BAK – Win: De strijd met de witte wolf

Geplaatst op 20 december 2018 door Emmy in Boeken Adventskalender 2018, Winactie / 17 Comments

Hoe mooi ik het vind dat er zo veel gulle uitgevers, auteurs en (web)shopeigenaren zijn die een bijdrage willen leveren aan de Boeken Adventskalender van dit jaar? Enorm mooi! Zo werd ik door schrijfster Christine Charlies benaderd of ik een winactie wilde organiseren rondom het derde boek van haar trilogie. Dit leek me erg leuk, want ik denk dat er veel van jullie zijn die staan te springen om het slotstuk. Vandaar dat ik met de actie van vandaag een exemplaar van De strijd met de witte wolf mag weggeven!

Waar gaat De strijd met de witte wolf over?

Strijd met de witte wolf

Ik moet de wolf uit mij zien te krijgen. Ik ben het doden van dieren om te kunnen overleven zat. Ik veeg mijn tranen af en sta op. Weer krijg ik zo’n onheilspellend gevoel, alsof ik in de gaten word gehouden. Ik schakel mijn verscherpt zicht in en staar tussen de bomen door, die inmiddels in een donkere deken gehuld zijn. Ik zie en hoor niets verdachts. In de verte krast een uil. Even lijkt het of er nog iets is, een witte flits. Maar hoe ik ook speur, ik zie het niet meer.

Esther en Jonathan worden nog altijd opgejaagd door Crustonic. Dat louche bedrijf doet onderzoek naar genetische manipulatie, en heeft stamcellen van de tieners nodig. Maar dat is niet hun enige probleem. De twee worden namelijk ook belaagd door een onvoorspelbare witte wolf, die niet te grijpen lijkt. En dan ontdekt Esther ook nog iets over het verleden van Hector. Maar de belangrijkste uitdaging blijft: een einde maken aan Crustonic!

De meeslepende finale van de ‘In de ban van de wolf’-trilogie. Een verhaal waarmee je in de huid van een wolf kruipt, waardoor je elke letter zult verslinden. Voor lezers vanaf 14 jaar

Wat ik zo tof vind is dat een fantasie-element in deze trilogie juist heel wetenschappelijk is benaderd. Hierdoor zullen ook lezers die veel minder met magie hebben, toch van een spannend boek met een bovennatuurlijk tintje kunnen genieten. Wil jij ook van deze trilogie genieten? Wie weet win je dit laatste deel wel!

Om kans te maken:

 • Laat een reactie achter waarin je vertelt wat jij zou doen als je van de een op de andere dag in een wolf kon veranderen. Zou je ook antwoorden willen? Of juist genieten van je nieuwe vaardigheden? Maar vertel ook waarom je deze serie zo tof vindt!
 • Delen op social media is een extra kans (vergeet mij en Christine niet te taggen). Denk aan delen op facebook of op instagram (stories).
 • Doe dit voor 27 december. 

Succes!

Tags: ,

Divider

17 responses to “BAK – Win: De strijd met de witte wolf

 1. Marilyn Coene

  Ik neem graag deel aan deze actie en als ik een witte wolf zou worden ……Ik zou me zorgen maken wie of wat ik zou pijn doen om te overleven……. en voor de rest genieten van de voordelen van het wolf zijn .

 2. Kim Velema

  Als ik een wolf zou zijn zou ik diep het bos in sluipen. Naar een plek waar niemand mij kon vinden en dan eena in alle rust zoveel slapen als ik nodig had. Niemand stoort een wolf, niemand verwacht veel van een wolf. Ik zou dw rust opzoeken en deze nemen.

 3. Monique L.

  Als ik een wolf was dan zou ik zo snel mogelijk uit Nederland vertrekken.
  Ik kan mij dat scenario nog wel herinneren van een wolf in de woonwijken van Nederland.
  Ik zal het zo weinig mogelijk mensen vertellen, zodat niemand rare testen op mij wil uitvoeren.
  Vertrekken naar Zweden en daar rennen voor de bossen. Lijkt mij eerlijk gezegd best fijn een wolf zijn.

 4. Kelly Alexandre

  Als ik een wolf was… Euhm… Tja ik zou vooral genieten van de energie die ik krijg want na jaren in een ziek lichaam ken ik het woord energie en vrij lopen niet meer. Ik zou ontzettend genieten om wat te zien van de wereld en hopen dat ik geen mensen moet pijn doen. Ik zou vooral veel moeten leren om mijn skills te gebruiken ☺️
  Ik zou een natuur zoeken waar ik vrij kan leven en niemand mij kan vinden.

 5. Mireille Schuijt

  Als ik inene een wolf was zou ik genieten van mijn nieuwe vrijheid en eindelijk alle ellende van de laatste tijd van me losschudden en de nieuwe paden die zich openen in slaan. Lekker een groot mooi gebied waar ik helemaal mezelf kan zijn opzoeken. En waarom ik deze serie zo tof vindt? Nou ik kwam deel 1 bij de action tegen, kende hem totaal niet maar was gelijk verkocht en had deel 2 ook zo uit en nou willen we dolgraag weten hoe het af loopt en ze dit oplossen!

 6. Alida Koolstra-Bruining

  Ik zou genieten van mijn nieuwe leven en onderzoeken wat er nu allemaal kan. Hij lijkt me gaaf omdat je eigenlijk overnieuw kan beginnen. Daarbij natuur en magie geweldige combo

 7. Ilja W

  Het lijkt me voornamelijk erg lastig om een wolf te zijn in eerste instantie, een soort identiteitscrisis. Nou vind ik het prachtige en fascinerende wezens maar ik ben meer een lone-wolf dan een pack-wolf. Nou eet ik ook geen vlees, lijkt me als wolf wel een beetje een dingetje… Wel lijkt me het rennen als een wolf fantastisch, hoe ze voor elkaar (de zwakkeren, etc.) zorgen en ik vind ze zo veel kracht uitstralen dat ik wel benieuwd ben hoe zo’n beest dat beleefd

 8. Het lijkt me heerlijk om door de natuur te rennen en de wind door je vacht te voelen. Af en toe lekker stoppen en met je neus over de bebladerde bosgrond te snuffelen en hier en daar wat te graven. Natuurlijk mag een echte wolfsroep ook niet ontbreken.

 9. Rebecca Bruining

  Als ik in een wolf zou veranderen dan zou ik als ik eerlijk ben eerst in paniek raken. Daarna zou ik op zoek gaan naar antwoorden want ik zou wel willen weten wat er met me is gebeurd. Maar terwijl ik op zoek ben naar antwoorden zou ik er wel van genieten dat ik een stuk sneller ben en kan huilen naar de maan ?.

 10. Sylvia

  Super leuke serie (trilogie)! Verhaal van eigen bodem met wetenschap en wolven (prachtige fantastische wezens!), intrigerend en leuk, wat zou jij doen als het je zou overkomen? Wat is wetenschappelijk mogelijk?
  Lijkt mij fantastisch, magisch om in een wolf te kunnen veranderen (kan ik weer goed ruiken, zelfs uitzonderlijk! De lekkere geurtjes en natuurlijk ook de iets mindere ?), rennen, vrijheid, ruimte (verhuizen naar Scandinavië). Als ik niet weet waar het vandaan komt zou ik dat zeker willen weten, al is het alleen maar om te weten of het blijvend is en of er ook nog bepaalde bijwerkingen en andere bijkomstigheden zouden kunnen zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.