BAK – Win Bemind van P.C. Cast en Kristin Cast

Geplaatst op 12 december 2017 door Emmy in Boeken Adventskalender 2017, Winactie / 21 Comments

Het Huis van de nacht is terug, en hoe! Een nieuw avontuur, zelfs leuk wanneer je de serie nog niet gelezen heb, maar vooral echt leuk voor de fans van Zoey en de oenen. Vandaag mag ik namens Best of YA een exemplaar weggeven, dus stay tuned om te lezen wat je daarvoor moet doen.

 

Bemind PC Cast Kristin CastDe kudde oenen is al een jaar uitgewaaierd over het land. Ter gelegenheid van Zoeys achttiende verjaardag roept Stark iedereen weer bij elkaar in Tulsa. Maar Tulsa blijkt niet meer zoals het was. Vreemde, duistere tekens worden zichtbaar – zou het kunnen dat Neferet zich toch weer roert? Zoey wil niets aan het toeval overlaten en roept haar vrienden op om samen met haar een nieuwe laag van bescherming over Neferets gevangenis te leggen. Koud kunstje, of toch niet? Niets is ooit wat het lijkt in het Huis van de Nacht en de vrienden moeten opnieuw samen ten strijde trekken. Maar een jaar is lang. Kunnen ze nog steeds op elkaar bouwen of zijn ze te veel uit elkaar gegroeid? Zal de duisternis vriendschappen vernietigen of zal Zoey erin slagen om degenen die ze lief heeft te redden?

Meedoen is simpel; volg (indien je social media hebt!) Zon en Maan op facebook, instagram en bloglovin (of via wordpress). Vervolgens laat je een reactie achter op deze blogpost dat je meedoet en een inhoudelijke reactie op een andere blogpost. Dat kan een recensie zijn, een andere blogpost… Ik wil wat leuks zien. Love reacties. Doe je best, topper!

Meedoen kan tot en met 20 december. Succes!

PS. Morgen weer een recensie, maar er lopen nog aardig wat acties…. Overmorgen weer een BAK actie!

Tags: ,

Divider

21 responses to “BAK – Win Bemind van P.C. Cast en Kristin Cast

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.