BAK – Maak kans op een van de drie Wonder pakketten!

Geplaatst op 22 december 2017 door Emmy in Boeken Adventskalender 2017, Winactie / 35 Comments

Sinds kort draait de film Wonder in de bioscoop. Een aangrijpend verhaal over de jonge August, die is geboren met een afwijking en nog nooit naar school is geweest. Ik werd pas door Independent Films benaderd of ik soms drie pakketten weg wilde geven. En dat past natuurlijk PERFECT binnen deze feestmaand!

 

August Pullman (Jacob Tremblay) is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht. Bang om er niet
geaccepteerd te worden hebben zijn ouders (Julia Roberts en Owen Wilson) hem nooit naar een
reguliere school gestuurd. Tot nu toe. Wanneer hij voor het eerst voet zet in groep 7 verandert hij in
een onwaarschijnlijke held. Waar zijn familie en nieuwe klasgenoten worstelen met gevoelens van
medeleven en acceptatie, zal de buitengewone reis van Auggie bewijzen dat je niet onopgemerkt
kunt blijven als je bent geboren om op te vallen.
Het inspirerende en hartverwarmende verhaal van August Pullman is gebaseerd op de roman
‘Wonder’ van R.J. Palacio.

 

Je maakt kans op een van de drie pakketten met daarin natuurlijk het boek, maar ook twee fantastische goodies: een spinner en een sterren projector! Super tof, toch?!

Wil je kans maken op dit pakket? Laat dan voor 30 december een reactie achter met daarin je favoriete boek en de mededeling dat je meedoet. Volg vervolgens mijn blog via bloglovin’ of via wordpress/mail.

HEEL VEEL SUCCES!

Tags: ,

Divider

35 responses to “BAK – Maak kans op een van de drie Wonder pakketten!

 1. Saskia Gluvers

  Beste Emmy, mijn lievelings boek is Zielen van Stephenie Meyer.
  En ik doe graag mee voor het wonder pakket.
  Vriendelijke groet Saskia

 2. Kim Claesen

  Hoi Emmy, de Harry-Potter reeks staat bij mij nog steeds op nummer 1. Maar als ik hier eentje van moet kiezen dan ga ik voor boek 3. Ik doe graag mee voor het wonder packet 😀

 3. Hey Emmy! Mijn lievelingsboeken zijn de boeken van Geek Girl. Zo geweldig en ontzettend grappig, maar je leert er ook nog eens heel veel van. En hoofdpersoon Harriet is gewoon fantastisch! Ik zou heel graag het Wonder pakket winnen! Wonder heb ik pas gelezen en het is absoluut een van mijn favoriete boeken geworden. Zo’n mooi boek! Ik ben echt ontzettend fan!
  Groetjes Dagmar

 4. Rozemarijn

  Dochter van het woud geschreven door Juliet Marillier is echt één van mijn favoriete boeken. Kortom een aanrader om een keer te lezen. + ik doe graag mee met deze winactie

 5. Michelle van Doremalen

  Ik doe graag mee voor het wonder pakket. Het verhaal spreekt me zo erg aan dus ik ben erg benieuwd naar het boek in het pakket en vind de sterrenprojector en spinner ook heel leuk! Mijn favoriete boek tot nu toe is de Kinderdief van Brom.

 6. Lisanne

  Leuke actie weer, ik doe graag mee!

  Mijn favoriete boek is, wonder boven wonder, nog altijd De Brief voor de Koning. Misschien omdat het verhaal mij zo aansprak en ik later zo vaak delen ervan heb zien terugkomen in andere boeken. Misschien omdat Tiuri en Piak gewoon hele fijne karakters zijn die laten zien dat je als held vooral ook slim moet zijn (en fouten mag maken!).

 7. Chantal

  Ik doe graag mee! Mijn lievelingsboek is the lunar chronicles serie, maar vraag me niet om binnen de serie de beste te kiezen (dat is een hopeloze zaak haha)

 8. Chantal

  Ik doe heel graag mee. Ik zou zo geen lievelingsboek kunnen noemen ik heb namelijk zoveel goede boeken gelezen. Mijn lievelingsboek dat ik dit jaar heb gelezen is A court of wings and ruin en ik kan ook echt niet wachten op het vervolg.

 9. Celine

  Als je het hebt over mijn favoriete serie is het natuurlijk de Harry Potter-serie.
  Maar als je het hebt over mijn favoriete stand-alone, dan is het Wonder. Al vanaf de eerste pagina werd ik gegrepen door dit boek met al zijn personages die zo echt zijn. Ze maken ook fouten, maar ze zijn ook fantastisch…. Ook de film liet mij niet onberoerd achter. Ik vind het zo’n een mooi verhaal en ik raad het echt iedereen aan.

  Ik doe dan ook graag mee aan deze winactie.

 10. Mijn favoriete boek? Dat is gemeen haha. Ik ga dan nu voor Eliza and her monsters. Ik heb dat boek dit jaar al twee keer gelezen dus ja dan is hij wel goed! Ik doe dus ook graag mee!

 11. Sabrina H

  Ik doe mee! Mijn favoriete boek, dat is lastig. Een echte favoriet heb ik niet. Ik heb wel een favoriete schrijfster. Dat is mel-wallis de vries. Ik vind haar young adult thrillers altijd weer top om te lezen. En ik lees ook graag boeken over een waargebeurd verhaal. Zoals bijvoorbeeld het boek van Natascha Kampusch. Laat ik zeggen dat dat mijn favoriete boek is. Je blijft namelijk echt continu met haar mee leven en met haar meevoelen. Je hoopt zo dat ze weet te ontsnappen. En als dat in zo’n boek gebeurd dan voel je de verdriet, angst en de opluchting echt met haar mee.

 12. Elke

  Omg, mijn favoriete boek? Dat bestaat toch niet… ik kan niet echt een favoriet boek hebben, aangezien er zoveel zijn die ik leuk vind! Maar… dan zal ik er eentje uitkiezen die ik pas heb gelezen, en die me helemaal omver blies: The Inexplicable Logic of My Life van Benjamin Alire Sàenz. Wat kan die man schrijven zeg!

 13. Dionne

  Ik doe mee! Mijn favoriete boek blijft toch wel de Harry Potter reeks, maar mijn favoriete standalone is Zielen van Stephenie Meyer.

 14. Do

  Leuke winactie weer, ik ben erg benieuwd naar Wonder. Ik doe graag mee met de winactie 🙂 Als ik eerlijk ben heb ik niet echt een favoriet boek, haha, maar een boek dat mij altijd is bijgebleven is de Nachtegaal van Kristin Hannah, daarnaast vond ik dit jaar A List of Cages van Robin Roe echt een heel mooi boek.

 15. Astrid Langeveld

  Wat een supergave winactie! Mijn favoriete boek oei dat vind ik wel erg lastig om er maar één te mogen noemen. Er zijn heel wat pareltjes. Ik ga voor nachten in New York van Sarah Morgan of Harry Potter. Alvast fijne feestdagen!

 16. Joe! War een wonder; ik doe mee!

  Mijn favoriete boek is ‘Critical times’ van EK Jonathan. Súperspannend, uniek, ingrijpend en interessant, want de hoofdpersoon is een van Jehovah’s getuigen en maakt het einde van deze wereld mee.

 17. Mijn favoriete boek? Jeetje, even nadenken hoor.. Te waar om mooi te zijn heeft misschien wel het meeste indruk op mij gemaakt dit jaar. Het liet mij nadenken over het hebben van vrijheid. Op zoek naar de ultieme vrijheid, maar zit dat niet in jezelf? 🙂

 18. Larissa

  Hi lieve Emmy,

  Ik zou uit m’n stekkerdoos gaan van blijdschap als ik dit pakket mocht winnen! Perfect Kerstcadeau.
  Al gun ik het iedereen. Niets leukers dan gratis pakjes ontvangen 😉
  Mijn lievelingsboek aller tijden is ‘de verborgen taal van bloemen’, van Vanessa Diffenbaugh.

 19. Amy Paape

  Hey Emmy, ik doe mee! Mijn favoriete boeken blijven altijd de Harry Potter boeken (cliché), dus geef ik m’n lievelingsboek van 2017 op: Spiegel van Cara Delevingne. Ze heeft me zo onwijs verrast met dat boek!

 20. Fleur

  Oee ik heb Wonder nog niet gelezen maar dat hoort natuurlijk wel voor ik naar de film ga! Ik doe graag mee ? Mijn favoriete boek is op dit moment Suzy en de kwallen.

 21. Hallo wat is dit voor vraag? Mijn favo boek pfff. Ik ga voor het meest life changing en dat was Harry Potter, daar voor haatte ik lezen. It opened up a portal to so Many worlds. Maar als ik voor favo ga dan hoort daar Poison Study, Throne of Glass en nog veel meer bij. Die sterren projector is EPISCH, dus ik doe graag mee ?

 22. Kim

  Mijn favoriete boek is het boek de eliminatie ♡ super spannend en enorm mooi geschreven. Daarnaast voelde ik ook echt de keuze die genomen moest worden en de levensles…
  Wauw wauw wauw

 23. Sylvia

  Leuk! Vooral die sterren projector! Voor favoriete boek ga ik voor:
  favoriete serie gelezen dit jaar dat is de Lunar Chronicles, super schokkend he 😉
  favotiete thriller gelezen 2017 Ik reis alleen van Samuel Bjork
  favotiete roman gelezen 2017 Een gestolen kus van Bella Andre
  favotiete standalone gelezen 2017 Verdermeer van Tahereh Mafi

 24. Lisa

  Spannend, ik doe mee! Mijn favoriete boek is a court of mist and fury van Sarah J Maas, die heb ik dit jaar voor het eerst gelezen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.