BAK dag #17 | Win Geek girl bekent kleur & pakt uit!

Geplaatst op 17 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 1 Comment

Alle nerdy modellen verzamelen op de 17e dag van de Boeken Adventskalender. Whooooop. Vandaag mag ik namelijk namens uitgeverij Gottmer één iemand blij maken met het 5e deel van de Geek Girl serie: Bekent kleur. EN daar gooien we ook de novelle Pakt uit

Beiden boeken zijn speciaal voor mij, omdat ik er met een quote op sta. Hoe vet is dat!? Ik vind de boeken echt super leuk en ik hoop dan ook dat ik er iemand heel erg blij mee kan maken.

Geek Girl 5 - Bekent kleur‘Geek Girl bekent kleur’ is het vijfde deel in de populaire serie ‘Geek Girl’ van Holly Smale: heerlijke chicklit-boeken vol geeks, modellen en hilarische situaties. Get your geek on!

De Geek heeft een plan
Geeky fotomodel Harriet Manners weet een hoop – maar het zijn eerlijk gezegd vrij nutteloze feitjes. Ze weet bijvoorbeeld dat vogelbekdieren geen maag hebben. Ze weet dat er ooit veertien eekhoorns zijn vastgehouden als spionnen. Ze weet dat er maar één vlag in de wereld is waar een gebouw op staat. En voor het eerst weet Harriet nu ook wat ze gaat doen in het leven. Ze heeft alles perféct uitgestippeld. Alleen houdt niet iedereen zich aan haar zorgvuldig uitgekiende plan…

Geek Girl van Holly Smale
‘Geek Girl bekent kleur’ is alweer het vijfde deel in de serie ‘Geek Girl’ van Holly Smale, een Britse schrijfster die zelf een modellencarrière achter de rug heeft. Hoofdpersoon Harriet Manners is een geek: geen nerd, maar een charmante allesweter. Er is alleen één ding waar ze absoluut niets van begrijpt: mode. Maar hier komt verandering in als ze op een dag wordt gecast als model. Een heerlijke serie klunzige avonturen over de hele wereld is het gevolg.

En natuurlijk doen we daar ook Pakt uit bij!

Geek Girl - Pakt uit!‘Geek Girl pakt uit’ is een hilarische geek-novelle uit de serie ‘Geek Girl’ van Holly Smale. Maak kennis met deze superleuke serie voor maar €2,50!

Geeky model Harriet Manners
De serie ‘Geek Girl’ gaat over Harriet Manners: een charmante allesweter die een heleboel (vrij nutteloze) feitjes kan opsommen. Er is alleen één ding waar ze absoluut niets van begrijpt: mode. Maar hier komt verandering in als ze op een dag wordt gecast als model. Een heerlijke serie klunzige avonturen over de hele wereld is het gevolg.

Holly Smale
De Geek Girl boeken zijn geschreven door Holly Smale, een Britse schrijfster die zelf een modellencarrière achter de rug heeft. Daar vond ze niet zo veel aan; schrijven des te meer. Het eerste boek in de reeks werd bekroond met de Waterstones Children’s Book Prize en genomineerd voor de Roald Dahl Funny Prize. In 26 landen werden al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht!

Geek Girl pakt uit
Voor maar €2,50 kun je nu kennismaken met deze topserie. In de grappige geek-novelle ‘Geek Girl pakt uit’ is het bijna Kerstmis en gaat Harriet op haar eerste date met Nick. Maar of al haar kennis over Rudolf het rendier, kerstbomen en de Kerstman haar daarbij van pas zal komen… Grijp je kans – get your geek on!

In de Geek girl serie is Harriet Manners – een geek – per ongeluk model geworden. En wij weten natuurlijk dat boeken ontzettend fotogeniek zijn. Voor deze opdracht wil ik foto’s zien. Van (een deel van) jezelf met je favoriete boeken. Bring on the inner geek en poseer als een model. Hollands Next Top Model zal er niks bij zijn.

Stuur je foto voor 25 december naar mij toe (boekenadventskalender@gmail.com) of plaats hem op instagram (en vergeet mij niet te taggen @zonenmaan)

Tags: ,

Divider

One response to “BAK dag #17 | Win Geek girl bekent kleur & pakt uit!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.