BAK | Meet the sponsors

Geplaatst op 28 november 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016 / 7 Comments

Jongens, het is gewoon bijna weer zo ver… Na weken voorbereiden en de hulp van heel veel auteurs, uitgevers en bloggers kunnen we weer een fantastische maand neerzetten waarin we heel veel mensen kennis gaan laten maken met fantastische boeken. Ik hoop dat we heel veel verlanglijstjes kunnen inkorten! En daarom wil ik vandaag alvast even een dik applaus voor alle sponsors.

bak2016_banner

Zonder al die fantastische sponsors had de BAK nooit kunnen uitgroeien tot wat het dit jaar weer zal worden. Ik ben zo veel mensen ontzettend dankbaar dat ze een bijdrage hebben willen leveren en dat ze net zo veel in deze maand geloven als ik doe. Jullie zijn toppers en daarom zet ik jullie vandaag in het zonnetje.

Maar dat niet alleen; zo kunnen jullie ook al een beetje proeven van wat de prijzen zouden kunnen zijn. Want wij houden van raden, toch?

Dit zijn de toppers die ons deze maand gaan verwennen:

Custom Jewels

Patricia Bonilla

Jen Minkman (DVP Publishing)

My movie stuff

De Gouden Zebra / Celebrate Books

Zomer & Keuning

Hati Bell

Harper Collins

BBNC

Young & Awesome

Marjolijn van Dream to Read

Esmee van Leesmee

Urban

Gottmer

Bookvault

Clavis:

Uitgeverij Q

Uitgeverij Moon

Blossom Books

Best of YA

LS Amsterdam

En natuurlijk doneer ik zelf ook weer wat!

Duizend, duizend nee miljoen keer dankjewel voor jullie vrijgevigheid. Zonder jullie was dit nooit gelukt. Ik kijk enorm uit naar 1 december. Jullie ook? En wat hopen jullie tegen te komen qua prijzen?

Tags:

Divider

7 responses to “BAK | Meet the sponsors

  1. Saskia

    Krijg er zo ook zin in. Ik hoop dat er iets van Fantastic beasts and where to find them bij zit van Custom Jewels of My movie stuff. Of lekkere boek sokken van Young & Awesome en de geweldige bekers van Blossom Books. En natuurlijk Nederlandse boeken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.