BAK dag #27 | Win heel veel boeken

Geplaatst op 27 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 61 Comments

Goedemorgen allemaal! Zijn jullie de kerst een beetje heelhuids doorgekomen? Ik vind het altijd zo gezellig, het kerstfeest; lekker eten, familie, lichtjes en soms ook nog eens wat cadeautjes! Heb jij boeken voor kerst gekregen? Speciaal voor iedereen die niet genoeg heeft gehad vandaag een hele volle winactie dag. Want toen ik alles al had ingepland, kreeg ik een mailtje van Zilverspoor, dat zij ook nog het een en ander wilde aandragen. Ook Clavis is vandaag zo lief geweest om te sponsoren. Laten we snel gaan kijken naar alle prijzen die vandaag te winnen zijn. *SQUEEE*

De eerste winactie van vandaag is gesponsord door Clavis en wordt gehost door Kwante, van Kwante in Wonderland. Zij mag van Clavis een heel mooi boek weg gaan geven, namelijk het boek Bloedbanden. Ga snel naar haar blog om te kijken hoe je kans maakt.

Welkom in Wonderland

Kronieken van goud en bloed. Bloedbanden

Kronieken van goud en bloed. Bloedbanden

Vasco Montalbán is de zoon van een naar de Provence uitgeweken Spaanse arts. Wanneer bisschop Sforza het gezin Montalbán om duistere redenen tot de brandstapel veroordeelt, slaat Vasco met de kleine Adrienne op de vlucht. Ze vinden een onderkomen in het klooster van Beauregard, waar Vasco probeert een nieuw leven op te bouwen. Ondertussen reist Orlando Orsini samen met zijn vader, een prins­ diplomaat, in opdracht van de Heilige Stoel naar de voor malige pausenstad Avignon. Hun missie: een man ontmaskeren die niet is wie hij beweert te zijn. Een speling van het lot brengt Vasco en Orlando samen. De jongemannen sluiten een verbond, maar hun bemoeizucht komt hun duur te staan …

Bloedbanden is het indrukwekkende eerste boek van de historische trilogie ‘De Kronieken van Goud & Bloed’. Het vertelt het adembenemende verhaal van Vasco en de zijnen tegen de achtergrond van godsdienstoorlogen en maatschappelijke veranderingen in het Zuid-Europa van de zestiende eeuw.
Voor young adults.

Klinkt ontzettend goed toch? Ik vind van wel! Heel veel succes met winnen!

Divider

Maar dit is dus niet de enige prijs van vandaag. Sterker nog, het zijn er nog heel wat meer. AAAAAH. Zilverbron is namelijk ontzettend gul geweest en stelt de volgende boeken ter beschikking: De hoeder van de hagedis van Louise Fling. Kiezen of Daten van Krista van der Hulst, Het licht van de stervende maan deel 2: terugkeer van een volk van Eline Gielen en de complete Jeremy Jago serie (4(!) boeken!)

Laten we snel gaan kijken naar de flapteksten, zodat jullie een beeld hebben van de boeken die worden weggegeven.

De hoeder van de hagedis

De hoeder van de hagedisWat zou jij doen, als jij een bijzondere gave had? Kilian weet het wel, hij wil helemaal geen held zijn. Hij gaat liever naar het Woestwoud, om te jagen. Kilian kan namelijk net zo goed ruiken als een wolf. Hij kan zelfs proeven hoe mensen zich voelen.

In het land waar Kilian woont, leven de mensen al jaren in vriendschap met de elfen en de nimfen, totdat een kwaadaardige heerser de macht grijpt.

De elfenkoning kent Kilians bijzondere gaven en roept zijn hulp in. Kilian weet dat hij niet kan weigeren en sluit zich aan bij de orde van de Hoeder van de Hagedis.

Kilians eerste taak is het vinden van de verdwenen elfenprins. Hij maakt daardoor vijanden, die niet aarzelen om zwarte magie te gebruiken. Als Kilian steeds meer risico neemt om zijn vrienden te helpen, is het geduld van de kwaadaardige heerser op.

Kiezen of Daten

Kiezen of datenNoor is een drieëndertigjarige levensgenieter. Met haar vrienden Ricardo en Evi en haar moeder, vermaakt ze zich prima. Ze houdt van onenightstands, maar o wee als het op liefde begint te lijken. Nadat ze naar de stad verhuist en een opleiding bouwkunde naast haar werk als assistent-architect gaat volgen, verandert alles. Ze ontmoet Dave, een medestudent, die haar laat voelen hoe het is om jong te zijn, zoals hijzelf. Ook James, projectleider bij een aannemer, komt in haar leven en haalt haar over om met hem op stap te gaan. Hoewel ze het probeert tegen te houden, wordt ze verliefd. Niet op één, maar op twee mannen. Als blijkt dat het niet zo toevallig is dat het juist deze twee mannen zijn, valt alles in duigen. De liefde, vriendschap en haar carrière.

Het licht van de Stervende maan deel 2: De terugkeer van een volk

Het licht van de stervende maan - De terugkeer van een volkAélanyss en Luzian willen na hun intensieve zoektocht in Darsson alleen maar naar huis. Maar als ze in Zirona aankomen, horen ze dat hun vrouwe Niënna een heel ander plan voor ogen heeft. Keizer Sarvaj Tespan, de machtigste man van Avylìn, moet worden gewaarschuwd voor het openen van de poort. Ondanks Aélanyss’ weerzin begint ze, samen met Luzian en Eqilion, aan een barre tocht door het zuiden van Zirona.

Onderweg vallen zij ten prooi aan de onrust in het land. Sinds de ontdekking van de poort lijken de verhoudingen tussen de drie grote landen op scherp te staan. Niet alleen de keizer en de koning willen het eiland Trévah in handen krijgen, ook leenheer Tyrone Carnack aast op de poort. En hij houdt een belangrijke troef achter de hand…

Alles is met elkaar verbonden. Op een actie volgt altijd een reactie. In het tweede deel van de trilogie ‘Het licht van een stervende maan’ grijpen de raderen van het lot sneller in elkaar.

“Vaart tot het einde, intrigerende wereld en mooie personages. Smaakt naar meer!” – Natalie Koch

Jeremy Jago (flaptekst deel 1) De winnaar krijgt de hele serie

full30398519Jeremy Jago lijkt een doorsnee weesjongen. Over zichzelf weet hij slechts zijn geboortedatum. Het enige bijzondere aan hem is het feit dat zijn rechterhand zes vingers telt, iets waarmee hij regelmatig gepest wordt.

Tijdens een mysterieuze storm belandt Jeremy op een van de buitenwereld afgesloten eiland, samen met zijn vrienden Semi en Cherry. Hier blijkt zijn geboortedorp te liggen, waar magie een alledaags iets is.

Helaas zijn niet alle wezens op het eiland goedaardig. Al snel blijken personen dicht bij Jeremy de kant van de rancuneuze en levensgevaarlijke heks gekozen te hebben, die zijn moeder heeft vermoord. Deze heeft haar zinnen gezet op de kennis die Jeremy van zijn moeder meegekregen heeft: het geheim van de Passage.

‘Dit verhaal is zowel geschikt voor jeugdige lezers als volwassenen die van fantasy houden. Al met al is Het geheim van de Passage een vlot geschreven boek dat de juiste elementen bevat om het tot een succes te maken.’  – – Magic Tales

Vandaag zijn er dus hier op Zon en Maan 4 boeken te winnen. Meedoen houden we lekker simpel. Laat een reactie achter (voor 5 januari) waarin je aangeeft welke van de vier boeken wilt winnen. Let op: er zit dus ook een chicklit tussen en een serie. Je kiest één van de vier. Tevens zou ik het leuk vinden als je me volgt via social media en laat weten via welke wegen. Leuke berichtjes op mijn pagina’s vind ik ook heel leuk. #hint

Heel veel succes!

Tags: ,

Divider

61 responses to “BAK dag #27 | Win heel veel boeken

 1. Ik doe heel graag mee voor Kiezen of daten 😀 Ik volg je al op zo goed als alle sociale media, behalve twitter. Daar heb ik geen account namelijk. Op al deze kanalen is dit dan ook als lore van dun of als Loresboeken 😀

 2. Jamie

  Wat moeilijk om te kiezen! Ik doe graag mee voor de serie van Melissa Skaye, Jeremy Jago. Maar de andere boeken lijken me ook geweldig en wil ik zeker nog eens lezen!

 3. Mariska

  De serie van Jeremy Jago van Melissa Skaye lijkt mij echt magisch!! Chinouk vertelde laatst in een filmpje ook dat het echt de moeite waard is om te lezen.. Ik heb er verder weinig over gehoord en gelezen.. maar het zou nog wel eens een verstopt juweeltje kunnen zijn!!

 4. adriaensen leentje

  moeilijke keuze ! Ik volg je op de sociale netwerken die ik heb. Ik denk ik maar ga voor Jeremy Jago. al spreken de 2 bovenste mijn ook heel erg aan.

 5. Kim Milkyway

  Ik volg je via Bloglovin en Facebook.

  Ik ben een trouwe klant van Zilverbron en Zilverspoor. Op dit moment staan er 37 boeken van die uitgever in de kast, maar ik geef toe dat ik er nog best veel van moet lezen. De meeste kocht ik dit jaar bij Elfia, Keltfest en Castlefest en dat was net in de tijd dat ik in een leesdip raakte waar ik dit jaar bijna niet meer uitkwam. Volgend jaar wil ik veel van die boeken gaan lezen.

  De bovenstaande boeken heb ik alle vier nog niet dus de keuze was best lastig. Ik doe graag mee voor Het licht van de Stervende maan deel 2. Het lijkt mij een heel spannend boek en ik heb deel 1 al in mijn kast staan.

 6. Sterre

  Jeremy Jago trok mijn aandacht meteen door de prachtige kaft en omdat het om een mannelijk personages gaat en er magie in het boek voor komt.
  Zo’n soort boek heb ik nog niet dus ontzettend gaaf en het is ook nog een serie!
  Dat is helemaal geweldig want dan stopt het verhaal niet al na 1 boek en leer je veel meer over Jeremy en zijn prachtige wereld. (Of eiland 😉 )
  En ik bedoel… MAGIE!
  Lijkt me heel tof.

 7. Medusa de wit

  Ik doe heeeeel graag mee voor de Jeremy Jago boeken. Ze staan al een hele tijd op m’n wensenlijst, wil ze zooooo graag lezen, lijken me echt helemaal geweldig :). Dus maak enorm graag een kans. En heel erg bedankt voor weer een geweldog lieve actie ! ❤️

  • Medusa de wit

   Ik volg je verder op Facebook, instagram ( alleen werkt de mijne jammer genoeg nog steeds niet dus zal een nieuwe moeten aanmaken ben ik bang ) en op twitter :). Ook vond ik het super je bij YAA in Almere bij Stumpel toen te hebben ontmoet 🙂 heb veel geleerd van je over blogs schrijven ed 🙂

 8. Dionne

  Ik ga voor het boek Kiezen of Daten van Krista van der Hulst, lijkt me leuk om een keer een heel ander genre te lezen waarbij je lekker kan ontspannen. Plus eentje die de rest van mijn familie ook eens kan en wil lezen 🙂 Ik volg je al op Facebook en Instagram.

 9. Marion Poeste Thomas

  jaaa leuk:) de Jeremy Jago serie. Ben al heel lang benieuwd naar de boeken van Melissa. En gek op series, hihi top combinatie toch. volgens mij volg ik je overal waar ik kan.

 10. Andrea

  Ik doe graag mee voor Het licht van de stervende maan. Ik moet nog wel deel 1 ergens vandaan zien te halen, maar het lijken me erg leuke boeken. Dus dat komt vast goed. (Hoeder van de hagedis lijkt me ook wel wat. Die moet ik toch ook eens opzoeken 😉 ) Enne… oeps. Ik dacht dat ik je al op Facebook volgde, maar blijkbaar niet *blush* Dat heb ik gelijk maar even rechtgezet.

  • Andrea

   Mijn kans is wel heel klein zo, geloof ik. Maar ik heb nu eenmaal geen andere accounts. Misschien begin ik ooit aan Good Reads 🙂

 11. Shu Jing

  Ik zou graag ‘Kiezen of Daten’ willen winnen 🙂 . Ik heb zin in iets luchtigs en grappig.
  Dank je wel trouwens dat je al die winacties organiseert, echt leuk 😉

 12. Sabrina H (Sabrina8992)

  Ik doe graag mee voor: Kiezen of Daten
  Ik volgde je overal al, behalve op Goodreads, want dat heb ik niet. Maar op de andere social media volg ik je dus al.

 13. De serie Jeremy Jago lijkt me echt heel tof :). Ik volg je nu ook op Twitter (steph_ltc), Instagram (stephanievandrunen), Bloglovin’ uiteraard (stephanievandrunen.nl) en Pinterest (droene).

 14. sabrina wannet

  doe graag mee voor de serie jeremy jago die al lange tijd op mijn verlanglijstje (TBR) staat maar nog niet heb dus top actie 😀

 15. De Jeremy Jago-serie lijkt me supertof, dus daar doe ik graag voor mee! Verder volg ik je natuurlijk al ‘overal’ 😉 In ieder geval op twitter, instagram, facebook en bloglovin’.

 16. chardonay

  Ik doe graag mee voor jeremy Jago! Heb die boeken al eens in mijn handen gehad, maar moest toen kiezen tussen deze en andere.
  Ik volg je natuurlijk via fb, Twitter, instagram en blog.

 17. Gerda

  Staat wel op mijn verlanglijstje de boeken van Melissa Skaye deze mooie en spannende serie de 4 boeken van de Jeremy Jago reeks. Lijkt me geweldig deze boeken te mogen lezen! Ik volg je altijd al op FB, twitter en je blog zeker!

 18. Nancy van Heck

  Ik ga voor Jeremy Jago ik hou heel erg veel van verhalen over wezens, avontuur en de fantasie is erg fantastisch Ik volg je overal behalve op twitter en goodreads.

 19. Elise

  Leuk! Ik doe mee voor Hoeder van de hagedis. Ik volg je blog via facebook en lees ook regelmatig wat je te vertellen hebt over de boeken die je hebt gelezen 🙂 Het dagboek lezen vind ik ook erg leuk.

 20. Jeremy Jago, daar maak ik graag kans op!.
  “Stel je voor dat ik nu zeg: er staat een jongeman met 6 vingers aan 1 hand op een rots. op een eiland Dan hebben jullie daar een beeld van in jullie hoofd, maar toch zal het er bij iedereen anders uitzien.” Dat is precies wat een boek met me doet. Het neemt me mee in mijn eigen fantasie en laat me verdrinken in een wereld waarin alles mogelijk is.
  Na het lezen van het inleidend stukje ben ik zeer geintrigeerd geraakt en maak ik graag kans dus op deze serie. Erg benieuwd naar het verhaal

 21. Ik doe graag mee voor het tweede boek van ‘Het licht van de stervende maan’. Deze reeks spreekt me enorm aan en dan heb ik meteen een excuus om ook het eerste deel en het vervolg aan te kopen 😉

 22. Anouk de Jong

  Ik wil graag meedoen voor de Jeremy Jago-serie! Mijn geneeskunde-hart vindt die zesvingerige hand wel heel interessant! Vroeger (toen ik 1 was) ben ik zelf ook geopereerd aan mijn duim. Dat schept een band, of niet dan ;-). Ik volg je op Facebook, twitter, instagram, bloglovin’, goodreads en als ik nog iets mis hoor ik het graag!

 23. Fatima

  Moeilijk, moeilijk, moeilijkkkk. Ik kies toch voor Jeremy, aangezien die me het meest aanspreken. 9 van de 10 keer dat ik een boek pak, wordt het geschreven van een perspectief van een meisje. Ik vind afwisseling ook wel leuk! De maze runner bijvoorbeeld, vond iik geweldig, maar the hunger games moeten we neit vergeten. Ik vier thuis geen kerst òf sinterklaas vanwege mijn geloof, dus geen boeken paradijs voor mij.. Doe graag mee!!

 24. Melvin

  Zoveel keuze, maar ik denk dat ik voor de hoeder van de hagedis kies! Lijkt me een erg gaaf boek 😉 En ik volg je alleen op instagram, de rest heb ik niet ;p

 25. Maartje

  Wat een leuke prijzen weer! Ik zou het liefst Hoeder van de Hagedis willen lezen, want daar heb ik al een aantal goede recensies van gezien!

 26. Ik wil heel graag meedingen naar het boek Hoeder van de hagedis. Dit klinkt mij als een heel tof boek in de oren en ik eerlijk gezegd is het het enige boek waar ik echt nog helemaal niets over weet en dat maakt mij heel erg nieuwsgierig ^^

 27. Jyoti baldew

  Super leuk! Ik doe graag mee voor het boek van Jeremy Jago. Ik vind het altijd leuk om nieuwe boeken te ontdekken, die nog niet heel erg bekend zijn 🙂 De flaptekst klinkt in ieder geval veelbelovend!

 28. Ingrid (19)

  Hoi Emmy,
  Ik doe graag mee voor de boeken over Jeremy Jago. Ik had eerlijk gezegd nog niet eerder van deze serie gehoord, maar na het te hebben opgezocht lijkt het verhaal me super leuk! Ik heb in reviews gelezen dat je ze wel geconcentreert moet lezen omdat er veel informatie in voor komt, maar dat vind ik juist leuk. Dan is het verhaal dus goed uitgedacht en kan je je er net zoals met Harry Potter helemaal in verdiepen! Tevens vind ik het interessant om boeken te lezen vanuit het perspectief van een jongen. Ook vind ik het leuk om fantasy boeken te lezen van een Nederlandse schrijfster. Fantasy is sowieso een van mijn favoriete genres en ik vind het leuk om boeken te lezen van ‘nederlands talent’! En natuurlijk de kaft speelt ook een grote rol in het interessant maken van het boek. Het plaatje doet me denken aan de Gouden Tuin uit Professor Layton en de melodie van het spook (ken je die spellen? ze zijn geweldig dus zeker een tip!) en het belooft een mooie mysterieuze wereld, precies wat me leuk lijkt!
  Ik volg je op Twitter, Bloglovin en Goodreads (veel succes met je reading challenge van 200 boeken trouwens!)
  In elk geval super gaaf dat jij en Zilverbron dit georganiseert hebben. En ik wens je een goed en gelukkig nieuw jaar en veel plezier en succes met je blog!
  – dezelfde Ingrid van de AiZ-actie (dat kon je waarschijnlijk wel raden aan mijn lange reactie, sorry haha)

 29. Rosalie

  Hoi,
  De hoeder van de hagedis lijkt me een heel tof boek. Dus dat zou ik graag willen lezen. Ik hou van elfen (Iron Fey boeken vind ik tof) en wolven. Ik wil wel weten hoe mensen Kilian gevoelens van mensen proeft. Ik ben je net een paar dagen gaan volgen op Facebook en Instagram, de laatste moet ik alleen nog ontdekken. Oh ja, en nog een gelukkig 2017 voor iedereen!

 30. Rosalie

  De hoeder van de hagedis lijkt mij een supertof boek. Ik hou van elfen en van wolven. Ik wil graag weten hoe Kilian de emoties van mensen proeft. Het is vast heel spannend. Het boek stond al op mijn wensenlijstje, dus het is dan niet moeilijk kiezen uit deze vier!

 31. Lisa Naus

  De hoeder van de Hagedis spreekt mij erg aan! Het klinkt als een gave quest die natuurlijk niet makkelijk is. De omslag past helemaal in het plaatje van een opdracht van de elfenkoning. Ik doe graag mee 🙂

 32. Sylvia

  He, fijn dat je een weekje vakantie houd! Hoop dat het lukt om lekker te ontspannen!
  Graag waag ik een kansje voor Kiezen of Daten, ben zeer benieuwd naar dit boek, hoe ze is gegroeid na haar debuut Dwaze dates of echte liefde. De andere boeken zien er ook super uit, Jeremy Jago stond al op mijn TBR.
  Volg je volgens mij zo’n beetje overal (met veel plezier 😉 ), FB onder mijn eigen naam en de rest onder (@)TurtleBookwurm.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.