BAK dag #11: Raden met Dark- en Popquiz

Geplaatst op 11 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 1 Comment

Goedemorgen allemaal! Het is alweer de 11e dag van de maand december. Zijn jullie alle acties al zat? Nee toch! Want er komen er nog zo ontzettend veel aan. Ik vind het zo leuk om al jullie blije reacties te lezen!

bak2016_banner

Vandaag host er weer een andere blogger een actie. Ik vind het echt fijn dat er zo veel bloggers mee willen werken in de Boeken Adventskalender om de liefde voor boeken te verspreiden. Zij maken het elk jaar weer mogelijk om te genieten van al die boeken!

Reviews & Roses

De blogger van vandaag is Jessica van Reviews & Roses. Zij heeft een fantastische zoekactie op touw gezet waarbij je kans maakt op maar liefst twee boeken waar zoekacties een rol in spelen. Namelijk DarkQuiz en PopQuiz. Met dank aan De Gouden Zebra mogen wij deze boeken weggeven.

Pop quizWie ben ik? 40 pagina’s vol illustraties van accessoires en 40 beroemdheden en popsterren om te raden. Een ongemeen spannend boek met visuele raadsels, net alsof je een roman leest, maar dan uitsluitend met beelden. Rechts: de pagina met illustraties, links: een getal dat verwijst naar de antwoorden en de lijst met gekozen accessoires en hun context achteraan in het boek.

 

 

 

Dark quizWie ben ik? 40 pagina’s vol illustraties van accessoires en 40 beroemdheden en popsterren om te raden. Een ongemeen spannend boek met visuele raadsels, net alsof je een roman leest, maar dan uitsluitend met beelden. Rechts: de pagina met illustraties, links: een getal dat verwijst naar de antwoorden en de lijst met gekozen accessoires en hun context achteraan in het boek.

 

 

 

Kijk op Reviews & Roses om kans te maken op deze boeken. Heel veel succes en ik zie jullie morgen weer!

Tags: ,

Divider

One response to “BAK dag #11: Raden met Dark- en Popquiz

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.