BAK dag #5: Win een BookVault Box

Geplaatst op 5 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 15 Comments

Goedemorgen allemaal! Vandaag is het 5 december; een dag waarop de Sint veel mensen blij gaat maken met mooie cadeautjes. Omdat 5 december toch wel een beetje een speciale dag is, heb ik vandaag ook een behoorlijk speciale winactie voor jullie. Benieuwd wat er vandaag achter het Boeken Adventskalender luikje te vinden is? Lees snel verder!

bak2016_banner

Vandaag maken jullie namelijk kans op een BookVault Box. En dat is nog niet alles; ik mag namens BookVault twee mensen blij gaan maken. Hoe vet is dat!? Ik vind het een van de tofste prijzen van de hele adventskalender van dit jaar en ik hoop dat jullie er ook heel blij van worden.

De allereerste BookVault boekbox is die van december 2016, met het thema By The Fire.
In deze boekbox zit een fantastisch, bloedstollend boek over familie en over loyaliteit. Een boek dat je op het puntje van je stoel zal houden!
De goodies zijn deze maand hartverwarmend! We werken samen met ongelofelijk getalenteerde producenten van de allerbeste bookish goodies!

Ik word zelf echt ontzettend blij van boekenboxen en ik vind het dan ook heel gaaf dat ik anderen er ook blij mee mag gaan maken. Het thema van deze box is By the fire en dat heeft mij aan het denken gezet voor de actie die ik er bij vind passen.

Opdracht

Schrijf een korte fanfic (max 500 woorden) waarin het thema By the fire terug komt. Denk aan warme chocolademelk, een laaiend haardvuur en koude sneeuw buiten. Welk boek, serie of film je pakt, dat is natuurlijk helemaal aan jou (maar extra credits als het iets is wat ik tof vind).

Mail je fanfic naar boekenadventskalender@gmail.com of plaats hem in de reacties. Zorg wel dat je dit voor 12 december doet.

Heel erg veel succes. Deze prijs wil je echt niet missen.

Tags: ,

Divider

15 responses to “BAK dag #5: Win een BookVault Box

 1. Andrea

  Wow! Weer zo’n leuke actie. Ik had nog niet van deze boekbox gehoord. Is het fantasy-achtig? Ik hou namelijk niet van contemporary.

 2. rita

  hier nog mijn fanfic:

  Van mijn vader (helaas overleden) heb ik enorm veel boeken van Konsalik geerft. Nu zullen er niet zo heel veel mensen nog zijn die zich deze schrijver herinneren, maar ik bewaar er uit mijn jeugdjaren hele goede herinneringen aan.Lekker lezen in een echte grote leesstoel, de kachel stond lekker te snorren, de wind gierde om het huis. Mijn moeder kwam af en toe met wat lekkers te eten, ik kon echt in mijn boek verdwijnen! Ik heb mijzelf voorgenomen in 2017 dat heerlijke gevoel weer terug te halen, dus meer tijd nemen om te lezen!

 3. Het leven van een vampier is niet bepaald makkelijk.
  Dat klinkt ironisch als je je bedenkt dat we letterlijk de eeuwigheid hebben, maar dat is nou net het probleem. Als je als mens trouwt biedt de “till death do us apart” clausule van het huwelijk nog een uitweg. Als je niet kan sterven blijft er bar weinig over.
  Ik herinner me de gezichten van mijn vrienden nog op mijn bruiloft. De manier waarop Mike keek alsof ik een enorme fout beging. Of Jessica, wiens ogen me bestempelden als de zoveelste naïeve tiener die te vroeg het huwelijksbootje instapte. Als er iemand naïef is was het Jessica wel, maar laten we dat voor het gemak even vergeten.
  Ze hadden gelijk.
  Als ik ook maar een seconde was gestopt om naar ze te luisteren, had ik dat toen misschien ook ingezien. Ik bedoel, ik had wel door dat dit hem niet zou worden, maar ik had niet verwacht dat het zo erg zou zijn.
  Ik probeer mijn handen aan het laaiende vuur te warmen, maar ik voel er niks van. Een van de vele prijzen die ik betaal om niet te sterven. De ring glanst aan mijn linker ringvinger. Hij is van zijn moeder geweest. Dat afschuwelijk lelijke onding.
  Ik moet zeggen dat ik er uiteindelijk niet slecht vanaf gekomen ben. Ik heb gekregen wat ik al die tijd al wilde. Al die tijd twijfelde hij. Misschien voelde hij hoe ik me echt voelde, misschien had hij door wat mijn intenties waren. Maar dat alles deed er niet meer toe toen Renesmee geboren werd. De dag dat zij geboren werd, en ik herboren.
  Onsterfelijkheid klinkt als iets magisch. Menig man verlangt ernaar, en ik moet je zeggen dat het niet verkeerd voor me heeft uitgepakt. De eeuwigheid doorbrengen met een enge, duistere, stalkerige creep, daarentegen? Dat wil ik je ten strengste afraden.
  Ik staar nog even in de vlammen voordat ik opsta. Zonder al te veel moeite glijdt de ring van mijn vinger, en werp er een laatste blik op voordat ik hem in het vuur gooi.
  Al die jaren heb ik dat moeten doorstaan.
  Ik draai me weg van het vuur en loop richting mijn auto, weg van het verkoolde lichaam van Edward Cullen.
  Nu is het mijn tijd om te leven.

  Hoe Morgenrood had moeten eindigen, een verhaal door Eline Berkhout

 4. Andrea

  Phew! Net op tijd af en verstuurd 😀 Ik hoop dat je het verhaaltje leuk vindt. Ik vond het i.i.g. erg leuk om even terug te zijn in die wereld 🙂

 5. sabrina wannet

  ik zet em hier neer hihi maar heb em ook naar je opgestuurd. heeft me even geduurd voor ik eindelijk wist wat ik schrijven wou vond dit echt een moeilijke. Hoop dat je em leuk vind , hoor graag wat je ervan vind 😀

  dit is een fanfic op de serie : de kronieken van Ulriach de waanzinnige door Atalanta nehmoura

  Aan het kampvuur met Aïn
  Aïn lag te genieten van de warmte naast het kampvuur. De eerste sneeuw was net gevallen terwijl Aïn en zijn vrienden onderweg waren naar Askara. Serathan en zijn broer Karathan hadden de eerste wacht genomen terwijl Han één van de typische Brun gerechten maakte. Karlis had net met Egilolf hete cider gemaakt en kwamen gezellig bij Aïn zitten. Aïn keek op en zei, ik kan me geen beter gezelschap wensen op deze tocht. Hij was namelijk onderweg naar vrouwe Thai om haar om hulp te vragen bij een groot winterevent in Silkon. In Silkon zou een gigantisch kerstfeest plaatsvinden en ze hoopten dat vrouwe Thai met haar draak Opaal zou willen langskomen en eventuel een magische vliegshow zou willen geven.Aïn verheugde zich al op het weerzien van Opaal, hij miste het vliegenmet de draak en hoopte stiekem dat vrouwe Thai hem een vlucht gunde. Egilolf kon ook niet wachten om weer in Askara te zijn en zijn familie te zien die samen met hem mee naar Silkon zouden reizen. Han kwam aanlopen met een aantal stomende borden en hongerig storten ze zich erop. De brun konden erg goed koken en Aïn was maar wat blij met zijn kookkunsten en had daarom zijn bord al snel leeg en stond op. Egilolf was ook klaar en samen deden ze een vriendschappelijk zwaardduel. Aïn won de wedstrijd en hielp hem overeind nadat hij zijn evenwicht verloren had bij het ontwijken. Karathan kon zijn lachen niet in houden en riep dat zelfs zijn dochter niet zo oncharmant viel en sloeg hem broederlijk op zijn schouder. Aïn en Egilolf namen de wacht van ze over en verzorgde hun zwaarden ondertussen. Aïn bleef zich verwonderen over de zwaarden die hij in een vorig leven ook heeft gehad. In het vorige leven stond hij bekent als Aroucca een groot zwaardmeester en de zwaarden waren dan ook van hoog kwaliteit. Die van Egilolf waren ook van sterk elfenstaal gemaakt en hadden mooie verfraaingen. Na een paar uur werden ze afgelost en konden ze gaan slapen voor ze aan hun laatste deel van de reis begonnen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.