BAK dag #3: Stel je vraag aan Victor Dixen + een blind date

Geplaatst op 3 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 16 Comments

Ken jij Victor Dixen al? Hij schreef dé YA sciencefiction sensatie van het moment: Phobos. Ik vond het een heel leuk boek en wat ik ook heel erg tof vind, is dat deze schrijver niet uit Engeland of Amerika komt, maar uit Frankrijk! Hij is ook al eens in Nederland geweest (maar helaas kon ik niet) en komt komend jaar bij YALFest!

bak2016_banner

Heb jij een vraag aan deze schrijver? En kan je echt niet wachten tot april? Dan heb ik heel erg goed nieuws!

Stel je vraag

Dankzij Uitgeverij Q heb ik namelijk iets heel tofs kunnen regelen. Victor Dixen gaat voor ons speciaal een video maken waarin hij antwoord geeft op een paar vragen!

phobos3

Zes meisjes,
Zes jongens,
Zes minuten om elkaar te leren kennen,
De eeuwigheid om van elkaar te houden.

Ze dromen ervan geschiedenis te schrijven…
Zes jongens en zes meisjes bevinden zich in een ruimteschip op weg naar Mars. Overal aan boord hangen camera’s, elke stap die ze zetten wordt gefilmd. De reis is namelijk ook een datingshow, die wereldwijd wordt uitgezonden: project Genesis. Het is de bedoeling dat ze allemaal hun grote liefde vinden, zodat ze op Mars de eerste menselijke kolonie in de ruimte kunnen beginnen.

Zij droomt ervan verliefd te worden…
Léonor is een van de uitverkorenen. Ze is een wees en kan niet wachten haar eenzame leven achter te laten. Als haar droom een nachtmerrie wordt, is er alleen geen weg meer terug.

Stel je vraag voor Victor Dixen in de reacties en doe dit voor 10 december. De leukste vragen zullen door Victor himself worden beantwoord. Denk bijvoorbeeld aan vragen over het boek, of juist over zijn leven als schrijver… of misschien toch het vervolg. Alles kan en alles mag. Wees origineel.. dat kunnen jullie!

Maar er is meer!

Leesmee

Maar dat is niet het enige wat er vandaag te winnen valt. Esmee van Leesmee heeft namelijk een hele bijzondere winactie opgezet en ik ga niet verklappen wat de prijs is.

Heel veel plezier vandaag!

 

 

Tags: ,

Divider

16 responses to “BAK dag #3: Stel je vraag aan Victor Dixen + een blind date

  1. Sylvia

    Waarom heeft u gekozen voor de combinatie van
    een ruimtereis, een nieuwe nederzetting stichten op een verre (vreemde) planeet (Mars)
    met een datingshow die ook nog eens life wordt uitgezonden?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.