BAK dag #28 | Win De White Rabbit Chronicles en boekenleggers van Best of YA

Geplaatst op 28 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 72 Comments

We zijn bijna op het eind, maar we gaan nog even lekker door met weggeven. Vandaag doneer ik mijn eigen set van De white rabbit chronicles aan een gelukkige winnaar en mag ik namens Best of YA iemand blij maken met een setje boekenleggers.

Laten we beginnen met de boeken. Het zijn drie boeken en het is een soort hertelling van Alice in Wonderland, maar toch ook weer niet. En tja, het heeft ook nog eens te maken met zombies.

De boeken zien er nog heel mooi uit en ik maak er graag iemand blij mee. Laat – om kans te maken – dan ook voor 7 januari een reactie achter waarin je verteld waarom jij deze boeken nou zo verdiend.

En daarnaast mag ik van Best of YA een setje boekenleggers verloten. We love bookmarks. Dus mocht je die willen winnen, vertel dan ook voor 7 januari waarom.

Vandaag doen we gewoon niet zo moeilijk. πŸ™‚ Heel veel succes!

Tags: ,

Divider

72 responses to “BAK dag #28 | Win De White Rabbit Chronicles en boekenleggers van Best of YA

 1. Elise

  Omdat ik deze nog nooit gelezen heb en ik Alice in wonderland helemaal te gek vindt. En het zijn natuurlijk hele mooie boeken om in je kast te hebben staan πŸ˜€ het lijkt me een goede serie om het nieuwe (lees) jaar mee te beginnen ^^

 2. Saskia

  De white rabbit chronicles lijken me erg leuk ze staan al een tijdje op mijn tbr. Maar helaas nog steeds niet in mijn kast. Zelfs mijn moeder zei laatst in de boekenwinkel zijn deze niet iets voor jou. Nou helaas ze lagen niet onder de kerstboom.

 3. Anouk de Jong

  Wauw, wat een leuke acties weer! Ik zou graag meedoen voor allebei.
  De boeken lijken me ontzettend gaaf. Ik ben altijd al een fan geweest van Alice in Wonderland en sowieso van retellings (the lunar chronicles bijvoorbeeld!). Daarnaast zijn zombies ook altijd goed (eh, the walking dead, duh!). Ik ben benieuwd hoe de boeken dit gaan combineren! Van deze beschrijving word ik erg nieuwsgierig. Daarnaast zien de boeken er super uit. Welke boekennerd is nou niet getriggerd door deze prachtige covers? Ik in ieder geval wel!
  De boekenleggers wil ik ook graag winnen, omdat ik altijd kwijtraak op welke pagina ik nou was. Ik heb namelijk helemaal niet zoveel boekenleggers en de meeste die ik heb, passen bij een bepaald boek en dat wil ik graag zo houden (zeg maar de ‘reclame’ boekenleggers – zijn het die? Oh, wat zou het leuk zijn die verzameling uit te breiden).
  Ik vind dat ik het wel verdien om te winnen. Ik werk het hele jaar keihard om mijn studies (geneeskunde en neurowetenschappen) te kunnen combineren met wetenschappelijk onderzoek (naar opsoclonus myoclonus syndroom bij kinderen en naar een nieuwe behandeling voor herseninfarcten). Daarnaast organiseer ik een extracurriculaire psychologie cursus voor geneeskunde studenten. Dit is allemaal erg druk en ik vind dan ook dat ik wel wat ontspanning verdien! Ook ben ik een arme student en heb ik nou eenmaal niet zoveel geld om boeken te kunnen kopen…

 4. Ik maak heel graag kans op de boekenleggers! In BelgiΓ« zijn ze amper te vinden. Door af en toe uitjes naar Nederland te doen probeer ik er toch af en toe enkele te bemachtigen. Omdat het superdruk is op stage en nu examens heb ik geen tijd meer om te gaan. Dit zou dus een leuke verrassing zijn om de examens op te vrolijken πŸ˜€

 5. Mariska

  Ik zou graag 2017 beginnen met een prachtig setje boekenleggers.. ik probeer van alle toffe boeken altijd de boekenleggers ook te vinden.. lukt alleen moeilijk.. het komt erop neer dat Ik gewoon zeer HAPPY zou zijn met deze!!

 6. Jamie

  Ik maak graag kans! Ik vind Alice in Wonderland en zombies geweldig, dus dat komt mooi uit! πŸ˜‰
  Boekenleggers zijn ook altijd welkom bij een boekenwurm zoals ik πŸ™‚

 7. Annick Van Goethem

  Omdat Silke en FΓ©be Evrard er grote fans van zijn wil ik wel meedoen om deze supermooie boeken voor hen te winnen. Moet niet altijd voor mezelf zijn. Ze hebben al de “gewone” Alice in Wonderland in alle vormen. Zou een mooie aanvulling van hun collectie zijn en zou ze hen graag cadeau doen. Dus wie weet Silke en FΓ©be…. vingers gekruist. πŸ™‚

 8. Ik doe graag mee voor de boeken. En waarom ik ze verdien? Ehm tja, mijn hoofd vindt weer eens dat anderen ze veel meer verdienen dan ik. En dat is nou juist waarom ik vind dat ik ze verdien: ik sla me dagelijks door een leven met chronische depressie heen (waardoor ik dus sneller denk dat ik iets niet verdien), werk daarbij weer 20 uur in de week en ga er een dag in de week bij naar school. Waarbij het een valkuil is dat het een opleiding ver onder mijn niveau is, waardoor na een lange, vermoeiende dag vol prikkels en lesstof die ik al lang beheers (maar waar ik wel mijn aandacht bij moet zien te houden) enorm veel behoefte heb om een andere wereld in te vluchten. Vluchten is niet altijd goed, maar soms hoef ik dat gewoon. En wie is er nou een beter voorbeeld van die andere wereld in vluchten dan Alice?

 9. Oh god, die boeken <3333 Ik weet niet of ik ze verdien, maar ik weet wel dat ik ze retegraag wil lezen en dat AiW + zombies tΓ© gaaf klinkt. En mooie covers + hardcover = huilen van geluk omdat het zo mooi in de kast staat.

 10. Janita

  Ik ga voor de boekenleggers, want ik ben dol op boekenleggers! En hier in Groningen kun je heel moeilijk aan de boekenleggers van Best of YA of Blossom Books komen, terwijl ze zo ontzettend leuk zijn!

 11. Ik kan heel veel redenen vertellen waarom ik ze verdien, maar ik wil niet dat mijn hele leven op internet staat. Dus kortweg; in de afgelopen 17 jaar heb ik maar 1 lichtpuntje gehad in 17 jaar van ellende en dat is mijn dochtertje van nu 3 jaar oud. Door alle stress heb ik jaren niets gedaan met mijn passie (boeken en alles wat daarbij hoort). Ik ben sinds kort weer gaan lezen, vooral vanuit de bieb, omdat er gewoon geen geld voor is, dus ik zou het heel tof vinden om de boeken te winnen. En boekenleggers zou ik ook super vinden, aangezien ik nooit leuke boekenleggers kan vinden (tenzij je die van de Harry Potter store maar die waren helaas veel te duur voor mij). Wat ontzettend lief van je trouwens, dat je deze actie doet.

 12. chantal

  Ik hou van sprookjes en hertellingen daarvan! Nieuwe boeken zijn het perfecte leesvoer als beloning in mijn lesvrije week na de tentamens in januari (jup, ik moet leren in de kerstvakantie: ( ). En boekenleggers zijn altijd fijn. Ik heb de slechte gewoonte om ezelsoren te maken in mijn boeken

 13. Kim Claesen

  Ik vind deze boeken echt prachtig … de vormgeving alleen al. Ze staan al een tijdje op mijn wishlist dus zeker dat ik een poging waag om ze te winnen! Met een beetje geluk kan ik ze binnekort opnieuw lezen πŸ˜‰ πŸ˜€ De boekenleggers zijn natuurlijk ook super, je kunt er nooit genoeg hebben! In onze boekenhandel (Standaard Boekhandel) krijg je er niet zoveel, of toch niet van die mooie. Meestal hebben ze enkel die met hun eigen reclame … Daar is ook niets mis mee maar die van Best of YA zijn natuurlijk mooier!

 14. Manon van Keulen

  Oeh die wonderland boeken lijken me supergaaf en ik heb zo het vermoeden dat het nog wel wat inspiratie op kan leveren voor het wondere brein van een zeker dnd personage…

 15. Ahhhhhh die boeken wil ik zo graag! Ik ben al een poosje naar ze opzoek, maar ze zijn in deze hardcover editie slecht te vinden.
  Ik ga geen zielig verhaal typen waarom ik vind dat ik ze verdien, al is het denk ik algemeen bekend dat 2016 gewoonweg klote was. Er zijn vast mensen die ze meer verdienen dan ik, maar ik besluit toch mee te doen met deze actie, want HARDCOVERS ZIJN ZO PRETTYYYYYYY

 16. Michelle Love

  Mijn vriendin is heel erg ziek en ze ligt heel erg vaak in het ziekenhuis. En ik denk dat ze een leuke boeken serie wel verdient.

 17. Mandy L

  Mijn dochter is dol op lezen en jammer genoeg heeft ze nog niet zoveel boeken in haar boekenkast. Ze zou dolblij zijn als ik haar deze leuke boeken zou geven.

 18. Als science fiction en zombie fan zou ik heel graag kansmaken op de Alice in Zombieland boeken. Ik geef deze mooierds graag een ereplaatsje in mijn boekenkast Γ©n op mijn blog! Nu ik door een aanrijding al twee weken met mn been omhoog heb gezeten, ben ik ook weer flink door mn voorraad boeken aan het raken, dus ik kan wel weer wat nieuwe pareltjes gebruiken πŸ˜‰

 19. Chantal

  Ik doe ook graag mee voor allebei. Deze boeken staan al een hele tijd op mijn verlanglijstje. En ik spaar boekenleggers het is dus altijd leuk om die meer te krijgen.

 20. Erik Van de Ven

  Lijkt mij echt een geweldige trilogie. Helaas heb ik hem nog niet mogen lezen. Hopelijk win ik en kan ik van deze mooie boeken genieten. Perfect deze trilogie als het weer zo koud en triest is.

  Emmy ik wil je hartelijk bedanken voor je leuke en inspirerende blog en geweldige en lieve advent acties. Alvast de beste wensen voor 2017 en blijf vooral lezen.

 21. Ik heb een ontzettende zombiefobie. Jarenlang ontkende ik het, loog ik tegenover mezelf. Ik heb ontzettend lang volgehouden dat ik The Walking Dead zou gaan kijken. Tot een miezerige zaterdag een jaar of twee geleden. Mijn broertje en ik speelden de The Walking Dead TellTale game. Na een half uur zat ik te huilen als een baby.
  Mijn gezicht werd opgegeten en mijn vrienden vermoord en ik trok het niet.
  Sindsdien boycot ik alle zombies. Ik realiseerde me dat ik nooit een zombiefilm gezien heb, of een zombieboek gelezen heb. Ik trok de Scorch Trials film al niet, maar dat had nog veel meer redenen dan alleen de zombies (die er niet eens hadden moeten zijn).
  Deze fobie loopt uit de hand, en daar moet ik wat aan doen. Deze boeken lijken mij daar uiterst gezchikt voor.
  Wie weet ga ik heel hard janken. Wie weet ga ik na het lezen van deze boeken van zombies houden. Hoe dan ook, ik moet het proberen.
  Voor de kinderen.

  Zo eindigen missverkiezingen toch altijd het humanitaire gedeelte? Ik dacht, extra drama, is mooi.

 22. Wow, wat een prachtige boeken! Zou een mooi verjaardagscadeau zijn (ben 26 januari jarig) en een fijne afleiding om mee te nemen als ik binnenkort samen met mijn zoontje in het Radboud ga ‘logeren’…

 23. Ebe

  Gena Showalter komt deze keer naar Yalfest dus deze boeken stonden al op mijn verlanglijstje! Helaas kan ik ze niet echt snel vinden hier in BelgiΓ«. Deze serie is echt helemaal mijn genre, ik zou het echt meer dan geweldig vinden om te winnen. Fingers crossed!

 24. Wat tof dat je de boeken van Gena Showalter weggeeft! Ik weet niet zeker of ik ze het meest verdien, maar ik zou ze wel ontzettend graag willen lezen. Ik heb namelijk vorige week pas voor het eerst Alice in Wonderland gezien. Die hadden wij vroeger niet op videoband, dus dat verhaal is helemaal langs me heen gegaan. Toch hoor ik steeds meer geluiden om me heen over dit Disney verhaal dus ik moest de film eindelijk eens gaan kijken. Ook ga ik vandaag beginnen in Harteloos, wat natuurlijk ook aansluit op Alice in Wonderland. Ik ben me pas net aan het verdiepen in deze wondere wereld, maar ik vind het er tot nu toe al heel fijn en fascinerend. De boeken lijken me dan ook erg tof!

 25. Medusa de wit

  Zou heel graag meedoen voor de boekenleggers, aangezien ik de boeken al heb πŸ™‚ en ze zijn erg gaaf!!! Boekenleggers zijn daarbij ook echt naast boeken een passie van me, ik spaar ze nml πŸ™‚ ben er helemaal weg van, dus zou er heel graag kans op maken πŸ™‚ . Al zou ik ook wel graag kans op de boeken willen maken voor een vriendin van me die ze heel graag wilt hebben πŸ™‚

 26. Dionne

  Ah super! Ik doe mee voor die supermooie boeken! Waarom ik ze verdien hou ik lekker voor mezelf, maar ze zullen wel prachtig staan in mijn boekenkast. En sinds de White Rabbit mijn favoriet is mogen deze toch niet missen πŸ™‚

 27. Cabbitch

  Alice en zombies, wat een wonderlijke combinatie.. Ben niet echt bekend met dit specifieke genre, maar hou me aanbevolen voor een kennismaking!

 28. Ik ben een geek wanneer het aankomt om Fantasy, sprookjes en boeken. Deze serie is dus een bonuscombo! Ze staan ook al heel lang op mijn wishlist want ik ben zeer benieuwd naar de nieuwe draai die wordt gegeven aan het gekende Alice in Wonderland verhaal πŸ™‚

 29. Y

  De boeken heb ik al thuis, daarom doe ik mee voor de boekenleggers! Degene die de boeken wint, heeft echt geluk want ik hou echt zoooveel van The White Rabbit Chronicles ❀️ En mijn reden voor de boekenleggers? Omdat ze dan zo goed matchen met mijn Best of YA boeken, zoals de selectie en ACOTAR-MAF, dat is namelijk zooo mooi en na het lezen matchen ze gewoon zo goed hahaha πŸ˜‰

 30. sabrina wannet

  deze staan al tijden op mijn verlanglijst omdat ik er benieuwd naar ben en de cover erg mooi vind ook doe ik graag mee voor de boekenleggers voor mijn verzameling

 31. Ik doe graag mee Emmy! Gena Showalter komt natuurlijk naar Yalfest en dan moet ik natuurlijk een verpletterende indruk op haar maken door alles te weten van haar boeken, dus dan is het heel fijn als ik deze boeken kan winnen! πŸ™‚
  P.S. je bent lekker bezig Emmy met je BAK

 32. Kim

  OkΓ©, deze winactie kan ik niet aan me voorbij laten gaan! Zombies en sprookjes? Wat een awesome combinatie! Als een groot fan van The Walking Dead en hervertellingen van sprookjes (denk aan Lunar Chronicles bijvoorbeeld: ge-wel-dig!) ben ik heel benieuwd naar deze trilogie. En waarom ik denk dat ik deze boeken verdien? Tsja ik heb geen zin om hier zielig te gaan zitten wezen, maar laten we het er op houden dat er best wel wat tegenslagen waren dit jaar en ik hoop dat 2017 een beter jaar zal worden πŸ™‚

  Iedereen trouwens de beste wensen voor het nieuwe jaar! πŸ˜€

 33. Kim

  Ik verdien deze boeken omdat ik ben opgegroeid met alice in wonderland, De films, het voorleesboek de luister cd en zelfs de ballet voorstelling, waar ik de hartenkoningin mocht dansen <3
  Het is nostalgie.
  Nu ik ouder ben ben ik Fan van de walking dead. Hoe grappig dat er nu een alice in wonderland met zombies is <3
  DIt zou mijn verleden en heden perfect combineren !!!

 34. Angela

  Ik houd van hervertellingen en deze serie staat daarom al een tijdje op mijn verlanglijstje. En denk ik niet dat ik ze “verdien” maar ik zou ze gewoon heel graag willen lezen πŸ™‚

 35. Wilma

  ooh ik ben een leesfreak en deze boeken zijn gaaf volgens mijn zussie,helaas woont Zij wer weg dus voorlopig kan ik ze niet lezen maar ik wil het zo graag!

 36. fatima

  Super leuk dat je dit doet! Ik heb deze boeken al heel lang op mijn lijstje staan, net als andere duizenden boeken. Maar het is gewoon zo: boeken zijn eenmaal duur, en die kan je niet 1,2,3 kopen of toveren (tenzij je Magnus Bane bent natuurlijk πŸ˜‰ Heb zelfs de tmi serie nog niet helemaal ik huil echt) Maar dus, deze boeken maken mijn lijstje korter, mijn kast voller en mijn hart gelukkig. Let’s jump in to 2k17! β™₯

 37. Michelle Love

  Wauw! Deze boeken staan al heel lang op mijn lijstje maar omdat ik het heel erg druk heb met mijn studie, kan ze nog steeds niet kopen. Dit zou een geweldige kans zijn om ze eindelijk van mijn lijst af te schreven. De boekenleggers wil ik ook graag winnen omdat ik nooit aan die leuke boekenleggers kan komen.

 38. Ik doe heel graag mee voor de boekenleggers van Best of YA. Bij mij in de boekenwinkel hebben ze zelden de boekenleggers van Best of YA dus dit lijkt mij de ideale manier om de boekenleggers alsnog te bemachtigen.
  Daarnaast wil ik je nog bedanken voor alle super gave acties die je organiseert. Ik doe bij lang niet alles mee maar ik vind het heel leuk georganiseerd!

 39. Michelle L

  Ik wil dit mooie boekenset winnen voor mijn beste vriendin. Ze houdt heel erg van lezen maar ze heeft niet genoeg geld om boeken te kopen. Ze is bijna jarig en ze zou heel erg blij zijn als ik haar deze geweldige boekset als cadeau zou geven!! Ik wil heel graag de boekenleggers omdat ik ze verzamelt en ook omdat ik ze nog niet zoveel heb.

 40. Sammy

  Gaaf! Ik doe graag mee voor de boeken en de boekenleggers. Ik heb veel van The White Rabbit Cronicles gehoord en daardoor ben ik er erg nieuwsgierig naar. En de boekenleggers… Die ben ik er dol op! Het lukt me steeds niet om aan die leuke boekenleggers te komen. Ik hoop dat ik de gelukkige ben die de boeken of de boekenleggers zou winnen.

 41. Dit klinkt waarschijnlijk heel raar en heel tegenstrijdig, maar ik wil de White Rabbit-Chronicles heel graag lezen omdat ik het niet zo heb met zombies en Alice in Wonderland. Door deze serie wil ik dat juist veranderen want over beide dingen zijn geweldige films en boeken gemaakt en geschreven en op dit moment kan ik er gewoon niet van genieten. Gena Showalter kende ik al van Intertwined en dat boek vond ik wel goed, dus ben ik er zeker van dat deze serie net zo geweldig is. (En Gena komt volgend jaar ook nog eens naar YALFest, dus dubbelveel plezier. πŸ™‚ ).

 42. Danee van den Eijnde

  Ik zou deze boeken en/of boekenleggers ontzettend graag willen winnen omdat het een geweldige afsluiting zou zijn van een jaar dat behoorlijk slecht begon. Het was een jaar met veel tegenslagen, zoals de dood van mijn opa aan het begin van het jaar, en de operatie van mijn moeder een paar weken geleden, dat ondanks alles ook een zonnige kant heeft. Zo heb ik mijn boekenkast zo erg gevuld dat hij bijna uit elkaar valt, en heb ik eindelijk geweldige vriendinnen gevonden op school (ik zit nu in de vierde klas, en nee ik ben niet zo goed in vrienden maken). Kortom: een jaar vol plottwisten, tranen maar toch zeker ook wel geluk!

 43. Myrthe

  Ik verdien deze boeken, omdat Alice in Wonderland mijn favoriete sprookje is! Ik ben erg benieuwd hoe ze hier weer een nieuwe versie van hebben gemaakt. Als ik ze uit heb, geef ik ze aan mijn zus. Ik denk dat zij ze helemaal leuk vindt, want ze houdt wel van sprookjes met een zwart randje…

  Op de boekenleggers maak ik ook heel graag kans. Ik heb nooit echt een boekenlegger; meestal doe ik er gewoon een blaadje tussen. Ik denk wel dat ik nog meer van boeken kan genieten als er een mooie stevige bladwijzer in zit. Dat motiveert extra :D.

 44. Gerda

  Geen sinterklaas of kerstcadeaus gekregen en lezen is mijn passie en ook de serie TWD..dus ja zombies..The White Rabbit Chronicles. De covers vind ik al prachtig!
  Ik denk dat ik dit verhaal Alice in Zombieland zo veel beter vind dat het gewone verhaal van Alice in Wonderland… dit is meer mijn genre! Ik las dat het niet helemaal jouw ding was en het eigenlijk niets te maken heeft met gewone verhaal van Alice in Wonderland. Ben benieuwd wat ik van deze boeken zal vinden en dan heb ik toch nog een mooi cadeau voor onder de kerstboom!

  Boekenleggers heb ik meer dan genoeg…ze zijn niet om aan te slepen en onlangs een boekenlegger van mijn dochter gekregen met de tekst Take a deep breathe, It’s just a book, Not real life.

 45. *bekijkt de foto van de boeken* “AAAH is dat dat boek met dat meisje met die blauwe jurk? Dat boek dat ik al een eeuwigheid wil lezen?” – JA.
  *scrolt enthousiast naar beneden* ~50 reacties~ “oh”. (Ik gun natuurlijk iedereen die boeken hoor! <3)

  Maaar wie niet waagt wie niet wint! Ik waag graag een kansje voor die (hoogstwaarschijnlijk (naar mijn verwachting in ieder geval wel)) geweldige boeken!

 46. Ingrid (19)

  Ik doe graag mee voor AiZ, ik heb de boeken al lange tijd op het oog maar heb nog niet de kans gekregen om ze te lezen. Ik ben super fan van Alice in Wonderland. Ik weet nog hoe ik de Cartoon versie van Disney altijd keek wanneer mijn buren op mij gingen passen. Op de grond zittend op de koele tegels, spelend met een van mijn buurmans golfballetjes (en dan doen alsof er niks gebeurt was als ik een van de balletjes kwijt raakte onder een kast), starend naar dat mooie dappere meisje. Alice was een inspiratie voor mij. En oh wat hou ik van de quote ‘You are entirely bonkers. But I’ll tell you a secret, all the best people are.’ (Ken je het liedje Madhatter van Melanie Martinez? Daar zit die quote ook in, super lied!) En ja, die quote vind ik waarschijnlijk zo leuk omdat ik mezelf altijd als buitenbeentje heb gezien. En dat vind ik helemaal niet erg! Ik was dat meisje dat liever zat te lezen en haar best deed op school in plaats van kattekwaad uit te halen. Ook nu drink ik liever thee en lees ik een boek in plaats van uit te gaan. En een vriendje? Wat is dat? Een sociaal ongemakkelijk persoon hiero! Maar die quote heeft mij dus geholpen om te zien dat het niet erg is om anders te zijn omdat er veel meer mensen zijn die ook net zoals jij zijn, je moet ze gewoon vinden!
  Maar ho volgens mij ga ik off topic. Zombies! Oh die vind ik zo cool. Mijn moeder snapt nog steeds niet waarom, die haat dat soort verhalen haha. Maar ik houd van de horror en de morele dilemma’s die spelen rond zombies. En ik zou Alice zo graag zien samen met zombies als Badass Chick!
  Nu aangekomen bij het moeilijkste deel, waarom zou ik deze boeken verdienen? Dat weet ik niet, dat vind ik zo’n moeilijke vraag. Oh ik heb een sobstory, een echte nachtmerrie. Maar ik vind dat iedereen zo’n prijs moet verdienen, niet alleen mensen die rotte dingen hebben meegemaakt. Het gaat tegen mijn principes in om dat te gebruiken om iets te winnen. Dus ik kan je geen antwoord geven op die vraag, behalve dan dat ik de boeken graag wil winnen. Nu zou je kunnen zeggen, ‘waarom doe je dan mee, als je de vraag niet eens beantwoord?’ Goede vraag, haha. Nou ik zag je vandaag zeggen dat je het zo jammer vindt als er minder mensen meedoen met winacties als er iets meer moet gebeuren (zoals een tekst schrijven). Meestal is mijn redenatie dat ik denk dat anderen het toch beter kunnen, dat anderen toch een beter verhaal hebben, dus waarom zou ik het dan proberen als ik toch niet win? Maar toen dacht ik, nou en?! Niet geschoten is altijd mis! Dus voila πŸ˜‰ (nu we het over dit onderwerp hebben, moet ik wel bekennen dat ik een paar jaar geleden een Powerpoint voor je gemaakt had voor de winactie van Angelfall en ik had gewonnen! Dus eigenlijk zou ik nirt zo moeten twijfelen haha. Nog bedankt daar voor, die serie was ge-wel-dig!)
  Heel veel succes met het kiezen van de winnaars! En je bent een topper dat je dit elk jaar weer doet! <3

  • Ingrid (19)

   Oh jee, dit is ongemakkelijk… Maar ik zou mij graag terugtrekken uit deze winactie. Sorry! Ik heb net wat reviews gelezen over de serie die allemaal spraken over hoe het niet echt Alice in Wonderland is en dat het meer romantiek dan horror is. Precies het omgekeerde van wat ik zo hoopte! Dus ik zou mij graag willen terugtrekken en de kans gunnen aan iemand anders om deze boeken te winnen. En ik denk dat ik maar naar zombies ga zoeken in de Darren Shan boeken πŸ˜‰
   P.s. zou je wanneer je dit gelezen hebt mijn comments kunnen verwijderen?
   En sorry Emmy. En super veel succes met je blog! <3

 47. Ikrame

  Nou, klinkt vast zielig, maar ik zou ze graag willen winnen voor mijn zus. Ze kletst de hele dag over boeken, en deze staat bijna bovenaan aan haar lijstje! Alleen is een trilogie best duur. Maak haar er graag blij mee! ?

 48. Ikrame

  Nou, klinkt vast zielig, maar ik zou ze graag willen winnen voor mijn zus. Ze kletst de hele dag over boeken, en deze staat bijna bovenaan aan haar lijstje! Alleen is een trilogie best duur. Maak haar er graag blij mee! ?

 49. Austin

  Leuke actie! Ik zou dit leuke serie winnen voor mijn vriendin omdat ze dol op lezen is en vooral iets dat met liefde & zombies te maken heeft. De White Rabbit Cronicles bevat ze allebei. Ik weet zeker dat ze heel blij zou zijn met deze serie! En de boekenleggers wil ik voor mezelf. Ik verzamelt ze en het klinkt misschien gek dat je als een jongen ze verzamelt maar ik ben echt gek op boekenleggers. Vooral die van Best of YA!

 50. Super leuke actie, ik doe graag mee voor de boekenleggers. Zelf heb ik al een paar boekenleggers en ik wil er graag nog veeeeel meer πŸ˜‰ Dan ga ik er mijn lelijke schoorsteenwand mee bekleden! Wel eerst met magneetbord natuurlijk anders gaan ze helemaal kapot.. Die wand wil ik dan super graag helemaal vol maken met ya boekenleggers, ik hoop dat ik er daarom hiermee misschien weer een paar erbij krijg πŸ˜‰

 51. Sterre v/d berg

  Wauw,

  Alice in wonderland las mijn moeder me altijd voor en kon er geen genoeg van krijgen.
  Ik was nog al een creatief kind met veel verbeelding en dit boek voldeed aan al mijn verbeeldingen.
  Gelukkig is dat nooit weggegaan hoor :p
  Deze boeken lijken me ontzettend leuk en halen ook nog eens prachtige herinneringen van vroeger op. Ik zou ze dus graag in mijn boekenkast zetten en er zo snel mogelijk in lezen.

 52. Isa Brattinga

  De boekenleggers lijken me erg gaaf, omdat ik anders altijd de gekste dingen gebruik voor boekenleggers! Het gekste was nog wel toen ik een boek gebruikte als boekenlegger…
  laat het nou even mooi zijn om die boekenleggers te combineren met de fantastisch uitziende boeken van mijn favoriete sprookje!

 53. Jyoti baldew

  Super leuk! Ik heb deel 1 gelezen en ik ben heel erg benieuwd naar deel 2 en 3. Ik had nog nooit gehoord van deze schrijfster, maar mijn moeder wel πŸ™‚ Daarom wil ik voor haar winnen, omdat ze deze serie van haar nog niet heeft gelezen.

 54. Elke

  Ah, wat een toffe winactie! Ik zou de boeken graag willen winnen omdat ik ze al heel erg lang wil lezen. Ook ben ik een enorme Disneyfreak, en hou ook vooral van Alice in Wonderland van Lewis Caroll! Ook hou ik natuurlijk van Young Adults, dus is deze serie de perfecte combinatie voor mij! Ik wil het gewoon héééééél erg graag winnen!

 55. Rosalie

  Supertof! Ik ken deze boeken nog niet, wel andere boeken van deze uitgeverij (The Iron Fey). Ik hou van zombies in films en ik vind ze ook niet eng. Ik heb nog bijna geen boeken over zombies gelezen. Alice in wonderland ken ik wel, beide films en het boek vind ik heel leuk. Dus ik ben heel benieuwd of ik deze serie boeken ook supertof vind, net als de films. Ik lees heel graag en er lagen afgelopen kerst geen boeken onder onze kerstboom (mijn ouders vinden pakjes met kerst niet nodig), dus als ik dan nu alsnog een pakje zou krijgen, dan is dat echt gaaf!

 56. Lisa Naus

  De White Rabbit Chronicles serie heb ik al erg veel over gehoord en klinkt als de perfecte combinatie tussen een sprookjes hertelling (waar ik achter ben gekomen dat ik die vaak erg goed vindt), een toevoeging van iets out of the blue (zombies) en die covers, wauwie! Ze doen me denken aan de ruggen van mijn Hunger Games serie en die zijn ook al zo prachtig in eenvoud.

 57. Femke Buijs

  Hoi! Wat een leuke actie! Ik zou super graag de boeken van the white rabbit chronicles willen winnen! Hij staat nu al een tijdje op mijn lijstje van boeken die ik zou willen lezen, haha πŸ™‚ De trilogie wordt binnenkort heruitgegeven in paperback, maar hardcovers zijn veel mooier en staan geweldig in de boekenkast❀️❀️❀️ oh en ik ben trouwens super gek op tv-series als The Walking Dead en Z Nation, dus kom maar op met die zombies! ☺️

 58. Sylvia

  Best of YA heeft fantastische boekenleggers (bij iedere nieuwe duim ik dat het lukt om een mooi exemplaar te pakken te krijgen), maar ik heb er al een heel aantal, dus neem ik niet deel, veel leuker voor iemand die pas start met sparen.
  De boeken zien er echt fantastisch uit en de combinatie van Alice in Wonderland (van Lewis Carol) en zombies klinkt zo bijzonder dat ik ze zeker graag zou lezen, maar ook hier pass ik want denk dat je er iemand anders veel blijer mee kunt maken.
  Hopelijk ben je afgelopen week een beetje uitgerust en tot vrijdag πŸ˜‰

 59. Maas

  Ik wil deze boeken winnen voor mijn vrouw. Ze houdt heel erg veel van boeken (ze is dol op zombies!) maar door voor onze kinderen te zorgen heeft ze geen tijd meer om te lezen. Ik denk dat ze deze leuke boekenserie wel verdient. En ik wil de boekenleggers winnen voor mijn lieve dochter omdat ze dol op boekenleggers is en ze het heel graag verzamelt.

  Ps: Ik hoop heel erg dat ik nog mee kan doen met de actie.

 60. Maas

  Ik wil deze boeken winnen voor mijn vrouw. Ze houdt heel erg veel van boeken (ze is dol op zombies!) maar door voor onze kinderen te zorgen heeft ze geen tijd meer om te lezen. Ik denk dat ze deze leuke boekenserie wel verdient. En ik wil de boekenleggers winnen voor mijn lieve dochter omdat ze dol op boekenleggers is en ze het heel graag verzamelt.

  Ps: Ik hoop heel erg dat ik nog mee kan doen met de actie.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.