BAK dag #8 | Win Siren

Geplaatst op 8 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 29 Comments

Goedemorgen allemaal. Vandaag is het alweer de 8e dag van de Boeken Adventskalender en vandaag heb ik weer een hele leuke actie voor jullie. Vandaag gaan we jullie kennis testen met een vraag.

bak2016_banner

Vandaag mag ik namens De Gouden Zebra het boek Siren van Kiera Cass weggeven en namens Best of YA nog een exemplaar, met boekenlegger!

Siren – Kiera CassJaren geleden werd Kahlen door de Oceaan gered toen ze bijna verdronk. In ruil voor haar leven, is ze sinds die tijd een sirene; ze gebruikt haar stem om ontelbare vreemdelingen de diepte in te lokken. Ook al kan één woord uit Kahlens mond dodelijk zijn, toch besteedt ze haar tijd het liefste aan land, waar ze kijkt naar de mensen en verlangt naar de dag waarop ze weer mag spreken en lachen.

Kahlen ondergaat haar vonnis in eenzaamheid… tot ze Akinli ontmoet. Hij is knap, zorgzaam en aardig. Akinli is alles waar Kahlen ooit van heeft gedroomd. Ze kan niet met hem praten, maar toch ontstaat er iets wat ze allebei niet kunnen ontkennen.

Verliefd worden op een mens breekt alle regels van de Oceaan. Maar voor de eerste keer in een leven waarin ze zich altijd aan de regels hield, is ze vastbesloten om haar hart te volgen.

siren3

Beantwoord voor 15 december de volgende vraag:

Wat is GEEN mythologisch waterwezen

A. Een siren

B. Een zeemeermin

C. Een Selkie

D. Een Harpij.

[contact-form-7 id=”14542″ title=”Zonder titel”]

Laat gerust een reactie achter dat je hebt meegedaan, maar geef niet het goede antwoord als een reactie. Helaas ben ik dan genoodzaakt je te diskwalificeren.

Tags: ,

Divider

29 responses to “BAK dag #8 | Win Siren

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.