BAK – Doe mee met de quiz en win een boekenpakket

Geplaatst op 19 december 2018 door Emmy in Boeken Adventskalender 2018, Winactie / 5 Comments

Hiep hoi! Net als voorgaande jaren heb ik natuurlijk weer een quiz opgesteld met daarin wat vragen over mijn blog en mijn leesgedrag. Als je mijn blog al wat langer of intensiever volgt, dan zal het vast niet moeilijk zijn. Invullen is het zeker waard; want je maakt kans op een enorm boekenpakket!

Wat er precies in dit pakket gaat zitten, ga ik nog niet verklappen. Wel kan ik zeggen dat ik hem erg goed gevuld vind en dat ik ook heel blij zou worden als er zo’n volle doos op mijn deurmat zou staan. 

Degene met de meest goede antwoorden wint. Zijn er meer mensen met evenveel punten, dan zal ik loten. Deelnemen kan tot en met 26 december en je hoeft enkel onderstaand formulier in te vullen. Ik vraag je hierbij ook om je emailadres in te vullen; puur zodat ik contact met je op kan nemen wanneer je hebt gewonnen. Heel veel succes!

Tags: ,

Divider

5 responses to “BAK – Doe mee met de quiz en win een boekenpakket

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.