BAK – Win de complete Hush Hush serie

Geplaatst op 29 december 2018 door Emmy in Boeken Adventskalender 2018, Winactie / 0 Comments

Welkom welkom lieve bezoekers van mijn blog. Het jaar is bijna voorbij en we gaan afronden. Vandaag heb ik teruggeblikt op december, morgen kijk ik terug op het jaar en ik sluit 2018 af met de nieuwste boeken van januari. Dit betekent dat dit de allerlaatste winactie van dit jaar gaat zijn. En wat voor een! Ik heb er namelijk voor gekozen om mijn Hush hush serie aan te bieden! De boeken zijn gelezen, maar zien er nog prima uit. 

Waar gaat Hush hush over?

Hierbij wat informatie over het eerste deel

Nora Grey is verstandig, slim en loopt nooit in zeven sloten tegelijk. Haar eerste fout was om verliefd te worden op Patch. Patch maakt de ene fout na de andere en heeft een verleden dat verre van brandschoon is. Verliefd worden op Nora is het beste dat hem ooit is overkomen. Maar kunnen Nora en Patch een brug slaan tussen hun twee verschillende werelden als dat betekent dat hun hart op een hartverscheurende manier op de proef wordt gesteld?

Om te winnen wil ik je vragen onderstaande enquête in te vullen. Deze mag je ook volledige anoniem invullen zonder mee te doen met de winactie. Je helpt me er enorm mee! Wil je wel kans maken op de prijs? Vul dan je emailadres in, zodat ik contact met je kan opnemen mocht je winnen. Een van de deelnemers wint namelijk de complete Hush hush serie!

Invullen kan tot 10 januari. Succes!

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.