BAK dag #6: Win een Harry Potter mok

Geplaatst op 6 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 66 Comments

Zo, en zitten jullie nog een beetje in een after-Sint dip? Nergens voor nodig. Kopje koffie, thee of warme chocolademelk erbij en je voelt je vast weer een stuk beter. (en mocht je nog een chocoladeletter erbij hebben, bonuspunten!)

bak2016_banner

Maar ja.. Waar doe je die lekkere warme drank nu in? Deze vraag is gemakkelijk te beantwoorden als je de prijs van vandaag ziet! Dankzij Custom jewels mag ik iemand namelijk blij gaan maken met een supervette mok.

Naast dat ik altijd heel erg blij wordt van de sieraden en funko’s die Custum Jewels verkopen, breiden ze hun Harry Potter aanbod ook nog eens constant uit. DOEI GELD. Ze hebben ondertussen al meer dan 200 items in hun Harry Potter assortiment. Van sieraden tot cosplay items, van collectables tot hele handige mokken.

always-mug

En hoe tof is deze Snape mok!? Mijn hemel, daar wil ik het hele jaar door wel warme chocolademelk uit drinken.

Een van jullie gaat dat dus doen. Want deze toffe mok is dus te winnen. En hoe tof is het dat Custom Jewels nog meer mokken gaat verkopen? Zullen wij Harry Potter fans vanaf vandaag gewoon beslissen om ons IKEA servies te vervangen met Harry Potter bekers? Ik ben voor.

Hoe win je deze supervette mok?

Laat voor 13 december een reactie achter waarin je verteld welk Harry Potter item uit de Custom Jewels shop jij zelf meteen op je verlanglijst zou zetten omdat je het gewoon moet hebben.

Heel veel succes en koop vooral de webshop leeg. <3

Tags: ,

Divider

66 responses to “BAK dag #6: Win een Harry Potter mok

 1. Wilma klein willink

  Harry Potter: Hermione’s wand ketting. Wat is die mooi en als ik een character uit de films en boeken moest kiezen, dan ga ik zeker voor Hermelien. ze is een sterke en prachtige vrouw die een hart van goud heeft en door het vuur gaat voor Harry en Ron.

 2. Chantal

  Ik ben al heel lang op zoek naar een niet al te duren gryffindor sjaal. Toen ik die zag bij customjewels heb ik hem meteen op mijn verlanglijstje gezet.

 3. Xaviera Jamie Jansen

  De ketting van Hermelien vind ik zo mooi dat ik deze voor Sint op mijn verlanglijstje heb geze maar deze niet heb mogen krijgen. Ik doe graag mee!

 4. Jamie Lee Zonneveld

  Ik word altijd hebberig als ik op Custom Jewels kijk?. Maar bovenaan mijn verlanglijstje staat een Ravenclaw beanie?

 5. Hanneke Kortekaas

  De Harry Potter Griffindor Sjaal
  Is het voor mijn dochter helemaal.
  Een HP fan van het eerste uur.
  Dol op Harry’s avontuur.
  Gisteravond Harry’s sokken gehad.
  Vanmorgen er al mee op pad.
  Natuurlijk de Griffindor aangedaan.
  Om naar de VU in Amsterdam te gaan.
  Hele stukken film kent ze uit haar hoofd.
  Zo knap dat je het amper geloofd.
  Boeken in het Nederlands en het Engels verslonden.
  Zij is fictief met Harry verbonden.
  De mok is heerlijk voor de ochtend thee
  En als ze op kamers gaat mag hij lekker met haar mee.

 6. Maria

  De Ravenclaw stropdas is helemaal leuk voor mijn man. Nooit eerder deze site bezocht maar hier kan ik terecht voor leuke kerstcadeautjes voor ons als Harry Potter fans.

 7. Nathalie Slimmers

  Wauw wat een leuke mok! Ik doe mee.
  Ik zou heel graag een tijdverdrijver willen hebben deze staat dan ook bovenaan op mijn verlanglijstje

 8. Melissa

  Tof! Ik zou zelf meteen de Ravenclaw sjaal op mijn verlanglijst zetten omdat ik ‘m gewoon moet hebben nu de sorteerhoed mij in Ravenclaw heeft gesorteerd.

 9. Cindy Strijkers

  Alhoewel ik zelf ook beste wel fan ben doe ik mee voor mijn autistische zoon van 10 die echt een Mega Harry Potter fan is. Hij heeft de films zo vaak gezien dat hij de teksten mee kan praten. Ik weet zeker dat hij de Mystery fanbox: World of Magic: Januari 2017 dolgraag zou willen ( naast alle andere items die te koop zijn hahaha)
  Eigenlijk maakt het hem niet uit, als het maar met Harry Potter te maken heeft, dus die mok zou hem echt dolblij maken en mij dus ook, want dan mag ik de pretlichtjes in zijn ogen weer zien en zijn heerlijke schaterlach horen

 10. Erik van de Ven

  Voor een man is de keus natuurlijk beperkt maar als ik de mok niet staat die boven aan mijn verlanglijstje. Een Gryffindor sjaal staat op 2.

 11. Kim Milkyway

  Deze vraag hoef ik niet lang overna te denken. Dat is de boekenlegger set van Harry Potter. Die staan al maanden op mijn lijstje. De Snape mok vind ik overgens heel erg tof. Als ik hem zou winnen zou ik hem een mooi plekje geven op mijn kamer.

 12. IK WIL DE MAPPPP!! ??? oh en de wingardium leviosa ketting! So pretty! Ik ga je keihard volgen op de map Emmy, weet ik altijd waar je uithangt haha. Helemaal als we in boomhut wonen ?

 13. Anouk de Jong

  Ik wil al heel lang een goede Ravenclaw sjaal. Nu zag ik dat ze bij CustomJewels een hele set hebben! Die gaat op mn verlanglijstje voor kerst…. Daarnaast heb ik ook nog geen enkele toverstok of Funkopop. Dat kan eigenlijk ook niet.. en dat noemt zich dan een ‘echte fan’!

 14. Isabelle

  Wat een gave mok! Ik had lange tijd de timeturner ketting op m’n wishlist staan maar heb die deze maand eindelijk gekregen <3
  Op dit moment staat zo'n fanbox bovenaan m'n wishlist, helaas zijn die nogal prijzig ๐Ÿ™

 15. mj van klaveren

  ahhh sinterklaas is verdwenen,
  dus nog even en de kerstman is verschenen.
  voor een harry potter prijs speel ik mijn noten en mijn rol,
  en genieten we vol

 16. Marianne Scholten

  Mijn dochter kan heel de winkel wel leeg kopen. Maar bovenaan staan de Harry Potter: Hermione’s Yule ball oorbellen. Die slaan twee vliegen in รฉรฉn klap. Mijn dochter heeft een bloemennaam en ze zijn van haar lievelingskarakter.

 17. Deze mok is zo gaaf! Past perfect in mijn collectie mokken! Zelf bestel ik super vaak uit de webshop van Custom Jewels en heb ik bijna alle kettingen uit The Vampire Diaries.

  Van de Harry Potter collectie heb ik zelf de Slytherin scarf al een tijdje op mijn lijstje staan. Sinds ik weet dat ik eigenlijk in Slytherin hoor, moet ik helaas afscheid nemen van mijn Gryffindor scarf…

 18. Nou, gewoon alles eigenlijk ;p maar waar mijn voorkeur naar uitgaat zijn de funko pops. Ik wil er dolgraag een van Harry Potter. En dan maakt het niet uit welke precies. Ik vind de zwerkbal-harry of de sortheerhoed-harry echt fantastisch.
  Ik vind dit echt een ontzettend toffe winactie ๐Ÿ™‚

 19. Mirjam

  Harry Potter: Always hoodie.
  Deze is lekker warm in de winter en makkelijk als het zomer is als soort jas.
  Het ziet er mooi uit.

 20. Dionne

  Super dat er meer mokken komen! Normaal zou ik sowieso voor deze Snape mok gaan. Het andere item op mijn verlanglijstje wordt de Harry Potter: Deathly Hallows horloge ketting! Heb altijd al zo’n klokje gewild dus dit is dubbel zo mooi.

 21. Ik zou de Mystery fanbox: World of Magic op mijn verlanglijst zetten! Eรฉn, omdat het een Mystery box is en boxen zijn cool (Celebrate Books!), twรฉรฉ, omdat het thema Harry Potter en Fantastic Beasts is en drie omdat er meerdere dingen in zitten! ๐Ÿ™‚

 22. Myrthe

  Het Wizard Wand ladies shirt staat hoog op mijn verlanglijstje! Maar met een Snape mok in mijn hand zou ik die nรณg liever willen hebben ๐Ÿ™‚

 23. Ik heb al een heel voorraadje Harry Potter merch, maar die kan je nooit genoeg hebben. Ik zou heel graag een Slytherin Badge willen hebben, voor op mijn bomberjack. Ik doe heel graag mee aan de winactie, I’m a sucker for Snape. ๐Ÿ™‚

 24. Marjolein

  Ik wil ontzettend graag een Slytherin sjaal, maar ik heb er nog steeds niet een gekocht.. Tja, waarom eigenlijk niet? Ik denk omdat ik hem niet eens echt mooi vind, haha, maar het is gewoon echt een must-have of zo. Daarnaast past hij momenteel totaal niet bij mijn winterjas… #het vloekt
  Toch lijkt het me leuk om er ooit, als ik een mooie bijpassende jas heb, er een te kopen, al vind ik hem niet mooi, want hoe gaaf is het om erbij te lopen alsof je op Hogwarts bent?! ๐Ÿ˜€

 25. Wauw, supergaaf dit! Ik zou graag de sjaal en handschoenen van Hufflepuf hebben uit de CustomJewels shop. Dat is het huis waar ik in zit รฉn de kleuren van Hufflepuf matchen toevallig supergoed bij mijn winterjas. ๐Ÿ˜€

 26. Yvonne

  Ik zou de Harry Potter: Deathly Hallows horloge ketting meteen op mijn lijstje zetten! Die vind ik echt heeeeeel gaaf! Zou mooi in mijn collectie passen!

 27. Instant liefde met de hoodies op de site! De wingardium Leviosa ketting is ook superleuk. Beide items staan op mijn kerst-verlanglijstje. Duimen dat iemand de hint begrijpt ๐Ÿ˜€

 28. Sjoukje

  De sjaal van Newt Scamander!
  Ik ben weliswaar geen Huffelpuf maar na het zien van Fantastic Beasts, ben ik helemaal verkocht aan Newt!
  Wat is ie lief!
  En zijn sjaal is echt pretty!!
  Die staat op mijn lijstje, want als ik m draag ben ik vast geen dreuzel of No Maj meer! ๐Ÿ˜‰

  Bedankt voor deze mooie kans op deze schitterende mok! ๐Ÿ™‚

 29. Esther

  Toffe mok! Alhoewel ik eigenlijk al teveel mokken heb, wil ik ook deze graag winnen. Mokken zijn ideaal om te verzamelen. Ze zijn leuk, maar ook nog een handig gebruiksvoorwerp aangezien ik van thee houd. En als ik iets zou mogen kiezen uit de webshop zou het ook iets bruikbaars zijn. De Hogwarts deurmat, omdat ik die nog eentje nodig heb, en de sjaal en handschoenen van Ravenclaw zijn ook ontzettend tof. Stiekem vind ik die van Gryffindor mooier, maar ik ben nou eenmaal een Ravenclauwer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.