BAK dag #2: Win Verslaving en Overdosis

Geplaatst op 2 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 2 Comments

Goedemorgen allemaal! Vandaag is het de tweede dag van de Boeken Adventskalender en dus weer tijd voor een leuke actie. Vandaag heeft schrijfster Patricia Bonilla twee boeken gesponsord, namelijk Verslaving en het spiksplinternieuwe vervolg: Overdosis.

bak2016_banner

Vandaag is de winactie niet hier, maar op twee andere blogs. Ik vind de Boeken Adventskalender namelijk een uitgesproken kans om andere blogs eens in het zonnetje te zetten en om jullie fantastische nieuwe blogs te laten ontdekken.

Waarom nu op twee andere blogs? Nou, je kunt dus kans maken op het eerste boek of het tweede boek. (of allebei, als je natuurlijk op beide blogs wint).

Verslaving

The Book Diaries

Op The Book Diaries maak je kans op Verslaving. Hierbij krijg je een vraag die je moet beantwoorden om kans te maken om te winnen.

Verslaving – Patricia Bonilla

Jesmee heeft bovennatuurlijke krachten, die recht tegenover elkaar staan. Ze gebruikt deze krachten dagelijks, maar niet zonder daarvoor een prijs te betalen. Toch kan ze er geen afscheid van nemen.

Al snel wordt ze meegesleurd in een voor haar onbekende, mythische wereld waarin ze continu op de grens staat tussen Goed en Kwaad. Beide partijen vechten om haar bovennatuurlijke krachten.

Jesmee raakt verstrikt in de hele situatie. Voor wie zal ze zich gaan inzetten? Wat moet ze doen? Met wie moet ze omgaan en wat is het beste voor haar eigen veiligheid en gezondheid?

Ondanks haar verwarring wordt al snel duidelijk dat Jesmee sterker en wellicht gevaarlijker is dan iedereen ooit had verwacht.

Jesmee heeft namelijk niet zomaar een gave… Voor haar is het een verslaving!

Ik vond Verslaving zelf een heel erg leuk boek. Zeker als je van fantasy houdt (en liever een new adult setting hebt), dan is het echt een aanrader. Ga dus snel naar de blog van Madelon om mee te doen!

Overdosis

https://i0.wp.com/www.pluizenbol.nl/wp-content/uploads/2016/04/cropped-logo2jpg.jpg?resize=1280%2C304

Het vervolg op Verslaving heet Overdosis en is echt nét uit. En jij maakt op de blog van Liz, Pluizenbol, kans op een exemplaar. Leuk voor iedereen die het eerste deel al heeft (gelezen), of meteen beiden boeken zou willen winnen. Ga er dus zeker even kijken, want ook hier win je met het beantwoorden van een vraag.

overdosis

In dit spannende vervolg op Verslaving worden de grenzen van Liam en de anderen verlegd.

De Heksenjagers openen een jacht op hen en de oorlog tussen Goed en Kwaad kan ieder moment uitbreken. Maar dat zijn niet eens Liams grootste zorgen…
Er loert een enorm gevaar en het lijkt alsof hij de enige is die dat kan tegenhouden.

“Er zijn maar weinig goede fantasyboeken van Nederlandse bodem, maar met Verslaving slaat Patricia de spijker op z’n kop.”
– Provinciaalse Zeeuwse Courant.

“Verslaving is een boek dat je snel in z’n greep houdt. (…) De keuze voor de wezens vind ik erg sterk en het verhaal was zeer vermakelijk. Patricia laat duidelijk zien dat ze niet bang is om de harde waarheid te schrijven.”
– zonenmaan.net

Zoals je kunt zien is mijn quote gebruikt! Hoe tof. Zelf heb ik het boek nog niet gelezen, maar ik weet zeker dat het boek het helemaal waard gaat zijn!

Heel veel succes met winnen vandaag!

Tags: ,

Divider

2 responses to “BAK dag #2: Win Verslaving en Overdosis

  1. Lotte

    Super leuke prijs, en leuk om via deze weg andere blogs te ontdekken. Deze twee ken ik wel al, maar ben benieuwd naar de andere 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.