BAK dag #7: Win duizend hoog

Geplaatst op 7 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 6 Comments

Goedemorgen allemaal! Vinden jullie het nog leuk dat jullie zo veel toffe prijzen kunnen winnen? Ik vind het in ieder geval nog heel leuk om jullie te verwennen en om toffe acties te verzinnen. De actie van vandaag gaat zich plaatsvinden op instagram en mogen we weggeven namens De Gouden Zebra (en uitgeverij Moon).

bak2016_banner

Vandaag maak je namelijk kans op hét glitter & glamour boek van dit moment: Duizend hoog. Zelf heb ik hem door de Celebrate Books box ook in mijn bezit en ik kijk er erg naar uit om het boek te gaan lezen.

Win Duizend hoog!

Futuristische YA-soap waar Gossip Girl-fans hun vingers bij af zullen likken

In 2118 is New York de stad van innovatie en dromen. Iedereen wil iets, en iedereen heeft iets te verliezen. Maar dan springt een meisje van een duizend-verdiepingen-tellende toren in Manhattans Upper East Side. Haar dood brengt een schandaal aan het licht dat zowel de elite op de bovenste verdieping als de gewone burgers van de laagste verdiepingen aangaat. In deze wereld wordt ‘wie hoog klimt kan laag vallen’ wel heel letterlijk…

 

img_7799

Deze foto gaat vandaag verschijnen op mijn instagram (je mag hem ook zelf opslaan en posten). En jullie voelen hem al aankomen: het is de bedoeling dat je hem plaatst (of regramed) en mij daarin tagt. Ook hoop ik dat je mij gaat volgen. Gebruik tot slot de #boekenadventskalender en win Duizend Hoog! Een van jullie gaat dit boek ontvangen.

Meedoen kan tot en met 14 december en mijn instagramaccount vind je HIER.

Succes!

Tags: ,

Divider

6 responses to “BAK dag #7: Win duizend hoog

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.