BAK Dag #4 | Schaduw van de tijd

Geplaatst op 4 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 3 Comments

Goedemorgen allemaal! Hebben jullie goed geslapen? Ik hoop het! Vandaag heb ik weer een nieuwe actie voor jullie klaarstaan en wel op de blog van Jaike.

bak2016_banner

Vandaag kan je op de blog Jaike vs. de boeken kans maken op een nieuw boek. Sterker nog, het boek is nog niet eens uit! Het gaat namelijk op de heruitgave van Schaduw van de tijd en als je hem wint krijg je bij verschijning het boek thuisgestuurd. Jen Minkman verwend ons weer gigantisch!

gkzxpmlynlye1llvimanywspe1pxm1blzreswk1kivtuxvssrbfe7qy09jeauf5rhgfap75eyhf8bb6-bqz3rtsb6okedgcnkexmrf7czxfahpiywcg9nwhdqlgcem5uy2b6h_qfczgyiapymbazknumqs6ssckktn7w3fbyu2pwxqs0-d-e1-ft

Hannah is helemaal klaar voor een heerlijk rustige zomer na haar eerste stagejaar op een middelbare school. Samen met haar broer Ben gaat ze naar het vakantiehuisje van hun moeder in Arizona. Daar loopt ze Josh, de oude jeugdvriend van Ben, na jaren weer tegen het lijf. De kleine jongen uit het Navajo-reservaat is plotseling niet zo klein meer en Hannah voelt al snel meer voor de volwassen Josh dan alleen maar vriendschap.
Helaas is het al snel gedaan met de rust. Nacht na nacht wordt Hannah geplaagd
door vreemde nachtmerries over het verleden van de Navajo’s en griezelige schimmen die haar achtervolgen. De schaduwen komen steeds dichterbij… en waarom komt Josh ook steeds in haar dromen voor?

Soms is het verleden nog niet echt voorbij.

Ik heb Schaduw van de tijd destijds al eens gelezen en ik vond hem erg gaaf; het was mijn eerste kennismaking met het werk van Jen en sindsdien volg ik haar op de voet. Het boek wordt nu opnieuw uitgegeven met een nieuwe pretty omslag en een aantal veranderingen. Je wilt het dus echt niet missen!

Hoe je kans maakt op het boek, daarvoor moet je naar Jaike’s blog gaan. Zij verteld precies wat je moet doen om kans te maken! Heel erg veel succes en ik zie jullie morgen weer met een nieuwe winactie.. En wat voor een!

Tags: ,

Divider

3 responses to “BAK Dag #4 | Schaduw van de tijd

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.