BAK – Win het boek ‘Ongehoorzaam’

Geplaatst op 18 december 2017 door Emmy in Boeken Adventskalender 2017, Winactie / 1 Comment

Goedemorgen allemaal! Nog een weekje en dan is het gewoon kerst.. De tijd gaat snel he? Ik vind de maand echt voorbij vliegen, maar ik geniet echt van jullie enthousiasme voor de Boeken Adventskalender van dit jaar. En vandaag heb ik een winactie voor jullie waar ik zelf als illustrator erg blij van wordt!

 

Ongehoorzaam is onlangs verschenen bij Uitgeverij Q, die zo lief zijn geweest een exemplaar ter beschikking te stellen om weg te geven.

OngehoorzaamAls Julia ziet dat iemand iets beledigends over haar beste vriendin op een muur van haar school heeft geschreven, spuit ze er met graffiti een mooie (en ietwat illegale) tekening overheen. Door deze goedbedoelde actie wordt ze van school gestuurd. Dat is een groot probleem voor Julia: ze moet nu naar een school waar ze de enige dove leerling zal zijn.

Dat valt Julia niet mee. Het enige waar ze nog plezier uit haalt is haar kunst. Ze heeft haar twee moeders beloofd niet meer te taggen, maar ze gaat stiekem door. Dan blijkt dat ze niet de enige vandaal in de stad is. Iemand verandert haar kunstwerken en voegt dingen toe. Voor ze het weet zit ze midden in een graffitioorlog met de politie op haar hielen.

Volgens mij is dit een heel spannend maar ook aangrijpend boek vol kunst, opgroeien en jezelf vinden… En één van jullie gaat er dus met de prijs vandoor.

Dit boek heeft vooral met afbeeldingen te maken, dus heb ik ervoor gekozen deze prijs op instagram te verloten. Instagram is immers een perfect platform voor iedereen die gek is op mooie plaatjes. En nee, ik zal jullie niet dwingen om een mooie graffiti art te vinden, daar een foto van te maken en mij daar in te taggen (maar het levert je wel heel veel extra bonuspunten op! Nog meer als je er een boek bij zet). Mocht je denken; nou, ik doe alleen met de basisactie mee, dan hoef je alleen maar mijn instagram te volgen (@zonenmaan), onderstaande foto te liken en te reposten (maak een screenshot of gebruik de repost app of sla onderstaande afbeelding op) en mij daarin te taggen. Deelnemen van tot en met 26 december. SUCCES!

Tags: ,

Divider

One response to “BAK – Win het boek ‘Ongehoorzaam’

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.