BAK dag #26 | Win de boeken van Hati Bell

Geplaatst op 26 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 25 Comments

Pfoe, op een schaal van 1 tot 10, hoe vol zitten jullie allemaal al met al dat kersteten? Ik had altijd het idee dat ik geen pap meer kan zeggen. Lekker rustig aandoen terwijl het volgende feestje dichterbij komt, dat is mijn motto. En hoe lekker is het dan om in die vrije tijd een boek te lezen? Misschien baal je nu, omdat je geen boeken voor kerst hebt gehad, of omdat je niet zo goed weet wat je kan lezen. Nou, daar mogen we dankzij auteur Hati Bell heel veel verandering in gaan brengen. Zij heeft namelijk drie boeken uitgegeven en die stelt ze allemaal tweemaal beschikbaar. Er worden vandaag maar liefst zes(!) van Hati Bell weggegeven. Lees snel verder hoe je kans maakt op een boek!

De prijzen van vandaag zijn verdeeld over 3 verschillende blogs: Make it personal, Infinite Stories en hier op Zon en Maan. Heel veel succes en plezier met winnen!

2x Sleutels van chaos

Sleutels van Chaos wordt verloot door Lieke van Make it personal. Zij gaat jullie precies vertellen hoe. Make it personal is de ideale boekenblog voor de fangirl; zij bespreekt namelijk ook andere dingen die vaak bij de geeky lezer thuishoren; games, cosplay, films… Ga zo maar door!

Sleutels van Chaos – Hati BellSieb, de snelste dief van Tara, had het prima voor elkaar, totdat ze uit haar huis werd gezet door haar rivaal en haar beste vriend geronseld werd voor het leger. Sindsdien zit alles haar tegen. Wanneer ze op een dag ontvoerd wordt door een groep mysterieuze vreemdelingen begint haar leven pas echt gevaar te lopen.

Ceara heeft haar leven doorgebracht in een prachtige vallei die tevens haar gevangenis was. Getraind door een legendarische krijger vloeit de magie rijkelijk door haar lichaam. Wanneer op een dag de barrière van haar thuis wordt doorbroken trekt ze de wijde wereld in op zoek naar de krijger die de sleutel vormt tot haar schimmige verleden.
Ze belandt in het Elementalen Toernooi en de oorlog van de Vijf Koninkrijken tegen de Fomori en hun meedogenloze keizer.

Beide jonge vrouwen kunnen een Sleutel zijn en de oplossing bieden voor de chaos, maar het pad van elk is bezaaid met gevaar en bedrog. Wat zal er gebeuren als die paden elkaar kruisen?

2x Amber

Amber, Hati Bell’s debuut, wordt door Thyrze verloot. Thyrze’s blog heet Infinite stories en gaat over haar liefde voor boeken. Ze schrijft haar recensies met heel veel aandacht en daarnaast is Thyrze een van mijn besties.

Amber – Hati BellALLES HEEFT EEN PRIJS…

De dryade Amber O’Neill is door haar unieke maar gevaarlijke gave een buitenbeentje binnen een verborgen bovennatuurlijke gemeenschap in een Engels stadje. Als door een fusie tussen de lokale scholen rivaliserende rassen, zoals draken en dryaden, gedwongen worden hun dagen deels gemeenschappelijk door te brengen, ontaardt er een strijd rond Amber.

Wanneer Amber voor het eerst in aanraking komt met haar gezworen vijand, een drakenjong, krijgt ze een schokkend visioen. Hoe ver kan ze deze draak vertrouwen, en zal hij haar helpen of haar ondergang betekenen?

Wie met vuur speelt…

2x Titanium

En zelf geef ik het vervolg op Amber weg, Titanium. Ik vond het echt een tof boek. Niet alleen omdat Hati echt als schrijfster is gegroeid, maar ook omdat Amber en Drake echt wel een tof verhaal om te vertellen hebben. Een soort Romeo & Julia in een fantasysetting.

Titanium (Amber #2) – Hati BellDrake Kincaid heeft nooit iets gekregen waar hij niet met zijn klauwen voor heeft gevochten. En nu is er maar één ding dat hij wil: Amber uit haar coma wekken, ongeacht over hoeveel gebroken lichamen hij moet stappen. Wanneer iemand Amber uit het ziekenhuis probeert te ontvoeren wordt hij nog meedogenlozer; het begin van een duister en bloederig pad.

Wanneer Amber ontwaakt wordt ze onmiddellijk geconfronteerd met de ruïnes van haar oude leven. Haar familie, haar vrienden, zelfs haar eigen lichaam, niets blijkt nog hetzelfde te zijn. Ze voelt een sluimerende hitte vanbinnen en vreest alle controle te verliezen. Om zichzelf onder controle te houden accepteert ze noodgedwongen de hulp van een feniks beschermer. Ze wordt ondergedompeld in zijn illustere wereld waar alles draait om macht en kracht. Oude en nieuwe vijanden liggen op de loer en alsof dat nog niet genoeg is, krijgt ze een akelig visioen. Tijd om de wapens op te pakken en het visioen te voorkomen of vechtend ten onder te gaan…

In deze serie vormen Drake en Amber een setje, maar eigenlijk zouden ze niet bij elkaar mogen horen. Welke twee personages ship jij? (mag uit elk boek, elke serie, elke film… noem het) Vertel ook waarom. Laat dit voor 3 januari weten in de reacties. Succes!

Tags: ,

Divider

25 responses to “BAK dag #26 | Win de boeken van Hati Bell

 1. Jamie Lee Zonneveld

  Ik ship heel veel stelletjes. (Ezria, Captain Swan. Gideon en Gwendolynn etc.)
  Één van mijn favoriete ships is Hunter en Morgan uit de Wicca serie van Cate Tiernan. Ze passen zo goed bijelkaar. Ze vullen elkaar aan. (Hunter was mijn eerste bookboyfriend, dus ik ben misschien wat bevooroordeeld wat hem betreft?)

 2. Sabrina H

  Bella en Edward uit Twilight. Ze passen gewoon bij elkaar en ik vond die boeken/films echt magisch. Ze hebben een mega aantrekkingskracht naar elkaar en dat is geweldig om te zien.

 3. Y

  Oh jee, dat is echt een moeilijke vraag.. Ik heb zoveel ships dat ik het eht niet bij kan houden ? Maar ik denk dat als ik echt moet kiezen, mijn otps Chuck & Blair (Gossip Girl) en Rhysand & Feyre (ACOMAF) LOVETHEM ?❤️

 4. Anouk de Jong

  Ik ship Rhysand en Feyre uit de ACOTAR series, Logan en Rory uit Gilmore Girls, mr. Bates en Anna uit Downton Abbey, Henri en Eadlyn uit de laatste twee delen van de Selectie, Ron en Hermelien uit Harry Potter, en eigenlijk kan ik zo nog wel uren doorgaan. Er zijn zoveel leuke relaties in boeken te vinden. Ik denk dat dit wel een paar van mijn meest erge zijn. Leuke actie weer en fijne kerst allemaal!

 5. Medusa de wit

  Ik ship alina en Nikolai uit De Grisha, ze lijken me zo een geweldog stel ( al heb ik ( ja weet t slecht slecht slecht ) ook een zwak voor de duisterling) , four en gris uit divergent en Layla en roth uit de dark elements. Zo heb ik er nog wel meer, maar deze behoren toch wel tot m’n top 5 stelletjes 🙂 superleuke actie en nog een hele fijne kerst iedereen 🙂

 6. Dionne

  Oei dat zijn er zoveel. Ian & the Wanderer (Wanda) uit the Host, Eric & Sookie van de Sookie Stackhouse serie, maar als ik dan toch één moet kiezen ga ik voor Claire & Jamie van de serie Outlander omdat ze samen zo goed team zijn en zo’n connectie hebben. En wat is nou een grotere opoffering dan voor je grote liefde in een andere tijd blijven en dus alles uit je eigen leven opgeven?

 7. miranda

  ooo ben er stil van dit moet je toch gewoon lezen en durf niet te kiezen dan alleen maar te zeggen dat ze hun hart moeten volgen

 8. Nancy van Heck

  ik ship Bella en Edward uit Twilight wat een fijn stel vol met passie en avontuur. De Twilight is ook een fijne serie om er naar te kijken en te lezen.

 9. sabrina wannet

  ik ship er meerdere hihi love zoveel stelletjes Hunter en Morgan uit wicca echt geweldig zou zelf morgan wel willen zijn. morgan is een sterke heks en hunter een sexy sterke zoeker (ook heks) moeilijke start maar heerlijk om te lezen. dan Rhysand en Fyre ja moet ik dat nog uitleggen gwn geweldig en natuurlijk four en tris twee tough people

 10. Mandy L

  Rhysand & Feyre, Four & Tris, Edward & Bella, Jace & Clary, Gideon & Qwendolyn, Daniël & Luce, Patch & Nora, Colen & Alice. Dat zijn mijn favoriete ships uit boeken. (Er zijn natuurlijk nog veel meer ships, maar er zijn teveel om op te schrijven) Ik vind ze zo goed bij elkaar passen! De ene zult zich opgeven voor de ander!

 11. Sammy

  Ik ship Rhysand en Feyre, hij had haar geholpen toen ze in moeilijke situaties zat, ook toen ze elkaar nog niet zo goed kennen. Dat vind ik zo lief!

 12. Mijn aller aller allerfavoriete ship is toch wel Juliette en Warner van de Touching Juliette serie van Tahereh Mafi. Twee beschadigde mensen die geluk bij elkaar kunnen vinden en elkaar met al hun imperfecties accepteren. Zo mooi <3

 13. Fatima

  Met dei vraag kan ik wat! Ga maar alvast recht zitten. Mijn eerste ship ooit waren Stefan en Elena (the vampire diaries ofc) en die zullen altijd mijn fav zijn. Ik doe wel van elke serie/boek mijn favoriet opnoemen, anders zijn we volgend jaar nog niet klaar. Katniss en Peeta (thg), Bellamy en Clarke ( The 100), JACE EN CLARY OMG (tmi) Francis en Mary (reign, Allison en Isaac/Lydia en Stiles (Teen Wolf) Emma en Hook (once upon a time), Elijah en Hayley ( The originals) oke oke ik stop wel. Zoals je ziet ben ik een hele grote fan van boeken en tv series. IK MAAK DUS HEEEEL GRAAG KANS op het boek amber!

 14. Sylvia

  Shippen vind ik altijd zo moeilijk om te doen, maar ga nu een gokje wagen, want tja dit boek
  Mijn ship kan trouwens een spoiler zijn als je het boek nog niet hebt gelezen.
  Dus als je Havikskruid van Irena Brignull nog wil lezen lees dan niet verder.
  .
  .
  .
  .
  .
  Ik ga voor Poppy en Leo samen beiden uit Havikskruid van Irena Brignull

   • Ilse

    Ik ship sowieso clace! (Clary en Jace). Ik ben nu bij het vierde deel van de kronieken van de onderwereld en ik hoop echt dat ze bij elkaar blijven! Ze zijn echt perfect bij elkaar en wanneer Jace bij Clary is laat hij tenminste zijn gevoelige kant zien ?

 15. Michelle Love

  Mijn favoriete stelletje is Tessa & Hardin uit After. Ze zijn heel erg verschillend maar toch passen ze goed bij elkaar!

 16. Rosalie

  Ik ship Scorose (Scorpius Malfoy en Rose Weasley). Het is magie (fanfiction Harry Potter) en een moderne versie van Romeo en Julia. En dat is echt geweldig. en er zijn zoveel verschillende versies van dit verhaal, waar alle details weer anders zijn, superleuk. En het is fanfiction, dus je kunt je eigen verhaal ook maken.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.