BAK Dag #30 | Win Blossom Book’s BulletJournal en de Best of YA divergent mok

Geplaatst op 30 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 17 Comments

De een na laatste dag van de Boeken Adventskalender van dit jaar alweer. Wat is de tijd snel gegaan he? Ik hoop dat jullie er van hebben genoten en dat jullie de acties en de prijzen tof vonden. Laat me vooral weten wat je er van vond en wat je volgend jaar graag zou willen zien! Vandaag zijn er weer twee prijzen te winnen, gesponsord door Blossom Books en Best of YA.

De eerste prijs van vandaag is te winnen bij die lieve Esmee van Leesmee. Haar cadeautje is gesponsord door Blossom Books en zij sponsoren het roze notitieboekje, wat je door de inhoud kunt gebruiken als Bullet Journal. Esmee gaat je op haar blog precies vertellen wat je moet doen om kans te maken.

Leesmee

En ook ik ga vandaag nog een toffe prijs weggeven, namelijk een mok!

Laat voor 7 januari weten wat je volgend jaar hoopt te zien tijdens de Boeken Adventskalender of wat je komend jaar op Zon en Maan hoopt (terug) te zien en wie weet win je deze fantastische divergentmok die ik heb mogen ontwerpen voor Best of YA. Best of TA heeft deze mok gesponsord. Lief he?

Tot morgen!

Tags: ,

Divider

17 responses to “BAK Dag #30 | Win Blossom Book’s BulletJournal en de Best of YA divergent mok

 1. Ik vind het alleen al leuk om mee te denken 😉
  Als ik kijk naar wat ik zelf leuk leesvoer vind, zou ik het gaaf vinden om ook wel eens iets over een klassieker te lezen (al is het maar als uitdaging). Maar als je die liever niet leest, is het ook lastig schrijven. En wat ik eigenlijk meer terug hoop te zien: net een beetje andere artikelen die wel over lezen gaan, maar geen recensie of iets over een event zijn. Een achter de schermen bij de bibliotheek-iets bijvoorbeeld.

 2. Saskia

  Een boeken poster waarop je je tbr voor het volgende jaar kan bijhouden ontworpen door Emmy van zon en maan. Lijkt me geweldig voor een Boeken Adventskalender. En die beker vind ik ook helemaal tof.

 3. nakita

  Super leuk! Ehmm misschien een kans op een setje van je zelf gemaakte kaarsen of fandom stuff van een serie?
  Vind de kalender nu al super awesome dus zou het verder niet weten

 4. Ans Stier

  Leuk dat je zelf de mok ontworpen hebt. Het zou leuk zijn om meer van jouw hand in de adventkalender te doen. Ik loot graag mee

 5. Wat mooi ontworpen van je! Ik hoop je eerlijke en fijne mening over boeken te blijven zien op je blog in 2017. Wensen doen voor volgend jaar qua winacties vind ik onbeleefd. Het is al meer dan uniek wat je voor elkaar krijgt en heb daar heel veel bewondering voor. Hoop wel kans te maken op een echte Emmy ;), dus doe graag mee.

 6. kirsten

  Ik hoop zelf dat ik nog graag volgend jaar weer je leuke verhalen mag lezen. Want daaruit haal ik weer leuke boeken uit die ik graag wil lezen of wil hebben. Ik zou het leuk vinden om een kerstkaart van je te winnen met wat grappige goodies erbij

  • Dat zou ik zelf ook leuk vinden, maar dat is voor mij lastig om als prijs te realiseren, tenzij ik ze allemaal zelf sponsor. En helaas heb ik daar nou net het loon niet voor.

 7. Anouk de Jong

  Leuk om mee te denken! Boeken zijn altijd goed, maar wat ik zelf altijd ook erg tof vind, zijn de bookish goodies waar je anders nooit aan zou denken om ze zelf te kopen. Dus inderdaad de dingen die je deze dag weggeeft (bulletjournal, een toffe mok) en bijvoorbeeld je eigen gemaakte kaarsen (superstoer btw, zeker erin houden!).
  Wat betreft je blog – die sowieso helemaal top is – zou ik graag wat meer tips voor bloggers zien, aangezien ik net zelf een blog ben begonnen en nog wel tips zou kunnen gebruiken! Daarnaast vind ik de dagboekjes altijd superleuk om te lezen :-). Het is interessant om te lezen wat jou nou zoal bezig houdt.

 8. Ik hoop gewoon dezelfde positieve berichtjes over boeken terug te vinden.(waarvan ik zeker ben dat ze er zullen zijn) en gewoon heel erg veel boekenplezier! Dit is de eerste keer dat ik hier meedoe met een winactie, dat is best wel raar want ik volg je blog al een tijdje Haha!

 9. Annabel

  Hey Emmy, veel wat je doet is al geweldig 🙂 Ik vind vooral alle illustraties die je kan maken zo knap en mooi, misschien kan je daar meer mee doen! Zoals bijvoorbeeld zon en maan t-shirts en merchandise. Geïnspireerd door boeken die je hebt gelezen?

 10. Kim Milkyway

  Die mok ik zo ontzettend tof!!

  Ik kan me nog goed herinneren dat jij twee jaar geleden een winactie had waarbij mensen een door jou ontworpen header konden winnen. Ik meen me te herinneren dat heel veel mensen daarop reageerden. Zou je het leuk vinden om zoiets weer een keer te doen? Misschien is het dan een leuk idee om een boekenlegger of een mok naar iemands wens te ontwerpen.

 11. Sylvia

  Je hebt het weer fantastisch georganiseerd!
  Mmm, iets aanraden is wat moeilijk, misschien leuk om een leesclub voor de boekenadventkalender te houden (even iets bedenken wat er (nog) niet is, maar misschien wel leuk) en daardoor een (nieuw) boek promoten?
  Zoals het nu verdeeld was is zeker goed, hoop dat volgend jaar de deelnames aan acties ook iets beter verdeeld zijn 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.