BAK dag #25 | Win een Young & Awesome goodiepakket

Geplaatst op 25 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 49 Comments

Vrolijk kerstfeest allemaal!

En, hebben jullie een drukke dag voor de boeg? Familie, cadeautjes of andere leuke dingen? Ik ga vandaag lekker brunchen bij mijn schoonfamilie en daar heb ik heel veel zin in. Daarnaast hoop ik natuurlijk ook nog wat lettertjes te verslinden. Maar ik plaats dit bericht natuurlijk niet zomaar, want ook ik ga vandaag weer een cadeau weggeven! Ik ga namelijk een van jullie blij maken met een pakket vol met de non-book producten van Young & Awesome.

In oktober lanceerde Young & Awesome een viertal boeken Ên een aantal fantastische non-book producten. Zelf heb ik er ook een aantal en daar ben ik nog altijd dik tevreden mee. Ik hoop dat degene die deze prijs gaat winnen er ook heel blij mee gaat zijn.

Wat zit er in het pakket?

 • De boekige sokken! (laat je niet tegenhouden tot de maten, iedereen past ze!)
 • Een supertoffe canvas tas met een leuke tekst
 • Een fijne pen
 • Ansichtkaarten
 • En My reading journal, een boekje om bij te houden wat je hebt gelezen.

Nou, ik zou er helemaal blij van worden als ik dit zou winnen! Maar dit pakket is natuurlijk niet voor mezelf, maar voor een van jullie.

En waar ik ook blij van wordt zijn boekenblogs. En daarom mogen jullie vandaag boekenblogs spammen. Maar er zijn natuurlijk wel wat regeltjes. Allereerst benoem je een andere boekenblog dan die van jezelf en vertel je ook waarom je een bepaalde blog zo tof vindt. Laat een reactie achter en doe dit voor 3 januari. Heel veel succes!

Deze winactie is gesponsord door Young & Awesome.

Bewaren

Tags: ,

Divider

49 responses to “BAK dag #25 | Win een Young & Awesome goodiepakket

 1. chantal

  Wat een superleuk pakket! Een andere boekenblog die ik supertof vind is adorablebooks.nl. hun content is precies wat ik leuk vind, en naast boeken recenseren ze ook films en maken ze hilarische lijstjes. Mijn to read lijst groeit en groeit maar dankzij adorablebooks en zonenmaan haha

 2. Janine Kooij

  Wauw geweldig pakket!
  Zelf lees ik altijd heel graag de blogs van Kwante in Wonderland, haar schrijfstijl hoe ze een rencensie schrijft vind ik gewoon superleuk om te lezen.

 3. Jamie Lee Zonneveld

  Ik volg een paar hele leuke boekenblogs, maar de leukste vind ik die van Kwante in Wonderland. Ze heeft een prettige manier van schrijven en ik vind de topics ook altijd erg leuk. Bij de recensies weet ze duidelijk over te brengen wat ze ervan vind en ik moet zeggen, het gebeurde me eigenlijk nooit en nog steeds weinig, maar ik heb me door een recensie van haar wel eens over laten halen om een bepaald boek wel of niet te lezen.

 4. Ik ga voor Cinderellis. Haar filmpjes zijn de enige die ik van begin tot eind kijk zonder stukjes te skippen (sorry, ik ben nou eenmaal niet zo geduldig), haar rustige lay-out is helemaal mijn stijl en ze schrijft gewoon heel erg fijn.

 5. Michelle de Groot

  Ik volg er maar een paar maar ik vind adorable books heel leuk! Op Instagram posten ze vaak leuke foto’s van boeken die ik nog niet ken, dus door hen is mijn collectie al goed uitgebreid!

 6. Kim

  Wat een lastige vraag. Ik ben fan van jouw blog, maar ook de nieuwe BrightBlueBooks maakt me erg vrolijk. Ze zijn pas net begonnen, maar doen dat zo enthousiast en leuk, dat ik nu al fan ben 😉
  Enne: fijne kerst! Veel plezier bij je schoonouders.

 7. Wat een gaaf pakket. Ik wil graag bright blue books noemen. Ik lees hun blogs met erg veel plezier. De stukjes zijn niet elle lang maar bevatten een leuke mening waar over is nagedacht.

 8. Chardonay

  Ik lees de blogs van Kwante in wonderland altijd met heel veel plezier!
  Verder lees ik ook dutchbook chick en soms lees ik hetlevenvaneenboekenworm.nl maar alleen als de titel mij daar aanspreekt.
  De blog van joelle vos is ook leuk, alleen, spreken ook niet altijd de titels mij aan, dus skip ik het.

  Ja ik ben zo iemand die kijkt naar de titel, en dan beslis of ik het ga lezen. Ik ben ook abonnee op zoveel blogs, dat ik ook wel keuzes moet maken welke wel en welke ga ik niet lezen vandaag.

 9. Raaf Klein

  Inge Leest, ik vind het erg leuk om haar recensies te lezen. Ook spreekt het mij aan, omdat zij veel boeken van Nederlandse schrijvers leest, wat ik vaak wel interessant vind.

 10. Lise

  Wat leuk! Ik ben grote fan van adorablebooks 🙂
  Ik vind het heel fijn dat ze naast boeken ook films recenseren, aangezien dat mijn 2 grote passies zijn!

 11. Linda

  Leave no Story behind van Lisa. Want Lisa is Lisa. Pun intented. HAHAHAHA. Nee maar serieus, Lisa schrijft altijd heel eerlijk in haar artikelen met een tintje humor en daar hou ik wel van.

 12. oei, dat wordt moeilijk vermits ik verschillende boekenblogs graag bezoek Ên nog steeds geen held ben in het kiezen van favorieten. Is zien … ik hou van jouw eerlijke recensies – je gedrevenheid en je prachtige illustraties, maar ik ben ook fan van Cinderellis haar enthousiaste vlogs, van Nerdy Mommy die het aandurft om haar heel openhartig over gevoelen zaken te bloggen Ên van haar creativiteit. Verder vind ik het ook leuk om via Oog op de Toekomst meer te weten te komen over SciFi en bordspelen, hou ik van het sarcasme dat Lisa als een tweede moedertaal hanteert op Leave No Story Behind, van de Bookhaul filmpjes van Kathleen van Verbeelding, van het boekennieuws dat Annelies van Boekboetiek deelt in haar Tussen de regels-rubriek en van … Tja, ik kan ongetwijfeld nog even doorgaan.

 13. Chantal

  Ik volg er best veel ik vind wonderstruckbooks, hetlevenvaneenboekenworm en melissasbookworld heel leuk. Na het lezen van hun recensies en tags wil ik ook altijd in die boeken beginnen

 14. Ans Stier

  Oeh moeilijke vraag. Ik vind eigenlijk alles dat over boeken gaat leuk. Ik lees ook diverse boekenblogs. Het blog van Indeboekenkast vind ik o.a. erg leuk

 15. Oooohh ik zou dit zoo graag willen winnen, ik deed al mee aan de acties van Young & Awesome zelf maar helaas niet gewonnen.

  De boekenblog die ik vooral lees zijn die van jullie, die van Kwante in Wonderland, Cinderellis en Adorablebooks. Vooral Kwante vind ik leuk, ze schrijft zo gezellig.

 16. Danielle

  Oeww wat een leuk pakket! Die wil ik zeker wel winnen. Ik lees heel graag de blogspot bij Kwante in Wonderland en adorablebooks. Zelf blog ik ook op danielles boekenhoek 🙂

 17. Marije

  Superleuke winactie! Ik doe graag mee! Ik lees eigenlijk allerlei verschillende blogs, vooral wanneer ik interessante titels voorbij zie komen op Facebook. Maar ik moet zeggen dat ik toch wel regelmatig terugkom op de blog van Joost/nerdygeekyfanboy. Ik vind het zo leuk dat hij naast recensies ook dingen schrijft over zijn avonturen in Londen en in Pokemon Sun bijvoorbeeld 🙂

 18. Kim

  Oeh wat een gave winactie, ik doe graag mee! Boekenblogs die ik verder graag bezoek zijn met name Adorablebooks en Nerdygeekyfanboy. Vooral bij die laatste vind ik het altijd erg leuk om de blogposts te lezen en maakt het me eigenlijk weinig uit waar het over gaat. Ze zijn met zoveel enthousiasme en ook humor geschreven! 🙂

 19. Dionne

  Ahhh dat is echt een superleuke goodiebag! Mijn eerste (boeken)blog die ik ben gaan volgen en zo’n beetje elke dag nog bekijk is reviews&roses. Vooral omdat daar natuurlijk boeken opstaan en unboxings waardoor ik bekend werd met een aantal boekenboxen, films & series waar ik ook verslaafd aan ben en ook unboxings van make-up waardoor ik bekend werd met de Styletone box en daar nu ook een abonnement op heb. En last but not least ook persberichten, erg handig want zelf ga ik dat natuurlijk niet steeds opzoeken 🙂

 20. Janita

  Wat een superleuk pakket! Ik vind jouw blog erg leuk Emmy, gewoon omdat je altijd je mening geeft, maar wel netjes blijft. Ook de artikelen op adorablebooks lees ik graag!

 21. Wederom weer een hele leuke actie! Mijn favoriete blog is Leave no story behind. Lisa leest veel dezelfde soort boeken als ik en schrijft heerlijke recensies. Tevens komt haar “stem” heel duidelijk naar voren op haar blog.

 22. Moeilijke keuze dit…

  De blog die ik het meest bezoek is nerdygeekyfanboy, vanwege het hoge humorgehalte en de grote variatie aan onderwerpen. Ook de blogs van mustmag en reviews & roses lees ik heel graag, twee blogs die heel professioneel en georganiseerd over komen en net zo’n prettige diversiteit aan onderwerpen hebben.

 23. Irene de Groot

  Wow wat een gave actie! Ik vind de blog van Kwante in Wonderland geweldig! Ze is heel erg zichzelf en eerlijk. Ook organiseert ze altijd leuke evenementen zoals Secret Santa. ❄

 24. Nancy

  Ik doe graag mee voor deze superprijs!
  Zelf ben ik geen blogger, maar ik volg wel verschillende blogs om allerlei redenen.
  Liesbet van Zwartraafje is vaak origineel en doet me lachen,
  Ellis van Cinderellis maakt prachtige filmpjes waar ik met plezier naar kijk,
  Lisa van Leave No Story Behind is zo spontaan in haar blogposts dat ik het gevoel heb me persoonlijk toe te spreken,
  Marcia van Oog op de Toekomst laat me vaak nieuwe werelden ontdekken die precies bij me passen,
  Audrey van The Confession of a Book Nerd heeft met haar jeugdig enthousiasme een heuse Belgische leesclub opgestart,
  en ik volg jou ook met plezier Emmy. Ik kijk altijd uit naar je recensies. Ik kan er echt op vertrouwen en gebruik ze af en toe om boeken aan te kopen voor mijn bibliotheek.

 25. Maartje

  De blog ohmybook.nl omdat ze zo’n ‘vrolijke’ schrijfstijl heeft en ik het dus altijd leuk vind om te lezen, en nerdymommy.nl omdat ze niet alleen leuke recensies schrijft, maar ook andere leuk dingen die met boeken te maken hebben! (Bijv. tips)

 26. Fatima

  Ik vind jouw blog het aller aller aller leukste tbh, maar deze vind ik ook heel leuk om bij te houden! https://tessaheitmeijer.com . de recensies de ze geeft zijn heel specifiek en duidelijk, je moet er even gaan kijken! (p.s, het was heel leuk om je te ontmoeten in tilburg tijdens een workshop bloggen! (bibliotheek). Ik gaf je het wattpad verhaal van mijn zus, weet je nog?)

 27. Ik hou heel erg van de blog van Vivian. Vivians Vocabulaire heet die. Het is geen doorsnee boekenblog, maar boeken worden er ook wel besproken. Ik vind het gewoon een inspiratievolle blog ook over het leven en dat samen met boeken vind ik altijd een topcombinatie! Haar blogposts werken heel inspirerend op mij, vooral als ik het zelf moeilijk heb 🙂 En ook Liekes blog (Make It Personal) vind ik super! Vooral omdat er een persoonlijkheid in de blog zit, maar er is iets aan haar blog wat me altijd rustig en blij maakt. Vraag me ook niet wat, sommige dingen zijn niet te verklaren 😉 xxx

 28. Vroeger las ik altijd craving pages, nerdygeekyfanboy en overellis. Maar sinds twee van de drie een nieuwe blog hebben lees ik vooral die twee (cinderellis en nerdymommy). Ook lees ik twee non boekenblogs heel veel. Waarvan ik er een ga noemen omdat hij de moeite waard is. Ikbenirisniet.nl
  Een van de mooiste blogs vind ik die van jouw Emmy. Want hij is prachtig vormgegeven, maar toch vrij minimalistisch

 29. Marion Poeste Thomas

  oehhh lastig zeg. Het is niet mijn eigen boekenblog maar ik ben wel 1v/d recensenten op de pagina. The book girl. http://tboekenblog.blogspot.nl/ Gewoon omdat er een super lieve vrouw achter deze pagina zit, die ontzettend veel met lezen heeft. al lukt het haar nu door haar eigen gezondheid eventjes niet, maar toch gaat ze door wanneer het lukt.

  mocht deze blog niet mogen, omdat ik er recenseer. dan nomineer ik graag boeklovers ,dit was vd 1e boekenblogs/pagina’s die ik ooit ben gaan volgen. en nog steeds een favoriet .omdat er zoveel variatie is en ook altijd de (meeste)berichten gedeeld worden op facebook, wat ik zelf er prettig vind. https://boeklovers.wordpress.com/

 30. Oh dit is een leuke manier voor een winactie! Mijn favoriete boekenblog is toch wel oogopdetoekomst.com van Marcia omdat wij heel erg dezelfde boekensmaak hebben! En daarnaast vind ik melissasbookworld.com ook wel even het noemen waard. Ik kijk niet elke dag op haar blog, maar als ik er kijk ben ik er altijd een tijdje zoet omdat Melissa zichtbaar zoveel tijd in haar artikels stopt! Altijd prachtige foto’s en veel tekst. Top!

 31. Oeh wat leuk! Ik kijk altijd naar de blog Diary of a book girl. De schrijfster van deze blog is een vriendin van mij en daarom vertrouw ik haar recensies helemaal!

 32. giovanni

  Chinouk Thijssen met vloggen want ze is grappig en zegt alles duidelijk en kwante in wonderland met blogs want vind het altijd leuk om te neuzen!

 33. Sylvia

  Leuk! Ik vind spammen altijd zo moeilijk, want waarom is altijd zo’n lijst (dus ga voor kort en wil je meer weten neem dan een kijkje op de genoemde blogs!).
  Jij bent fantastisch (geen verdere uitleg nodig 😉 ), CinderEllis, NerdyMommy en nog veel meer maar die zijn zeker allemaal al een keertje genoemd, dus ik ga voor twee die ik er zo snel een twee drie nog niet tussen zie staan bij de antwoorden.
  mypinkfairytale.wordpress.com meer dan alleen een boekenblog, maar boeken hebben zeker de hoofdrol, gevarieerde blogposts, neem gezellig een kijkje bij Rowan
  conniesboekkies.wordpress.com eerlijke recensies van een gevarieerd (en groot) aanbod aan boeken
  Tot slot nog een YouTuber Fleurine! Ze is gewoon eerlijk en heerlijk zichzelf!
  En voor iedere blogger die dit leest, op wat voor manier je ook blogt, blijf eerlijk en trouw aan jezelf en blog zoals jij dat wilt!

 34. Kim Milkyway

  Ondanks dat ze al genoemd is ga ik ook Kwante in Wonderland noemen. Zij organiseert altijd zulke leuke acties! Secret Santa 2.0 en de winacties daaromheen en ze had met Halloween ook leuke actie lopen. En er is altijd wel wat leuks te lezen op haar blog. De ene dag een recensie, de andere dag een Tag en iedere maand plaatst ze een overzicht van boeken en films die in de komende maand uitkomen. Ik hoop dat Kwante in Wonderland en natuurlijk ook Zon en Maan nog heel lang blijven bestaan!

 35. adorable books vind ik echt een leuk blog! Doordat ze verschillende thema’s hebben en ook dingen rondom boeken doen! Echt heel leuk, samen met Zon en Maan zijn dat echt mijn favoriete blogs 😉

 36. Mariska

  Er zijn ontzettend veel leuke blogs!! Reviews & Roses vind ik persoonlijk erg fijn omdat we veel dezelfde boeken lezen en ik er altijd weer een boek tegenkom dat ik ooit nog graag zou lezen!! Voor kinderboeken kijk ik vaak bij lezenmetkids.. want voorlezen en samen boekjes lezen met mijn zoontje vind ik ook ontzettend leuk om te doen!!

 37. Sharon Braat

  Deze spulletjes lijken me echt super tof! Ik lees graag op Kwante in wonderland haar blog en Melissasbookworld ze vertellen over boeken die me interesseren en ik moet vaak lachen om uitspraken 🙂

 38. Inge

  Ik ben vandaag fijn megaveel blogjes aan het teruglezen (zoals jouw blog dus), dus deze vraag komt helemaal op het juiste moment! Ik beperk mezelf tot drie: Eline van All The Feels is echt geweldig, ze is altijd vrolijk en er zitten echt geweldige blogs tussen (zoals de analyse van de Fantastic Beasts trailer, die was episch). NerdyGeekyFanboy is heerlijk nerdy en geeky en eerlijk en gewoon … Joost. Lisa van Leave No Story Behind vind ik prachtig vanwege de sarcasme in de berichten. Qua filmpjes wordt altijd mega happy van de filmpjes van Cinderellis, Eline’s dramatische films zijn awesome en Fleurine is ideaal om te bingewatchen (ik kan nooit stoppen na 1 filmpje).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.