BAK – Vandaag start de Boeken Adventskalender 2018!

Geplaatst op 1 december 2018 door Emmy in Boeken Adventskalender 2018 / 18 Comments

Al sinds 2013 gooi ik in december mijn blog om, om er een onvergetelijke feestmaand van te maken; vol toffe acties en winacties. Ik genoot er altijd intens van om zo veel mensen blij te kunnen maken deze maand. En dus besloot ik om het dit jaar weer te doen, zij het in een iets andere vorm.

Als je de laatste tijd goed hebt gevolgd, weet je ook dat ik het druk heb. Te druk, eigenlijk. Ik probeer alle ballen hoog te houden; twee banen, mijn eigen bedrijf en mijn blog. Nu ben ik absoluut niet zielig, hoor, want ik kies er immers zelf voor. Dit zorgt er echter wel voor dat ik keuzes moet maken; ik kan me niet voor alles 110% inzetten, want er zitten simpelweg niet genoeg uren in een dag (was het maar!). Ik wilde echte niet zomaar de BAK aan me voorbij laten gaan; ik vind het zo leuk om mensen blij te maken!

En daarom heb ik gekozen voor deze nieuwe vorm, waarbij er wat minder winacties zijn (maar wel hele toffe!), fijne acties (kortingsacties!) en vooral leuke opdrachten om mee aan de slag te gaan. Vind ik dan! Zo wil ik een bookstagram challenge organiseren, komt er weer een scavengerhunt en zal er vooral meer afwisseling inzitten! En die afwisseling vind ik juist zo leuk! Dat maakt het denk ik ook makkelijker om mee te doen met de verschillende challenges!

Alle acties zullen zo veel mogelijk verspreid zijn over de maand, met vooral een focus op de feestdagen. Hierdoor heb je steeds voldoende tijd om mee te doen! Tussendoor verschijnen er gewoon recensies en andere boekgerelateerde blogposts, precies zoals je op Zon en Maan gewend bent!

Allereerst wil ik alvast een aantal gulle sponsoren bedanken. Zonder hen zou ik niks hebben om weg te geven! Van deze shops/auteurs en medebloggers kan je tijdens de Boeken Adventskalender een bijdrage vinden!

 • AnderWereld
 • Letters & Lights
 • Celebrate Books
 • J.J. Miro
 • Christine Charlies
 • Thyrze
 • En natuurlijk mijn eigen boekenkast!

Het zal er dus toch wat anders uitzien dan normaal, maarย ik hoop dat jullie deze feestmaand alsnog lekker met me mee willen vieren en kunnen genieten van de acties die ik heb opgezet. Mocht jij iets willen sponsoren, dan kan je natuurlijk altijd nog bij me aan de bel trekken. Leuk!

Tags:

Divider

18 responses to “BAK – Vandaag start de Boeken Adventskalender 2018!

 1. Lisanne

  Wat onwijs leuk dat je dit elk jaar toch maar weer doet, Emmy! Zelfs in je “andere” vorm klinkt het heel erg goed, ik heb er zin in!

 2. Oeh ik heb er zin in! Ben benieuwd! De afgelopen twee jaar waren er in ieder geval leuke opdrachten, vooral de scavenger hunt vond ik vorig jaar erg leuk ๐Ÿ™‚

 3. Joella Van den Broek

  Wat leuk dat je dit organiseert emmy
  Ik kom graag regelmatig op je blog lezen.
  Alvast een hele fijne december feest maand gewenst voor jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.