BAK dag #21 | Win 2x Magisterium en een Boekige Kaars!

Geplaatst op 21 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 4 Comments

Goedemorgen allemaal! Vandaag is het de 21e dag van de Boeken Adventskalender van 2016 en vandaag heb ik weer een paar hele toffe prijzen voor jullie klaar liggen. Niet alleen geef ik namens uitgeverij Moon tweemaal het boek Magisterium deel 1 weg, ik verloot zelf ook een boekige kaars naar keuze onder jullie!

Allereerst gaat Eline op haar blog All the feels twee exemplaren weggeven van De IJzerproef, het eerste deel van de Magisterium serie van Cassandra Clare en Holly Black.

Image result for magisterium cassandra clare de ijzerproef

De 12-jarige Callum Hunt is van jongs af aan opgegroeid met drie regels: 1. Vertrouw nooit een tovenaar. 2. Doe nooit mee aan de IJzerproef. 3. Ga nooit naar het Magisterium.

De meeste kinderen zouden er alles voor overhebben om mee te doen aan de IJzerproef. Maar Callum Hunt niet. Al zijn hele leven heeft zijn vader hem gewaarschuwd om uit de buurt van magie te blijven. Maar het Magisterium ziet in Callum een machtige tovenaar. Voor hij het weet wordt hij meegezogen in de sinistere wereld van het Magisterium, dat niet alleen een duistere connectie met zijn verleden blijkt te hebben, maar ook zijn toekomst compleet verandert. De IJzerproef is begonnen en Callum staat voor de grootste uitdaging van zijn leven: hoe kan hij uit handen van het Magisterium blijven?

Kijk bij Eline wat je moet doen om kans te maken op een van de twee exemplaren.

Divider

Maar ik had natuurlijk meer beloofd! Ik geef namelijk onder de inzendingen van de Zon en Maan Quiz 2016 een door mij gemaakte boekenkaars naar keuze weg! Hoe tof is dat?

Wat moet je doen om kans te maken? Simpel, mail de antwoorden op de quiz naar boekenadventskalender@gmail.com en doe dit voor 31 december. Heel veel succes!

Vraag 1. Naar welk land ging ik dit jaar op huwelijksreis?

Vraag 2. Ik heb geen fiction crush op…

A. Harry Potter
B. Castiel
C. Kaz

Vraag 3. Wanneer is de eerste leesclub van 2017 en welk boek gaan we bespreken?

Vraag 4. Welke auteur heb ik dit jaar niet ontmoet?

A. Laure Eve
B. Stephanie Perkins
C. Darren ShanD. V.E. Schwab

Vraag 5. Van welke serie schreef ik een fanfic gedurende NaNoWriMo?

Heeeeeeel erg veel succes! Ik zie jullie mailtjes graag tegemoet.

Tags: ,

Divider

4 responses to “BAK dag #21 | Win 2x Magisterium en een Boekige Kaars!

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.