BAK – Vind de juiste letters en win een groot boekenpakket

Geplaatst op 20 december 2017 door Emmy in Boeken Adventskalender 2017, Winactie / 16 Comments

Goedemorgen allemaal! Nog eventjes en het is kerst. WAAAH. Mijn kerstmodus is al helemaal aan en dat komt vooral door alle leuke cadeautjes die ik deze maand mag weggeven!

Vandaag is er een heel bijzondere winactie, want we gaan op zoek naar tien verschillende letters! Samen vormen die letters een woord van 13 letters.. En raad je het woord goed? Dan maak je kans op een geweldig groot boekenpakket mét goodies die ik heb samengesteld.

Voordat je nu alles uit je handen laat vallen en de speurtocht door mijn blog begint, lees deze blogpost dan even goed door. Allereerst zijn de letters verstopt bij verschillende andere bloggers waarvan ik hieronder een lijst zal plaatsen. Ze staan in een willekeurige volgorde en hebben allemaal rondom hun homepage of op een belangrijke pagina een letter verstopt. Denk aan bijvoorbeeld een recensie van een dag ervoor of ergens in een zijbalk. Mocht je het woord eerder denken te weten, dan heb je natuurlijk mazzel!

Als jij het woord denkt te weten dan mail je mij het woord toe (emmy@zonenmaan.net) met in de titel: IK HEB HEM! Naast dat je het woord geeft, vertel je ook wat je favoriete snack is voor tijdens (of na) het lezen en welke goodies je tof vindt. Missen een van die onderdelen? Dan heb je pech.

Snap je hem? Mooi.. Dan gaan we beginnen!

Allereerst krijgen jullie van mij een van de letters:

Zo zien de letters er dus uit.

En waar kan je de rest vinden?

Leesmee.nu

Infinitestories.nl

Booknuts

Thunderstruck Books

Bright Blue Books

Kwante in Wonderland

Pluizenbol

My Perfect Book Life

Bibi Books

My Thousand Lives

Heeeeel erg veel succes met zoeken, ik ga de doos voor de winnaar alvast vullen!

Deelnemen kan tot en met het einde van het jaar. SUCCES!

Tags: ,

Divider

16 responses to “BAK – Vind de juiste letters en win een groot boekenpakket

 1. Dit. Is. Te. Moeilijk…… ik ben voor mijn gevoel al uren bezig en heb bijna alles gevonden! infinitestories.nl is echte moeilijk… en ik kan ook geen touw aan al die andere random letters die ik nu op een rijtje heb staan knopen :’)

  • Sabrina H

   Kan alleen bij Infinite Stories niks vinden. En bij een ander heb ik hem gevonden, maar twijfel ik welke letter er bedoeld word. Kan ook niks ervan maken. Kan er 1 woord uithalen, maar kan dan niks met de rest van de letters. Dus dat zal wel niet goed zijn.

 2. Thea

  Pfft ik dacht al dat het aan mij lag maar ook ik kan bij infinitestories.nl echt niets vinden… en nog niks maken van de rest vd letters. Ik puzzel nog even door!

 3. Maartje

  Nee, ik kan ook de letter(s) bij infinitestories niet vinden. Heb echt alle pagina’s bekeken (denk ik). Soort infinite story die zoektocht 😉

 4. Michelle van Doremalen

  Ook ik kan op infinitestories niks vinden. De rest van de letters heb ik al wel en probeer ik daar een woord mee te maken maar het is wel echt super moeilijk haha.

 5. Femke

  Ik kom er ook niet uit. Enne, klopt het wel dat ik op zoek moet zijn naar een woord van 10 letters? want ik heb 13 letters gevonden, haha.

 6. Dionne

  Heb alle letters gevonden alleen twijfel ik bij meerdere welke letters het nou echt zijn door het lettertype. Kan er tot nu toe in ieder geval geen woord mee maken.

  • Dionne

   Haha nou dit is wel een hele goede in ieder geval, lettertype gevonden dus ik weet wat de letters zijn, maar zie er nog niks in 😂 komt goed hoop ik.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.