BAK dag #13 | Win 999 vragen aan jezelf

Geplaatst op 13 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 12 Comments

Vandaag is het de 13e, maar dat ik voor de Boeken Adventskalender natuurlijk geen pechdag. We gaan vandaag gewoon vrolijk door met weggeven en wel met het boek 999 vragen aan jezelf. Ik vond dit elf een heel leuk boekje, omdat je hele kritische, persoonlijke en voor de hand liggende vragen krijgt voorgelegd. Leuk voor later, maar ook voor bijvoorbeeld een ander, om elkaar beter te leren kennen. BBNC uitgevers is zo lief geweest om dit boek voor vandaag beschikbaar te stellen.

Ook vandaag wordt de prijs door een andere blogger verlood. Ik vind het namelijk heel tof om jullie kennis te laten maken met andere bloggers! Vandaag geef ik het stokje aan Annabel van Het leven van een boekenworm. Zij gaat jullie op haar blog precies vertellen hoe je kans maakt op dit boek!

999 vragen aan jezelf

Wat is er leuker dan vragen over jezelf beantwoorden? Dat dachten wij ook: niets! Daarom is er nu dit boek waarin iedereen zijn of haar ei kwijt kan, 999 eieren om precies te zijn.
We vragen je het hemd van het lijf over alles en iedereen in je leven, van je geboorte tot nu en over de toekomst. Er zijn open vragen, meerkeuzevragen, ja/nee-vragen, tweekeuzevragen, ‘drie dingen-vragen’, 10-punts schalen … we maken er een topsport van. En als je dan eenmaal klaar bent, heb je een fantastisch nalatenschap voor latere generaties en een compendium dat je kunt uitreiken aan mensen die je in jouw ogen nog niet goed genoeg kennen.

Ik vind het een heel erg leuk boekje. Hopelijk kunnen wij iemand anders er ook zo blij mee maken. Heel veel succes en tot morgen!

Tags: ,

Divider

12 responses to “BAK dag #13 | Win 999 vragen aan jezelf

 1. Ik betrap mezelf erop dat wanneer ik in mijn dagboek schrijf, ik vaak blijf hangen op de feiten. Er staat maar weinig persoonlijks in & ik vraag me af of ik mezelf eigenlijk wel goed ken… Dit boek lijkt me een geweldige manier om lekker in de details te treden en mezelf te verrassen!

 2. Mijn zus is het type overal een antwoord op, maar ik ben nogal verlegen.
  Zo blijf ik vaak stil in een gesprek, dat valt me best van mezelf tegen.
  Graag zou ik mijn eigen van alles en nog wat willen vragen.
  Goeie antwoorden bedenken en dan bij zeldzame vlagen.
  Mensen verrassen en me van mijn beste kant laten zien.
  Dat lijkt me nou echt geweldig, ik geef deze prijs dus een 10.
  Nu nog hebben een sprankje hoop en een klein vleugje geluk.
  Dan ben ik reuze happy en kan mijn jaar niet meer stuk!!

 3. Nancy van Heck

  Ik wil dit boekje graag winnen zodat de mensen over mij kunnen lezen hoe ik ben en niet meer anders naar mij kijken dan ik ben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.