BAK – Win Cel 7 met een kerstbalboekselfie

Geplaatst op 26 december 2017 door Emmy in Boeken Adventskalender 2017, Recensie / 2 Comments

VROLIJK KERSTFEEST! Hoeveel eten hebben jullie al op? Ik hoop dat er nog een boek bijpast, want ik heb vandaag weer een leuke actie voor jullie. Namens LS Amsterdam mag ik namelijk het boek Cel 7 weggeven. Een superspannend boek over de rol van social media en hoe de maatschappij daardoor beinvloed kan worden. Klinkt dat is jouw cup of tea? Doe dan mee!

Cel 7 (Cel 7 #1) – Kerry DreweryCel 7 van Kerry Drewery is een eigentijdse thriller over de macht van de (social) media, fake nieuws en het recht in eigen hand nemen.

Multimiljonair en beroemdheid Jackson Paige is vermoord. De 16-jarige Martha wordt bij het lijk gevonden, met een geweer in haar hand. Het lijkt dus een uitgemaakte zaak, vooral in een maatschappij waarin geen rechters meer aan te pas komen maar het publiek via de populaire realityshow Dood is gerechtigheid beslist of iemand schuldig is of niet. Bovendien heeft Martha zelf schuld bekend. Maar is ze wel schuldig? Of is de realiteit veel complexer dan de media het publiek wil doen geloven? De countdown begint. Blijft ze leven of gaat ze dood? Jij beslist!

Omdat social media een grote rol speelt in dit boek is het SELFIE time! Kerstballenboekenselfie-time. En hoe je dit interpreteert is natuurlijk aan jouw. Wees creatief.. Denk buiten de box. Val op!  Plaats op social media jouw kerstballenboekenselfie en vergeet me niet te taggen. IK BEN BENIEUWD! Meedoen kan tot en met 3 januari

SUCCUES!

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags: ,

Divider

2 responses to “BAK – Win Cel 7 met een kerstbalboekselfie

  1. Had mee willen doen, maar door privé redenen is hier geen kerst gevierd, zijn er geen boom, kerstballen, slingers of wat dan ook tevoorschijn gekomen. 🙁 Had leuk geweest, maar het gaat tegen mijn principes in om voor een giveaway een afspraak die ik met mijn man heb gemaakt, teniet te doen.

  2. Femke

    Op de valreep toch nog meegedaan! Mijn kerstballenboekenselfie staat op instagram 😊 De omschrijving van Cel 7 maakt me echt benieuwd naar de uitwerking van het boek!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.