BAK dag #12 | Win Oprecht van Colleen Hoover

Geplaatst op 12 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 8 Comments

Hallo hallo hallo! We komen al richting de helft van de Boeken Adventskalender van dit jaar en wat word ik elke dag toch enthousiast van jullie inzendingen. Ik vind het echt heel tof om te zien hoe goed jullie je best doen om kans te maken op een mooie prijs. Het te winnen boek van vandaag wordt weer door een andere blogger weggegeven.

Vandaag is het de beurt aan Lisa van Leave no story behind om een bijdrage te leveren aan de Boeken Adventskalender. Je vindt de actie hier.

Leave No Story Behind

En welk boek is dat dan? Oprecht van Colleen Hoover!

Oprecht – Colleen HooverAuburn heeft een extra baantje nodig en solliciteert bij kunstenaar Owen. Auburn voelt zich meteen aangetrokken tot de mysterieuze Owen. Maar hij heeft geheimen. Hele grote geheimen, die een toekomst voor hen samen in de weg staan. Vooral als hij ze niet opbiecht…

 

 

 

 

 

Opbiechten, dat speelt een grote rol in Oprecht en Lisa heeft daar op ingespeeld. Ga maar snel op haar blog kijken hoe je kans maakt op dit boek!

Ik wil Zomer & Keuning bedanken voor het sponsoren van deze winactie.

Bewaren

Tags: ,

Divider

8 responses to “BAK dag #12 | Win Oprecht van Colleen Hoover

  1. Saskia

    Ik ben gek op lezen. Het is voor mij een goede manier om te ontsnappen uit de werkelijkheid. Die is door omstandigheden voor mij niet altijd even leuk. Dit lijkt me echt een geweldig boek!!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.