  Ik volg zon en maan en celebrate books op facebook en Instagram.
  De boekige goedie die niet mag missen in 2019 zijn de mokken met geweldige boeken quotes

 9. Astrid van Nieuwenhuijzen

  Aaah twee dingen: boekenpantoffels en wat dachten jullie van een leuke badjas in boekensfeer!

  Ik volg zon en maan op Facebook en ik volg celebratebooks op Facebook en op instagram via mijn blognaam.

 10. Yeah ik doe ook weer gezellig mee πŸ™‚ ik hou van dekens en HP πŸ™‚
  Volg allebei natuurlijk al op social media.
  Mij lijken boekige ringen, liefst zilver, erg gaaf. Bijvoorbeeld met stapeltje boeken, een quote of met symbolen van een fandom. Duurzame drinkflessen met quote vind ik ook tof

 11. Alida Koolstra-Bruining

  Ik volg celbrate books en jou via facebook. Ik zou het gaaf vinden om een quill, ink en bijpassend notiebook te verkrijgen πŸ™‚

 12. Petra W

  Ik volg jullie alle twee op instagram en facebook. Het meeste heb ik behoefte aan… een dekentje. Mijn grijze celebrate book box deken wordt de hele tijd ingepikt door bookish.miss.b , dus een aanvulling is heel welkom. Verder kun je nooit genoeg boekenleggers hebben en een lekkere bookish chocolademelk (poeder) is ook altijd goed.

 13. sabrina wannet

  ik volg beiden op facebook en zon en maan ook op instagram.
  voor mij komend jaar mogen de volgende bookish items niet missen (zou ik eigenlijk wel eens willen) een bookjournal met een bookish thema. Een (school)agenda waar de nieuwe releases in staan van komende boeken (echte must have). en een mooie kussensloop zoals hierboven al genoemd word. via alieexpress kun je er wel aan een paar komen maar specifiek is er niet echt aan te komen. oja en dit leuke dekentje zou ik wel willen gebruiken met het boek everless maar zou mijn potter gekke zusje (griffoendor) hiermee verrassen zodat ze onder dit dekentje o.a. de potter reeks kan herlezen.

 14. Lisa

  Ik volg jullie op insta! ?
  Wat ik nog vind ontbreken is een boekig thee ei. Ik heb boekige mokken en thee, maar nog geen matchende thee ei!

 15. Marian B

  Eh wat je weggeeft… een boekig fleecedeken mag natuurlijk niet ontbreken! Ik doe mee voor mijn zusje, een echte fan en een koukleum! Ik volg op Bloglovin en gedeeld op G+.

 16. Saartje Ndangi

  Ik volg jullie op fb als saartje Grupping-Ndangi en op instagram en Twitter als saartjeinwonderbookland. Ik zou graag bookish dekbed overtrekken zien dat zou geweldig zijn. Mijn zoon is een grote Harry Potter fan dus doe graag mee voor hem.

 17. Gerda

  Op de bank met een deken met een prachtige en geweldige quote. Wat wil een lezer nog meer…een mooie koektrommel met quote voor iets lekkers bij de thee of koffie terwijl je een boek lees.
  Volg Facebook, Twitter en Bloglovin.

 18. Manon van Keulen

  Ik volg jullie beiden op Facebook & Instagram (insta: @kwetrerelfje).

  Wat mij een toffie goedie lijkt is een boeking thee-ei, zodat alle boekige theeΓ«n echt in stijl gedronken kunnen worden πŸ˜‰

  PS: nu ik even naar boven scroll zie ik dat ik niet de enige ben met dat idee… Een boekige theezakjes houder is ook een idee πŸ˜‰

 19. Esther Ram

  Ik volg jullie op facebook en instagram. Ik zou wat meer boeksleeves willen zien vanuit een Nederlandse webshop, omdat die er volgens mij nog niet zo veel zijn! πŸ™‚

 20. Anne

  Leuke actie! Natuurlijk volg ik jullie allebei op Instagram (yareader). De hoekige etui vond ik erg leuk en zou ik dus graag willen zien.

 21. Anneliese de Waal

  Welke boekige goodie mag er in 2019 niet ontbreken op de Nederlandse markt?

  Een agenda πŸ™‚ πŸ™‚

  Groetjes Anneliese

 22. Sylvia

  Volg jullie beiden op instagram (TurtleBookwurm) en wat niet mag ontbreken zijn heerlijke boekerige mokken, maar wat dacht je van een leuke boekerige theemuts (bijvoorbeeld met quote(s) of boeken erop)? Dan blijft je thee lekker warm en ook nog in boekenstijl πŸ˜‰ Er zijn tenslotte volgens mij best veel lezers die echte theeliefhebbers zijn πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.