BAK dag #29 | Herken het omslag en win

Geplaatst op 29 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 12 Comments

Goedemorgen! We kruipen nu echt richting het einde van het jaar en dus ook naar de laatste winacties van de Boeken Adventskalender 2016. Het voelt heel gek dat het alweer bijna voorbij is… Het voelt alsof we pas net begonnen zijn! Ik hoop dat de deelnemers van het lootjetrekken ondertussen hun pakje hebben en dat de winnaars snel kunnen gaan genieten van hun prijzen. De laatste winnaars zullen ergens in januari bekend worden gemaakt. Maar laten we snel verder gaan met de prijs van vandaag. Ik ga namelijk niet verklappen om welk boek het gaat. Ik heb het boek zelf gedoneerd aan deze feestmaand en het leek me leuk om jullie hersens te laten kraken.

Als illustrator zijnde vind ik het omslag een van de belangrijkste elementen van een boek. Ze zeggen wel eens dat je een boek niet mag beoordelen om het plaatje op de buitenkant. Ik vind dat onzin! Het omslag is namelijk het visitekaartje van het boek en als daar weinig aandacht aan besteed is, dan kan ik niet geloven dat het met de inhoud wel snor zit. #Sorrynotsorry #truestory. Het maken van een omslag is een vak apart en ik kan echt blij worden als het mooi is geworden.

De kaft van dit boek is erg mooi en past goed bij het verhaal. Als je het denkt te weten, mag je onderstaand contactformulier invullen en versturen. Doe dit voor 6 januari. Als je het in de reactie verklapt, ben je onmiddellijk gediskwalificeerd. #streng

[contact-form-7 id=”14748″ title=”Omslag raden”]

Heel veel succes!

Tags: ,

Divider

12 responses to “BAK dag #29 | Herken het omslag en win

  1. Sylvia

    Mmm, ik heb dit boek, maar bij mij staat dit stukje op de achterkant (en dan net wat anders). Online staat dit stukje wel op de cover. Hoe zit het bij jouw exemplaar? Helemaal mee eens dat de cover echt super bij het verhaal past!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.