BAK – Doe mee met de bookstagram challenge & win een Letters & Lights Winterbox

Geplaatst op 25 december 2018 door Emmy in Boeken Adventskalender 2018, Winactie / 2 Comments

Allereerst: een hele fijne kerst!

Vervolgens: dit jaar is het me eindelijk gelukt; een bookstagram challenge voor tijdens de BAK. De komende zeven dagen daag ik jullie uit om elke dag een foto te maken binnen het gegeven thema. En onder de deelnemers zal ik een toffe prijs verloten: de winterbox, vol met toffe goodies om je bookstagramaccount nog beter te maken!

Misschien heb je onderstaande afbeelding al zien langskomen op instagram en ben je er al helemaal klaar voor of misschien zie je hem nu pas voor het eerst en denk je; jikes! Ik heb geen tijd of ik kan vandaag geen foto’s maken. Geen zorgen! Je hebt de hele week de tijd, tot het einde van het jaar! Ik lig er niet wakker van of je al je foto’s nu op 31 december plaatst of vandaag al. Zolang je maar geniet!

Gebruik de hashtag bij je foto’s en onder de inzendingen via deze hashtag verloot ik een winterbox. In deze box vind je een aantal hele toffie goodies, waaronder een booksleeve! Maar ik hoop dat de gezelligheid al voldoende is om toffe foto’s te plaatsen.

Heel veel succes! Foto’s plaatsen kan tot 1 januari 2019. 

 

 

 

Tags: , ,

Divider

2 responses to “BAK – Doe mee met de bookstagram challenge & win een Letters & Lights Winterbox

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.