BAK – Win een gesigneerd exemplaar van Animax!

Geplaatst op 18 december 2018 door Emmy in Boeken Adventskalender 2018, Winactie / 28 Comments

Onlangs verscheen mijn recensie van Animax, welke ik heb mogen lezen voor het verschijnen. Fans van Pokémon mogen dit boek absoluut niet missen! Iets later viel het boek op mijn deurmat. Nou ja, boek.. Boeken! Ik kreeg namelijk nog een exemplaar van uitgeverij Wolf & Dragon toegestuurd. Een gesigneerd exemplaar nog wel en daar hoop ik iemand blij mee te kunnen maken op deze dag in de Boeken Adventskalender!

Waar gaat Animax over?

Animax

Elena woont op het eiland New Lane, waar de bewoners de stroming van AnimaX volgen. Zij geloven dat het vinden van je soulmate dé oplossing is tot een vredig bestaan zonder confrontaties en oorlog. Nadat de wereld na de Derde Wereldoorlog uit elkaar gerukt is in verschillende eilanden is dit ook wel nodig. Om de inwoners te helpen bij het vinden van hun soulmate heeft professor Animo de AnimaX ontwikkeld. Deze kunstmatig intelligente robots nemen de vorm aan van het dier dat bij jou past, jouw soulmate heeft hetzelfde dier.

Op haar achttiende verjaardag mag Elena dan eindelijk de test afleggen om haar eigen AnimaX te krijgen. Ze is er zeker van dat ze een vos krijgt, net zoals Mason, de jongen op wie ze al jaren verliefd is. Maar wanneer ze een heel ander dier krijgt, blijkt dat Elena zichzelf niet zo goed kent als ze dacht. En hoe goed kent ze Mason?

Een van jullie wint een exemplaar mét handtekening. Hoe maak je kans? Vertel allereerst in een reactie welk dier jouw animax zou zijn en waarom en voeg het boek daarnaast toe op goodreads. Doe dit alles voor 24 december. Succes!

Tags: ,

Divider

28 responses to “BAK – Win een gesigneerd exemplaar van Animax!

 1. O! Wat een toffe winactie! Ik heb het boek toegevoegd aan mijn Goodreads wil ik lezen plankje! (En het wishlist plankje :P).
  En mijn vriendinnen zouden me echt heel raar vinden als ik niet zou zeggen dat mijn Animax een kikker zou zijn. Ik vind Kikkers gewoon hele toffe, rare, quirky beesten. En het allerleukste van kikkers? Je blijft toch altijd een beetje hopen dat er stiekem een is die een prins blijkt te zijn 😉

 2. Do

  Yay wat een leuke winactie! Ik ben erg benieuwd naar dit boek, Ik ben dol op verhalen met dieren. Ik heb het boek al toegevoegd aan mijn to-Read plank. Ik denk dat mijn animax een vos zou zijn, ten eerste vind ik dat echt een super mooi dier. Daarnaast ben ik zelf niet echt dapper, en een vos wel, dus hij of zij zou dan een stoerdere, sluwere versie van mijzelf zijn.

 3. Marilyn Coene

  Animax waw ik wou deze al lezen dus doe ik zeker mee met deze fantastische winactie en mijn animax zou een vogel zijn, omdat ik er niet goed tegen kan om lang binnen te zitten zeg ik dikwijls dat ik mijn vleugels buiten eens ga strekken. Animax staat op mijn wil ik lezen plankje .

 4. Pokémon!!!! O dear, ik ben dankzij een nichtje vorige week begonnen met het spelen van Pokémon Revolution Online… <3 Ik was zoveel vergeten! (ook hoe slecht ik er eigenlijk in ben)

  Mijn Animax zou een python zijn!

  Boek toegevoegd op mijn Goodreads te lezen plank 🙂

 5. Chantal

  Ik heb het boek op mijn to read lijst gezet op Goodreads.

  Mijn Animax zou een wolf zijn, wolven zijn mijn lievelings dieren. Ze zien en prachtig uit en werken met de roedel samen om te overleven. Ik ben ook het liefst met mijn familie samen.

 6. Jamie Lee Zonneveld

  Wat een gave winactie. Mijn AnimaX zou een bruine beer zijn. Waarom…. Beren zijn sowieso geweldig en de bruine beer heeft iets extra’s. Bruine beren voelen zich thuis in het water en kunnen uren in een ondiep stuk zitten om een zalm te vangen. Ik kan ook uren in het water zitten (al lees ik dan een boek ondanks dat ik super veel van zalm houd?)

  • Heel tof! Ik was door je recensie namelijk benieuwd geworden naar het boek, mijn animax zou denk ik een otter zijn omdat ze stiekem nogal intelligent zijn, lang onder water kunnen blijven, veel eten en omdat ze echt superschattig zijn (vooral wanneer ze slapen) mocht je het nooit gezien hebben, vooral eens googlen! 🙂 en ik heb het boek toegevoegd op Goodreads en Hebban.

 7. Annelies Voolstra

  Myn Animax zou een tijger zijn.Ik ben ook net als een tijger graag alleen,maar voor mijn familie ga ik door het vuur.Daar moet iedereen van af blijven.Dit lijkt me een geweldig boek en komt zeker op mijn verlanglijstje.

 8. Lisanne

  Dit boek klinkt heel erg interessant! Had zelf niet de link met pokemon gelegd… Maar ben nu extra benieuwd! Heb het boek dus sowieso op mij “want to read” lijst gezet.

  Mijn AnimaX… Dat is een lastige. Tijdens mijn opleiding werd wel gezegd dat ik zowel een kat als een leeuw kon zijn. Alleen… Als tegenhanger/soulmate heb ik iemand nodig die rust uitstraalt, plezier kan hebben en toch ook nog een goed stel hersens heeft. Ik denk dat eekhoorntjes wel aan die omschrijving kunnen voldoen!

 9. Astrid van Nieuwenhuijzen

  Wow klinkt als een interessant boek, spreekt me enorm aan. Zeker aangezien je ook nog eens beschrijft dat pokemon fans dit boek niet mogen missen. Mijn vriend en ik zullen vechten wie het boek eerst zou lezen.

  Mijn Animex zou denk ik een uil zijn gezien de rust, wijsheid en mysterie die ze uitstralen. Ik kan me met name in de rust van deze dieren vinden die ze uitstralen.

 10. Priscilla

  Wederom een gave winactie waar ik graag aan mee doe. Ik heb hem toegevoegd aan mijn want-to-read lijst op Goodreads.

  Mijn AnimaX zou denk ik een leeuw zijn. Ik vind het zelf namelijk prachtige dieren en voel me altijd verbonden met die dieren als ik ze zie. Een ander goed punt zou zijn omdat mijn soulmate als sterrenbeeld een leeuw is en het is zijn lievelingsdier, dus ik denk dat hij dat dier zou hebben.

 11. Super gave winactie! Ik ben erg benieuwd naar dit boek, dus ik doe graag mee.

  Mijn animax, lastig! Ik denk dat het een Lynx zou zijn. Het is een sterk en krachtig dier, dat zijn kwaliteiten die wel in mij zitten, maar die ik erg vaak vergeet. De lynx zal mij hier aan kunnen herinneren. Verder zal hij vast ook erg schattig en beschermend zijn. De pluimpjes op zijn oren zijn een bonus!

 12. Kim Velema

  ik zal speciaal hiervoor maar goodreads aanmaken.

  Mijn animax zou denk ik een nijlpaard zijn. Een stille kracht die iedereen onderschat <3

 13. Marleen

  Dat lijkt me een heel leuk boek om te lezen. Ik vind Pokémon en de verhaallijn erachter ook ontzettend leuk. Ik heb hem op mijn lijstje gezet. Mijn AnimaX zou denk ik een kat zijn. Dat klinkt heel suf, maar ik denk dat die het meest op mij lijken. Ze zijn heel slim en gehaaid, de zijn eigenwijs en ze doen hun eigen ding en trekken zich nergens iets van aan. Maar ze zijn ook huiselijk en houden er van om lekker naast de verwarming te liggen… tja… Dat klinkt toch als mij haha.

 14. Monique L.

  Mijn AnimaX zou een rat zijn.
  In kleine gaatjes en hoekjes kunnen verstoppen, overal naar binnen sneaken, slim en niet bang om in gevecht te gaan.

 15. Heel tof! Ik was door je recensie namelijk benieuwd geworden naar het boek, mijn animax zou denk ik een otter zijn omdat ze stiekem nogal intelligent zijn, lang onder water kunnen blijven, veel eten en omdat ze echt superschattig zijn (vooral wanneer ze slapen) mocht je het nooit gezien hebben, vooral eens googlen! ? en ik heb het boek toegevoegd op Goodreads en Hebban.

 16. Heel moeilijk deze! Mijn patronus is een paard, maar ik denk niet dat dat ook mijn animax zou zijn. Ik denk dat ik qua persoonlijkheid erg op een kat of hond zou lijken omdat ik erg loyaal ben aan mensen die belangrijk voor mij zijn. Misschien is een Tijger of Wolf beter gezegd, omdat ik mezelf ook erg sterk vind. Ik denk dat ik daarom een wolf kies

 17. Herma Andela

  ja mijn animax zou due een bruine beer zijn , dan heb je tenminste wat he? boek staat op Goodreads en meteeen even aan mijn vrienden aanbevolen Super leuk! <3 😉

 18. Lisa

  Wow dit boek klinkt echt heel vet! Ik denk dat mijn AnimaX een labrador retriever zou zijn: loyaal, intelligent, best onhandig (of naja mijn hond is dat wel haha) en dol op eten! Ik heb dit boek meteen op goodreads toegevoegd !

 19. Mireille Schuijt

  Mijn animax zou denk ik een wolf zijn. Dieren die me altijd hebben aangetrokken.
  Helaas heb ik geen goodreads, wel heb ik een hebban account en daar heb ik hem op mijn wil ik lezen plank gezet. Ik ben Mireille op hebban met mij en een boek en echte eend op de foto.

 20. Alida Koolstra-Bruining

  Mijn animax zou een uil zijn, omdat het wijze dieren zijn en nachtdieren 🙂 Ik heb net de app gedownload en ga hem er op zetten 🙂

 21. Annelies Tielen

  Dat zou een koe zijn; rustig, intelligent en vrolijk. Bovendien zijn ze bijzonder nuttig en hebben ze een grote toegevoegde waarde.

 22. Mijn animax zou een katachtige zijn, ik denk een tijger. Ik ben niet alleen dol op katachtigen, maar soms lijk ik zelf ook net een kat haha! Ik heb net als sommige katachtigen een wat gecompliceerd karakter, dus daarom past dat wel bij me 🙂 Het boek heb ik al een tijdje terug aan mijn want to read lijst toegevoegd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.