BAK Dag #1: Win een Celebrate Books Box!

Geplaatst op 1 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016, Winactie / 184 Comments

Jaaaaa, de Boeken Adventskalender van dit jaar is weer begonnen! Gisteren konden jullie al een beetje lezen welke sponsors er zo gul zijn geweest om een prijs te sponsoren en daar ben ik zo blij mee. Jullie zijn fantastisch!

bak2016_banner

Maar minstens zo fantastisch zijn jullie, mijn bezoekers. Omdat jullie mij motiveren om door te gaan en om dit soort acties te blijven realiseren. Jullie reacties doen me altijd zo veel en ik wil heel graag wat voor jullie terug doen. Vandaar dat we meteen met een klapper beginnen. Ik mag namelijk namens Celebrate Books een box naar keuze weggeven! HOE TOF IS DAT!?

Win een Celebrate Books Box

De Celebrate Books Box is een box die (bijna) elke maand verschijnt in een Nederlandse of een Engelstalige editie. Elke box kost €29,95 (inclusief verzenden!) en bevat een (YA) boek en 2 tot 5 goodies. Elke box heeft een bepaald thema passend bij het boek en de goodies. Tot op heden heeft er ook in elke box een kaart gezeten met een handtekening van een YA auteur. Dat wordt verzamelen!

Ik ben een groot fan van de Celebrate Books Boxen, omdat er altijd fantastische producten in zitten en ook nog eens hele leuke boeken. Elke keer is het weer een feest als de postbode een nieuwe box komt brengen en ik kan nu één van jullie datzelfde gevoel bezorgen. Als dat geen tof cadeau is!?

cbbox7

Ik werd zelf zoooo blij van de ‘All the feels’ box!

Wat moet je doen om kans te maken op een boekenbox?

Laat voor 8 december in een reactie weten welk item je graag nog eens in Celebrate Books Box zou willen zien en waarom.

Tags: ,

Divider

184 responses to “BAK Dag #1: Win een Celebrate Books Box!

 1. Kim

  Wat een gave actie! Daar doe ik graag aan mee πŸ™‚
  En wat betreft een item dat ik wel terug zou willen zien in de box: de kaart die er altijd in zit (met handtekening), het lijkt me leuk om daar een soort DIY kaart van te maken. De handtekening staat er natuurlijk al wel op, maar misschien is het leuk om de rest als een soort kleurplaat-achtig iets te houden. Iedereen kan deze dan invullen op zijn of haar eigen manier πŸ™‚

 2. Audrey

  Wauw! Ik ben zo blij met deze actie! Ik denk dat ik altijd Γ©cht briefpapier heb willen hebben. Zeker met de feestdagen of in de zomer als je op reis bent heb ik altijd zo’n zin om een brief te versturen. Maar dan echt zo’n leuke boekige brief met een mooie lay-out! Omdat ik een blogger ben en ik zo graag lees en mensen ontmoet, ontmoet ik ze op talloze eventen in Nederland en BelgiΓ«. Dus wat is er nu beter dan je vrienden eens een goede ouderwetse brief te kunnen schrijven. (Die er bovendien dan nog eens magisch zou kunnen uitzien?)

 3. OMG supergave winactie! Ik doe mee πŸ™‚ Okay, ik denk dat het wel leuk zou zijn om van die schattige notitie boekjes erin te hebben met op de voorkant sassy teksten over lezen. Ik vind dat altijd zo leuk! Of misschien een kaart met fanart van het boek dat erin zit, ik vind het altijd geweldig om te zien hoe mensen zich een boek interpreteren door het maken van fanart.

 4. Jamie Lee Zonneveld

  Super leuke winactie?.
  Een item die ik wel terug zou willen zien zijn vam die hele zachte sokken met een leuke quote erop of de cover/art van een boek. Waarom? Nou ik houd van zulke sokken❀, ze zijn zo lekker zacht en warm en je kunt er super goed mee door het huis schaatsen?.

 5. Saskia

  De Books to read kaart. Maar dan misschien in poster formaat om alle boeken in bij te kunnen houden gezellig aan de muur. Wat een geweldige actie weer. Dit maakt aftellen tot kerst leuk.

 6. Leuk! Ik zou het leuk vinden als een box rondom het thema thee (of koffie) wordt gemaakt. Dat is toch wel mijn favoriete drankje tijdens het lezen. En misschien is er ook wel een boek waarin dat centraal staat, geen idee. Leuke goodies zouden dan zijn: een mok, theezakjes en boek gerelateerde dingen als een boekenlegger en foldertjes.

 7. Wilma klein willink

  super actie
  ik zou graag leuke mokken of sokken zouden erin moten zitten als goodies. hier heb je zeker wat aan en altijd leuk om te hebben als bookworm

 8. Ik zou graag een kaars willen zien (heeft die er al een keer in gezeten?). Zo’n boekgerelateerde kaars die je sinds kort ook maakt. πŸ™‚ Is altijd handig. En leuk, natuurlijk!

 9. Joyce

  Wat ik wel een keer zou willen terug zien in een box zou denk ik zijn een kaart of een mok. Kaarsen zorgen bij mij altijd voor die net iets fijnere sfeer tijdens het lezen, en met een mok zit je natuurlijk ook nooit fout omdat ik persoonlijk thee tijdens het lezen harstikke lekker vind

 10. Daniella

  Ik vond de mok toch wel helemaal geweldig en deze staat ook elke dag op mijn bureau. De sokken staan op goede tweede plek en een lekkere reep (pure) chocola met mooie quote lijkt mij ook een keer een leuke goodie.

 11. claudia bosman

  Wat super gaaf!!! Ik zou graag 1 van jouw geurkaarzen daarin willen zien. In de eerste box die ik besteld heb zat een geurkaars en dat vond ik zo fijn. ☺

 12. Clau-dya

  Zitten er ook wel eens luisterboeken in, dat zou ik namelijk graag willen, heerlijk voor tijdens het hardlopen. Bedankt voor deze super leuke actie en doe graag mee.

 13. Elise Lankester

  Ik zou het heel leuk vinden als er in de box een boekige kaars van Zon en maan zou zitten! Een mooie mok of boekentas maak je me ook altijd blij mee. Een theepakket voor bij het lezen van het boek. Een boekenmagneet zou ik ook heel leuk vinden. Heb een magneetmuur en daar ontbreekt nog een magneet wat met boeken te maken heeft.

 14. Chantal

  Wat een toffe winactie organiseer je weer! Ik zou in mijn box graag een funko pop of een mok zien. Dit omdat ik het heel leuk vind om die te verzamelen.

 15. sabrina wannet

  ooo wauw wat gaaf wil al tijden zo’n box proberen maar nog steeds niks van gekomen. Wat mij wel gaaf lijkt is bijv. briefpapier van de serie talon of dragan duma, of een draakje van julie kagawa of een chocoladereep van de iron fey serie of misschien iets leuks van de laatste wachter serie ofzo πŸ˜€ er is gewoon teveel leuks om op te noemen.

 16. Jill

  Ik zou de box meteen aanschaffen als er een instant ReadandChill packet inzat.

  Kaarsje (lucifers?)
  Wat lekkers
  Koppie thee of koffie,
  Boekenlegger

  Ik zou mee de box uit de postbezorgers handen trekken, naar boven rennen, ontboxen, op mn windowseat klimmen en Relaxxxx!

 17. Iris

  Ik zou nog een keer boeken-sokken willen zien! Niets fijner dan in je sokken op de bank met een boek, bijpassende sokken zijn dan wel een must πŸ˜‰

 18. Leah

  Ik zou in de celebrate book box heel graag een keer een leuk fandom shirt vinden maar verder zou ik niet veel kunnen bedenken omdat het al zo’n leuke box is
  Heb er nu al twee mogen ontvangen, reaching for the stars en good vibes only en dat was beide keren een feestje om uit te pakken

 19. Kim Claesen

  mmm er zijn zoveel leuke spulletjes: één van je geurkaarsen πŸ˜‰ , theezakjes of wat koffieboontjes voor bij het lezen, een mooie mok, een boekentasje, boekenleggers, … er zijn zoveel leuke ‘boekige’ cadeautjes waar je me blij mee kunt maken! De quote & TBR kaarten vind ik ook altijd superleuk, die mogen er altijd bij zijn πŸ˜€ . Ik heb de laatste 4 maanden steeds de box gekocht en ik was steeds aangenaam verrast en superblij met de inhoud πŸ˜€

 20. Mariska

  YEAH.. de adventkalender is begonnen!!
  Ik vind de boeken altijd het allerleukste, maar de sokken vond ik ook wel echt mega tof!! En teveel sokken kan een mens niet hebben, haha

 21. Marjolein

  Wat een leuk begin van de adventkalender! Ik ben een groot fan van de Celebrate Books Box en zou graag weer een sierraad zien, omdat ik graag afwissel in mijn sierraden.

 22. De sokken van uitgeverij Young & Awesome waren echt super leuk. Als zoiets terug komt word ik er erg vrolijk van. Daarnaast zijn boekige kaarsen altijd goed!

 23. Minet

  Leuke actie, eigenlijk is het al fijn om een boek te winnen, maar een leuke koffiemok met een toepasselijke boek quote zou ik heel erg leuk vinden.

 24. Nel Crea

  Ik lees zoveel over deze boxen dat ik er nu heel nieuwsgierig naar ben geworden. Lijkt mij een geweldige prijs. Ik weet natuurlijk niet wat er precies altijd inzit . Maar een goede thriller is altijd prima.

 25. Jamie

  De celebrate books box is geweldig! Ik heb er jammer genoeg nog nooit een gehad, maar ik heb er veel over gelezen en heb er veel over gehoord.
  Ik vind het boek zelf altijd het leukst maar de notitieboekjes met leuke teksten vind ik ook geweldig.
  Ik maak graag kans β™₯

 26. Anouk de Jong

  Leuke winactie! Ik doe mee. Ik zou graag nog een keer een leuke boekige geurkaars in de box willen zien (van harry potter of acotar) of iets van sieraden of een leuke boekige mok. Gebruiksitems zijn ook altijd leuk!

 27. Jyoti Baldew

  Leuk! Ik zou wel graag boekgerelateerde snoepjes of koek erin willen zien. En dan zou ik een recept erbij doen gerelateerd aan het thema, dan heb je zelf wat lekkers en krijg je nog inspiratie adhv een recept πŸ™‚ (ik ben namelijk dol op bakken)

 28. kayla

  Wat gaaf πŸ˜€
  Ik zou graag een theepakketje willen met smaken die passen bij verschillende thema’s. Zoals een een smaak voor romantiek of voor spanning. en dan natuurlijk een lekker stukje chocola erbij.

 29. Yasmine Dero

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag een kalendertje in de box vinden met releasedata van YA-boeken in Nederland. Lijkt mij superhandig! Ook leuk is een lijstje met de 3 of 5 favoriete boeken van de auteur wiens boek in de Celebratebookbox zit.

  Groetjes,

  Yasmine

 30. Ans Stier

  uiteraard moeten er goede boeken in zitten maar daar twijfel ik niet aan. Het zou leuk zijn als er een mooie mok in zit zodat je heerlijk van het boek kunt genieten met een lekkere mok thee

 31. Oeh, dat is een moeilijke vraag. Celebrate Books is al zo ontzettend tof, dat het moeilijk te bedenken is wat ik nog eens graag zou willen zien! Maar ik ben niet bang voor een challenge, dus ik ga ervoor.

  1. Buttons. Want weet je hoe leuk buttons zijn? Buttons specifiek over een boek (dus met een kaft of zo), of met bijvoorbeeld de Hogwarts houses, of met een plaatje van grumpy cat. Dat is mijn favoriete button in de hele wereld en ik houd zo van dat ding het is niet normaal.
  2. Van die rubbere wristband polsband dingetjes. Lekker duidelijk weer. Met Julie Kagawa toen waren er van die felgroene polsband dingetjes met Talon Saga erop. Ik houd echt van dat soort bandjes, dus zou er graag meer van zien!
  3. WASHI TAAAAAPE! Iedereen die mij kent weet dat ik een obsessie heb met Washi Tape en echt vijfmiljoen rolletjes heb. Er is heel veel leuks te vinden online. En stel je voor dat iemand een tapeje zou kunnen maken met boeken erop! Dat zou zo mooi zijn. (Spoiler alert: dan ga ik huilen en sterf ik spontaan)
  4. Lipbalm. Op Etsy en zo maken mensen van die blikjes lipbalm met geuren gebasseerd op boeken. Ik wil lippen die ruiken naar Pumpkin Juice of Cabewater, jo!
  5. Stressbal. Weet je hoe veel stress ik lees als ik Simon vs. herlees en dan denk dat ik het einde gedroomd heb en dat het einde in werkelijkheid anders is? Ik heb een stressbal nodig om niet zo veel stress meer te hebben tijdens het lezen, manmanman.

  Vijf is geloof ik wel genoeg! Als onofficiΓ«le zesde noem ik natuurlijk jouw kaarsen, want die ruiken vet lekker. Dus.

 32. Astrid van den Burg

  Wah super leuk! Ik zou graag nog een keer een kaars terug willen zien in een box. Ik ben namelijk dol op geurkaarsen.

  En misschien is thee ook een leuk idee? Ik zie het wel vaker in ‘buitenlandse’ boxen voorbij komen en dan ben ik toch wel steeds jaloers πŸ™‚

 33. Ik doe graag mee! Leuk dat je weer met de BAK bezig bent πŸ™‚ Ik vind allerlei boekige dingen leuk…. Notitieboekjes, boekenleggers… Als het met boeken te maken heeft, is het al gauw goed πŸ™‚

 34. Marije

  Ik zou het wel erg leuk vinden als er misschien een keer een korte handlettering instructie bij zou zitten. Een DIY voor een leuke, boekige quote πŸ™‚ En ik blijf die poster van Moon en Paperfuel echt geweldig vinden (volgens mij ook gemaakt voor het handletteringboek?).

 35. giovanni

  wat ik heel mooi maar vooral lekker vond was het kaarsje! De gebruiks items waren ook super handig!

  Super actie waar ik graag aan deelneem

 36. Graag zou ik iets van een sneeuwbal met een leuke quote erin willen zien in een box. Je weet wel zo’n ding waar je mee kunt schudden en dat de glitters naar beneden komen of sneeuw of hartjes. :D!

 37. chantal

  Leuke actie! Als ik het geld had, had ik een abo op de celebrate books box. Ik zou er wel een sieraad in willen hebben, zoals de ketting met de relieken van de dood, zoiets

 38. Tessa van der Veen

  Omdat ik helaas de All the feels-box gemist heb (nog steeds spijt van), mogen er van mij nog wel wat toffe sokken in πŸ™‚ of een hele goeie pen ofzo!

 39. Goh, ik zag de afgelopen maanden al super leuke spulletjes langskomen. Een infinity scarf met de marauders map lijkt me zalig. Of een nieuw paar boekige sokken. Of Washington tape met boeken. Of een mooi notitieschriftje, kaartjes of briefpapier voor boekenwormen. Ook knappe illustraties om in te kaderen zijn altijd welkom. Net als leuke bekers of knappe boekenleggers.

 40. Wilma

  Wat een leuke actie. Een geurkaarsen bij het pakket zou geweldig zijn. Boek, kop thee, dekentje, geurkaars aan, verwennerij. ?

 41. Marion Poeste Thomas

  πŸ™‚ een mok met een ”leestekst” zoals shut up i am reading enz. erop πŸ™‚ vind die altijd zo gaaf als ik ze voorbij zie komen.

 42. Eigenlijk moest ik hier best lang over na denken, want er zit altijd wel iets heel tofs in zoals een mok of speciale boekenlegger. Maar wat mij leuk lijkt is een dagkalender met verjaardagen van personages en auteurs er in, en dan natuurlijk een mooie quote!

 43. Nancy

  Hoera voor de terugkeer van BAK!
  Ik doe graag mee om zo’n leuke box te winnen.
  Ik heb die nog niet besteld, maar ik kijk altijd reikhalzend uit naar de unboxingen van iedereen.

  Maar wat zou er voor mij in mogen?
  Er zijn al heel wat leuke ideeΓ«n gegeven hierboven.
  Zelf zou ik NIET voor een mok, thee of chocolade kiezen. Het zijn allemaal leuke dingen, maar thee en chocolade is zo op en dan heb je niets meer om naar te kijken. En er zijn al veel boekige mokken op de markt. Ik merk dat ik toch altijd naar dezelfde mok grijp om koffie te drinken. En ja, het is een boekige mok πŸ™‚

  Waar denk ik dan wel aan?
  * Een kaars. Die heeft er al eens ingezeten, maar ik denk nu aan een kaars in een doorzichtige pot met een boekige tekst op. Op die manier kan je het potje/glas opnieuw gebruiken om theelichtjes in te branden.
  * Een originele totebag. Ik denk spontaan aan de afbeeldingen die jij al gemaakt heb van een boekenkast of de wegwijzer met de verschillende fantasylocaties.
  * Nieuwe sokken! Ik vind dat er een heel assortiment van boekige sokken moet komen zoals die van Young and Awesome.
  * Een boekige balpen. Die heb ik dan altijd in mijn handtas en dan schrijf ik met niets anders.
  * Ik vond de Bookalicious-labello van de vorige box ook heel leuk. Die kan je ook een hele tijd gebruiken. Misschien een lipgloss voor in de zomer met een boekige quote?

 44. Een boekkaars! Waarom? Omdat ik niets fijner vind dan mijn avond lezend door te brengen terwijl ik knus opgerold zit in een deken, met een grote kop thee naast mij en kaarsen aan. Ik wil dan alleen maar gezellige lichtjes en heb net genoeg licht aan om te kunnen lezen. En dan die fijne geur! Yeah, dit soort avonden zijn perfectie. <3

 45. Mijn favoriete goodie tot nu toe in de boxen was de beker. Deze wordt dan ook dagelijks ge ruikt!!! Zeker een item die ik nog wel eens terug zou willen zien.
  Dit is wel direkt een topper van een opening van de BAK!!

 46. Julia Peeters

  Super leuke actie! Zou graag deze box willen winnen! Ben al een tijdje aan het twijfelen om er een te kopen want de inhoud is altijd super leuk! Ik doe graag mee πŸ™‚

 47. Sanne

  Toffe actie!! Ik doe er graag aan mee!

  Ik weet niet wat er allemaal al in heeft gezeten maar ik zou graag een kaars of mok er in willen zien!

 48. Lianne

  Wauw wat een leuk cadeau!
  Als ik mocht kiezen wat er in zou mogen zitten zou ik gaan voor een bookjournal. Ik vind het zelf zo ongelovelijk leuk om dit bij te houden, maar doe die nu in mindere mate. Ik zou het daarom leuk vinden om daar een boek van te ontvangen in zo’n celebrate box! Verder zijn hierboven al superleuke ideeΓ«n genoemd, het belangrijkste is toch, celebrate the book!

 49. Marjon

  Dit is weer een prachtige actie en ik doe graag mee.
  Voor een leuk item in de box heb ik wel een idee.
  Een kaart met een persoonlijke boodschap
  vind ik altijd de eerste gezellige stap
  Als er dan ook een stuk chocolade bij wordt gedaan
  heb ik de dag van mijn leven en kan ik aan het lezrn slaan
  Heerlijk op de bank met deze mooie doos
  genieten van een boek een hele poos.

 50. woww wat een super toffe actie! Het lijkt mij echt super als er een mini funko pop in zit! Ze zijn alleen best duur… ;( Ook is het misschien leuk als er een boekgerelateerde washi tape in zit! ik weet niet of dit bestaat, maar het lijkt me echt super tof! En het is voor veel mensen erg leuk πŸ˜‰

 51. Ik zou zelf fandom-gerelateerde kaarten om naar mensen op te sturen leuk vinden. Niet van die postkaarten zoals die van Young and Awesome (die overigens ook superleuk zijn), maar echte verjaardagskaarten of kerstkaarten of zo. Ik zou het zelf superleuk vinden om Harry Potter of Divergent kerstkaarten naar mijn vrienden of familie te sturen! Of om er eentje te krijgen!

  Ik bemerk zelf ook dat er best veel boek-gerelateerde mokken/bekers zijn, maar misschien is het ook wel leuk om er iets in te doen om IN die mok/beker te doen. Misschien thee/koffie of chocolademelk met allemaal lekkere smaakjes of geuren (sommige smaken thee ruiken zo lekker!). Perfect voor bij een spannend boek!

 52. Kelly Bloetjes-Wielink

  Wat een gave winactie!
  Kaarsen zijn altijd erg leuk! Zeker deze koude wintermaanden. Daarbij past bookish thee of chocolademelk daar goed bij.

 53. Gonny Mijnen

  Leuke actie. Ik doe graag mee. Een leuk item voor in de box is bijv. Een leuke boekenlegger of een notieboekje, briefpapier of kaarten zijn ook altijd leuk.

 54. Andrea

  Leuke winactie! Bedankt dat je dit doet! Er zijn al zoveel leuke goodies geweest en genoemd. Wat mij leuk lijkt, is een setje van 2 coasters/onderzetters voor onder een mok, met een afbeelding of een quote van Harry Potter of de Grisha/Kraaien of een van de andere epic series. En het lijkt me ook leuk om eens een glas of een kunststof glas met een boekenquote of afbeelding te krijgen, maar dat bestaat nog niet, dacht ik. Het is weer eens iets anders dan een mok. Ik heb al een paar mokken, maar ik drink meer water dan thee πŸ™‚

 55. Yaz

  Wat ik echt ontzettend graag wil zien in een box zijn van die leuke, schattige brieven met enveloppen!! Ik heb een paar vrienden gemaakt op mijn bookstagram, en ik kan altijd via insta dm met hen praten, maar het is soms nog leuker en persoonlijker om een zelfgeschreven brief te versturen!! ❀️

 56. Oh wow toe maar hoor. Wat een opening zeg. Hier doe ik dan ook wel heel graag me. Ik vind de Celebrate books boxen altijd geweldig en er zitten echt van die dingen in die je normaal niet zo snel kan krijgen. Wat ik nog eens heel graag zou willen zien is een Book related Funko pop omdat het natuurlijk megaaa cool is om zo een pop in je boekenkast te zetten maar ik geloof dat is niet passend bij dat budget omdat funko ppopen toch vrij prijzig zijn. Wie weet misschien kan dit in de toekomst nog komen.

 57. Gaaf!! Ik doe graag mee!
  Ik ben zelf groot fan van notitieboekjes en pennen dus daar kan er NOOIT te veel van in zitten. Verder zijn tasjes en koffiemokken altijd welkom, want die zijn handig.

 58. Ja duuh das niet zo moeilijk… een van jouw custom made kaarsen natuurlijk en een gevoel zegt mij dat dit helemaal goed gaat komen.
  Die eerste was al helemaal geweldig en ik ben ervan overtuigd dat een themakaars voor een boekenbox helemaal jouw ding is, creatief ding dat je dr bent πŸ˜‰
  En waarom? Wat is er heerlijker dan lekker bij kaarslicht met een dekentje in december (of januari of februari, als t maar koud is) met een boekje zitten. Dus kaarsjes passen super goed bij een romantische boekensfeer.

 59. Lisa

  Ooohh wat GAAF! Ik doe graag mee! πŸ˜€ Wat ik graag nog in de boxen zou zien zijn kaarsen, want ik ben echt dol op kaarsen!! Daarnaast lijkt mij thee ook erg leuk omdat ik echt theeverslaafd ben πŸ™‚

 60. Janine Kooij

  Ik heb zelf nog nooit de box besteld vanwege dat ik de hele tijd bang ben dat het boek mij niks lijkt. Wat ik wel heel leuk in de box vind zijn de gesigneerde kaarten en de sokken die er toen in zaten!

  Nu maar duimen dat ik middels deze actie in aanraking kom met de boekenbox!

 61. Demi

  Gaaf! Ik zou graag een leuke sleutelhanger willen zien in de box! Of misschien een luxe pen, helemaal in het teken van YA natuurlijk.

 62. Oe ik hou van boekenboxen, een cadeautje voor jezelf is altijd zo fijn en een beetje spannend ook! Ik zou graag een *boekenblik* zien in de box. Boekentasjes zijn namelijk handig maar met een blik kan er echt niks met je boek gebeuren in je tas! Gat in de markt! Kaarsen vind ik ook leuk, en sokken, en koffie. Altijd hoor ik mensen over thee maar ik drink liever koffie…

 63. jade

  Oef.. thee, sokken, een mok of leuke sticky notes, een notitieboekje, magnetische boekenleggers.. eigenlijk veel te veel om uit te kiezen! Maar omdat het december is, een kerstbal in boek-thema ?

 64. Super leuk! Een bookbox staat al een tijdje op mijn verlanglijstje voor kerst (en de sint)!
  Een notitieblokje met leuke boek-quotes zou super zijn! Een (gesigneerde) boekenlegger is ook altijd welkom in de box πŸ˜€

 65. Michelle van Ginneken

  Wauw leuke eerste actie!!
  Wat ik graag zou willen zien is een leuk notitie boekje of gerelateerde sleutelhanger.

 66. mi van neer

  Het lijkt me wel leuk als er een kussensloop, passend bij het boek natuurlijk, in de box zit.
  Heerlijk in bed of op de bank met een kussentje, dekentje en het nieuwe boek natuurlijk!

 67. Joystoker

  In de glitter and glamour boxs zat een notitie boekje van de selection is het niet leuk als ze in de zelfde stijl nog een boekje maken van bijvoorbeeld Harry poter ,divrent, hungergames, the fault in our strars. En ga zo maar door. Dat het net een coleatres iteam wordt zoals de kaarten.

 68. Sterre van Ooijen

  Ik vind die notitieboekjes met boekenreferenties altijd mega leuk!!! Ik schrijf daar ook altijd mijn verlanglijstjes in met boeken die ik nog wil kopen! De rest is allemaal een bonus!!!

 69. DesirΓ©e

  Oi pfffff

  Ik heb nog geen box kunnen bestellen. Ik prefereer Engelstalig en daar zijn er nog niet zoveel van geweest. Zou geweldig zijn om een kaars of een zeepje van een bepaalde geur erbij te krijgen en een mooie boekenlegger die je zelf kan kleuren of een warme choco stick in deze tijd van het jaar πŸ™‚

 70. Isa Brattinga

  Wat een leuke winactie! Een dromenvanger lijkt me super leuk om te krijgen, omdat iedereen heerlijk wegdroomt bij het boek dat erbij zit. πŸ™‚

 71. Leonie Lieverse

  Wauw gaaf zeg! Ik zou heel graag nog eens een Item van The Lunar Chronicals willen zien of iets van Harry Potter is natuurlijk ook altijd goed πŸ˜€

 72. Een funko pop (petje). Ze staan zo leuk naast mijn boeken in de kast. Maar helaas zijn ze wat prijzig, dat is waarschijnlijk ook de reden dat ze er nog nooit in hebben gezeten haha maar een mens mag dromen.
  Van exclusieve goodies word ik ook altijd blij!
  En van deze winactie word ik heel erg blij!

 73. Katrien De Clercq

  Hier een paar dingetjes die mij leuk lijken πŸ™‚ :
  * Een boekenlegger
  * Een tijdelijke tatoeage die met boeken te maken heeft
  * Een armbandje/ketting of pin van bv. een snaai-armband of de Mockingjay-pin
  * Een notitieboekje met een quote op de kaft om je te-lezen boeken in op te schijven (Of voor recensies)
  * Een poster met een boekenquote of met het Zweinstein logo
  * Briefpapier (Bv. In de stijl van de Zweinstein brief)

 74. Silke

  Super leuke winactie! πŸ™‚
  Graag zou ik nog eens een geurkaas hebben, de vorige roken echt heel erg goed, ook is een boek gerelateerde mok altijd welkom ?

 75. Marian Zw.

  Ik vind de sokken van Happy socks echt super leuk in een pakket. Altijd vrolijk en gezellig, lekker met de benen omhoog op de bank! Maar dan wel met leuke sokken

 76. Manon

  Een klein fotolijstje voor op mijn bureau. Elk boek roept eigenlijk wel een bepaalde herinnering of ervaring bij me op. Het lijkt me leuk om aan een bepaalde scene in het boek terug te kunnen denken d.m.v. fotolijstje met daarin een foto die die gevoelens representateerd.

 77. Kim van den Boogaart

  Wat een toffe actie. Ik doe graag mee, ik volg je nog maar kort, maar vind je site hartstikke leuk. Wat ik in een box zou willen terug zien is een mooie boekenlegger, want tja daar kun je er nooit genoeg van hebben. Ook vind ik een mok dat boek gerelateerd is super tof, want bij een goed boek hoort een mok thee of koffie. Dus dat vind ik ideaal als er die in komen.

 78. Kim

  Wauw wat geweldig.
  Er is maar een ding dat ik super leuk zou vinden. Boekgerelateerde snoepjes. In zo veel boeken besproken maar nergens te kopen β™‘

 79. Monique

  Leuke actie!
  Toen ik van de boekenbox hoorde was ik erg enthousiast. Ik herkende het van de bij mij bekende Owlcrate. Hoewel de prijs van 30 euro is voor mij de factor geweest om het niet te bestellen.
  Als student is dus nogal een groot bedrag. Toch lijkt het mij leuk om er een keer een te bestellen!
  Mij lijkt het leuk om van die boekige kaarsen te vinden in Owlcrate.

 80. Wat een leuke actie weer en goede vraag ook! Ik vind boekige kaarsen (die ruiken naar een personage) altijd geweldig! Ook thee met een boeken thema vind ik ontzettend leuk πŸ™‚ deze dingen zijn door de verzendkosten vaak ook erg prijzig om zelf te kopen dus vind het dan extra leuk ze in een boekenbox te krijgen!

 81. Gwen Michielsen

  Leuke actie om deze maand mee te beginnen! Ik zou het wel leuk vinden mochten er postkaartjes of notitieboekjes in zo’n box zitten, omdat je dan iets hebt waar je zelf kan kiezen wat je er mee doet.

 82. Shanna

  Ik zou graag een lekker verwarmende thee bij het pakket willen zien. Heerlijk met een kop dampende thee, en neus in de boeken.

 83. Tamara

  Jaa! De eerste is gelijk al een gave actie! πŸ˜€

  Ik ben niet zo bekend met deze boxen, dus weet eigenlijk niet wat ze er allemaal al in hebben gehad. Ik zelf ben gek op sokken maar die zie ik al op het plaatje staan, dus geloof dat die al is in een van de boxen heeft gezeten. Wat ik ook altijd wel erg leuk vind zijn sleutelhangers, ja ik spaar ze en mijn sleutelbos is eigenlijk al te vol *bloos*. Maar een klein notitieboekje is ook altijd wel welkom. Eigenlijk is alles zo leuk!

 84. Bets

  Wat super leuk is dit, ik zou het leuk vinden als er een (geur) kaars, of een mooi sieraad bv. een armband
  of een theepakket met verschillende soorten thee in zou zitten.

 85. Wauw! Coole actie! Het zou mij eigenlijk niet uitmaken wat er in de box zou zitten. Ik heb nog nooit wat ontvangen wat ik niet awesome vond! Als ik dan echt moet kiezen: broche van de Honger Spelen. Met die mockingjay. πŸ™‚

 86. Oeh ja ik heb tot nu toe nog steeds geen box gekocht, omdat ik altijd een beetje bang ben dat ik het boek niet leuk ga vinden, maar na afloop zit ik dan altijd zo van ‘ja okΓ© die had ik best wel willen hebben’. Dus ik doe zeker mee! Ik vind het altijd leuk om notitieboekjes te krijgen, of een fandom gerelateerde ketting of zoiets. Wat natuurlijk het allerleukst zou zijn is een Funko Pop! dat zijn namelijk mijn guilty pleasure buys en je kunt er nooit genoeg van hebben! :3

 87. Sarah

  Hey, ik heb dit net ontdekt via facebook en ik vind dit geweldig! Ik zou het leuk vinden als er postkaartjes met bekende quotes in zou zitten. Dan kan ik deze op mijn muur hangen! πŸ™‚

 88. Super leuke winactie is dit! Ik zou graag iets theegerelateerds terug zien in de box. Een mok of boekgerelateerde thee. Dit omdat ik het liefst thee drink als ik aan het lezen ben.

 89. Femke

  Oh wat super leuk! Ik zou er heel graag nog een keer een Funko Pop in terug willen zien van bijvoorveeld Suicide Squad. Het is iets wat ik heel graag nog een keer wil, maar minder snel zelf zou kopen πŸ™‚ . Wat ik ook heel leuk vind, zijn geurkaarsen gelinkt met een karakter uit een boek bijvoorbeeld Rhysand uit ACOTAR. Dat maakt een geurkaars toch net iets specialer.? Liefs ?

 90. Lin van de Werf

  Wat een leuk concept! Ik zou het leuk vinden als er een heerlijk gezichtsmasker, verzorgende handcrème of lippenbalsem, leuke boekenlegger, bijzondere theetjes, inspirerende kaarten om te versturen of zelf te houden in zouden zitten.

 91. Melissa

  Tof! Ik zou graag nog eens een notitieboekje, magnetische boekenlegger, A3 poster, stempel etc. met quote in de Celebrate Books-box willen zien omdat ik van mooie bookrelated quotes houd!

 92. Nisa Prinsze

  Ik zou wel graag iets van een boekensteun willen, blijven mijn mooie boeken een beetje rechtopstaan in de boekenkast. Boekensteunen kunnen natuurlijk in allerlei vormen en maten en wat is nu leuker dan een bookinspired boekensteun?!

 93. Eveline

  Wauw! Wat een prijs!

  Ik heb een lijstje gemaakt met dingen die mij erg interessant lijken voor in de box en ik nog niet voorbij heb zien komen so far…
  1) Jouw kaarsen! Natuurlijk is er al een kaarsje geweest, maar ik ben heel nieuwsgierig naar jouw kaarsen en zou dat echt leuk vinden voor in de box (en ik heb een voorgevoel dat de winterbox jouw kaarsje zal hebben… zit ik goed?)
  2) Buttons. Als ik het niet mis heb zijn die nog niet voorbij geweest, maar wel hartstikke leuk en makkelijk te vormen naar welk thema dan ook! Kan ook een leuk exclusief product worden.
  3) Ik zag het hier ook al genoemd worden, maar dat is inderdaad iets wat mega leuk zou zijn: rubbere wristbands! Zou ook een gaaf exclusief product kunnen zijn.
  4) Een boekachtige sjaal! Zou dat niet geweldig zijn in de winterbox? Dat heb ik echt nodig in deze tijd! Een patroon met een lezend uiltje lijkt me helemaal geweldig!
  5) Een kussentje (kleintje) met een leuke boekenquote. Ik ben misschien een gekkie, maar ik vind mini-pillows super cute staan in boekenkasten!

  Hopelijk kunnen jullie hier iets mee! πŸ™‚

 94. Minke

  Wauw, wat leuk , weet niet wat er zoal in gezeten heeft maar meer info over new adult zou ik zo leuk vinden , vond de serie van Anne bishop geweldig , bijna in een adem uitgelezen nu wachten op deel 4

 95. Wilma van 't Hof

  Een lekkere reep chocolade.
  Dat eet ik namelijk altijd als ik een boek aan het lezen ben. Boek en chocolade hoort bij mij gewoon bij elkaar.

 96. Gabriella kolijn

  Er komt in heeeeeel beperkte oplage een epiloog boekje uit van divergent. Over vijf kaar later met four. Alleen in Canada en de vs. Dus die zou ik toch er wel graag in willen zien maar dat is volgens mij heel onrealistisch. Maar toch is dit mijn antwoord haha.

 97. Sanne de Waard

  Ik zou graag eens een leuke mok in de boekenbox hebben. Ik ben dol op mokken en heb er een heleboel, maar nog niet zoveel met bv een titel van een boek.

 98. Lisette van den Beld

  Het lijkt mij echt supertof om in een celebrate box een speciale customized boektasje te vinden. Zo’n tasje/hoesje dat je om je boek heen doet als je je boek mee wil nemen in je (hand)tas. Zo blijft hij mooi!!!

 99. Supertof!
  GeΓ―nspireerd door de sokken op je foto zou ik een kledingstuk leuk vinden. Denk aan een sjaal die past bij een personage in het boek, of een (megagroot slaap-)shirt met de boekcover of zo. Omdat dat dingen zijn die je ook echt kunt gebruiken, waarbij je toch elke keer aan dat toffe boek kunt denken.

 100. Simone van de Zand

  Wat ik leuk zou vinden om in de box te vinden is een leeslampje.
  Zo kun je al lekker genieten van een boek, zonder partner wakker te maken of de sfeer in huis rond de donkere dagen te belemmeren.

 101. Rosalie G

  Ahh Celebrate books!! Aangezien ik net Hof van mist & woede uit heb gelezen en hem natuurlijk geweldig vond?, en ik ook heel erg van kaarsen houd, zou ik super graag een keer een Rhysand (die van jou? =D)of Feyre kaars krijgen in een box!

 102. Elke

  Ik heb pas ergens op Etsy ergens van die potloodjes gezien, met boekquotes erop, of boeken, of andere leuke anekdotes. Dat vond ik zo leuk! Helaas waren ze een beetje duur :(. Dat zou echter zo tof zijn!

 103. Saskia van de L.

  Iets lekkers om te snoepen tijdens het lezen is nooit weg naturlijk !(of een theemok.. die sneuvelen nog wel eens omdat lezen en wegzetten niet altijd samen gaan πŸ™‚ πŸ™‚ )

 104. Dit jaar waag ik opnieuw mijn kansje! En alweer een leuke winactie!
  Leuke goodies zouden zijn:
  – een mok
  – een shirt op quote erop
  – boekenleggers of leuke postkaart formaat met een handtekening erop (dat vind iedereen leuk)
  – een sleutelhanger met een quote erop of zo sleutelhanger met een boekenplaatje erop
  – Hogwarts toelatingsbrief (voor de box van september dan) hihii
  – Ik had het hier al eerder gelezen, maar vond dit een enorm tof idee. To be Read kast (die er al eerder inzat) maar dan in poster formaat, zodat er meer boeken op kunnen maar dat je kan invullen voor een heel jaar!
  – Thee (of koffie)
  – Bookish buttons
  – Recepten kaarten met boeken gerelateerd. Bv: in de Selectie is het zusje van America verzot op aardbeitaart. Aan de ene kant kan je dan het recept doen en aan de andere kant een plaatje van het boek waar het bij hoort.
  – Auteur kaartjes: een kaartje waar uitleg wordt gegeven over de auteur van het boek dat er in zit. + een handtekening erop.
  – Een kleurplaat van een boek of scene
  – Leuke sieraden

 105. Jamy

  Wat een leuke actie! Ik wil ook erg graag meedoen ? Ik vind boekenboxen sowieso al heel erg leuk maar met een van jouw kaarsjes of een mok kan je mij altijd heel erg blij maken. Een juweeltje lijkt me ook erg leuk, een armbandje of ketting bijvoorbeeld. Hoewel dit voor jongens misschien niet zo handig is ? Iets van Harry Potter zou mijn dag ook altijd beter kunnen maken ( maar dat doen boeken natuurlijk altijd ?)

 106. cobi

  Wat een gave actie. Ik vind het leuk als er iets bij zit wat past bij het thema van het boek.
  En sfeermakers zijn natuurlijk ook altijd goed zoals sokken, drankje, kaarssen

 107. Nijmeijer

  De benodigdheden voor een avondje ontspannen boek lezen zijn:
  Een goed boek,
  Een mooie boekenlegger,
  Een kopje,
  Warme chocolademelk ,
  Thee,
  Stiekem ook nog een plaid.

  Zo dat zijn de basis behoeften voor mij dus als dat in een box zou mogen zitten.

 108. trody

  ik zou graag een setje briefpapier met enveloppen in de box zien, er zijn nog zoveel vrienden die ik een brief wil schrijven en een echte brief in de brievenbus is ook wel weer eens leuk

 109. Ohhh leuuk! Ik heb nog nooit een boekenbox ontvangen dus deze winnen zou geweldig zijn! Ik zou het heel erg leuk vinden als de timeturner van Hermoine eens in de box zou zitten. πŸ™‚

 110. Anouk

  Ik zou het super cool vinden als er in de box een vaandeltje met iets erop in het thema van het desbetreffende boek zou zitten.

  • Anouk

   nog even waarom :P.
   ik zou die dan naast mijn net gekregen vaandel met de quote: We are living our adventure! kunnen hangen. ik denk dat dat heel mooi zou lijken πŸ™‚

 111. Kim Milkyway

  Ik heb tot nu toe alle Nederlandse Celebrate Books Boxen gekocht, maar waarom? Ik vind de Celebrate books box tof omdat er iedere editie exclusieve items inzitten. Daarnaast zit er ook altijd wel een item bij die ik zelf niet zo snel had uitgekozen, maar waar ik wel ontzettend blij mee ben. Een voorbeeld daarvan is de kaars uit de Midnight Mystery box of het muziek doosje uit de eerste box. Als er items in zouden zitten die ik allemaal makkelijk bij de winkel zou kunnen halen zoals bijvoorbeeld thee of stroopwafels (ik zeg maar wat) zou ik minder geneigd zijn de box te kopen. Ook Tshirts of telefoonhoesjes zou ik mee oppassen, omdat niet iedereen dezelfde maat/telefoon heeft.

  De vraag is dus wat ik WEL in de Celebrate Books box zou willen zien. Ik vind het heel lastig om iets te bedenken, omdat er al zoveel tofs voorbij is gekomen, maar misschien zijn dit wat leuke ideetjes.
  – Een boekgerelateerde sleutelhanger.
  – Een boekgerelateerd item van een serie die wel populair is maar waar weinig goodies van zijn (denk bijvoorbeeld aan de Firebird serie, Simon VS. of de half zwart trilogie.
  – Een boekenlegger van Boookmarky.
  – Een mystery mini funko pop
  – En last but not least natuurlijk een van jou kaarsen. Dat zou voor jou ook een perfecte kans zijn om je kaarsen extra te promoten.

  Dit zijn iniedergeval al vier opties waarmee je heel veel mensen bij kunt maken (denk ik). Verder denk ik dat totebags, mokken, boekenleggers en kaarsen eigenlijk altijd wel in goede aarde vallen zolang ze er maar niet iedere box inzitten. Ik hoop dat Celebrate Books ook al deze meningen en ideeΓ«n leest zodat ze er een nog leukere box van kunnen maken in 2017.

 112. Kim

  Oh, wat een gave winactie! Ik heb niet eerder zo’n box besteld. Dus weet niet wat ze al eens in een box hebben gedaan, maar welke producten ik echt heel gaaf zou vinden:
  – Zo’n funko pop die een beetje past bij het thema van de box;
  – Een geurkaars met een boek of personage als thema (misschien 1 van jouw kaarsen??);
  – Een mok met ‘shhh I’m reading’;
  – Een mini-canvas fanart? Zo’n klein schilderijtje van een bepaald boek of thema dat je ergens neer kan zetten of hangen.

 113. Rika Reihs

  Wat mij heel leuk lijkt om erin te vinden is vooral unieke producten die je altijd kunt gebruiken: een spiegeltje, een klein make-up tasje of een boekenbeschermtasje, allemaal met natuurlijk iets leuks boek-gerelateerd erop.

 114. Dionne

  Oehh ik ga voor sokken! of één of andere mok is ook altijd leuk. Verder lijkt me zo’n inklapbaar spiegeltje met een apart design ook erg mooi, of rietjes wat echt past bij een thema qua kleuren? Sinds ik vaak smoothies maak gebruik ik die veel. Echt bruikbare producten het liefst dus πŸ™‚ En natuurlijk chocola, thee of lekker koekjes! Lijkt me ook niet verkeerd.

 115. Mirte

  wat een super gave actie is dit! Ik zie het dit jaar voor het eerst maar ben nu al verkocht aan hoe je het presenteert en aanbied. Krijg meteen de kriebels om mee te doen, ik heb nog nooit z’n celebrate book box gehad dus geen idee wat ik er graag in zou willen zien. Thee of leuke quotes van het boek of gewoon leuke boekenleggers. Vind het allemaal leuk!

 116. Loni

  Super leuke winactoe!
  Ik zou graag nog een keer iets van een kaars of sokken in de box willen zien met iets erop wat met een boek te maken heeft omdat ik dat er echt super gaaf uitzou zien vinden!

 117. Lotte

  Wat een super leuke actie.! Ik doe heel graag mee :D. Ik houuuuu enorm veel van sokken, dus mijn voorstel is sokken binnen het thema van het boek! Kan je lekker aan iedereen gaan vragen of zij weten bij welk boek jouw speciale kousen horen :D.

 118. Sylvia

  Super leuke actie, graag waag ik een kansje!
  Bijna alle producten zijn echt leuk.
  Boekerige kaarsjes (maar kan niet goed tegen veel geuren, dus tja), zeker met deze tijd van het jaar, maar het leukste wat ik graag nog een keertje (terug) zou willen zien in de Celebrate Books box is een leuke mooie boekerige mok!

  • Sylvia

   O ja, nog waarom, mokken zijn heerlijk en fijn voor alle warme dranken, thee, chocolade melk enz. En een boekerige mok maakt je meteen vrolijk, ook als je dat op dat moment even niet zo bent. Een fijne warme omhelzing πŸ˜‰

 119. Wat tof! Ik vind de celebrate bookbox echt heel tof. Helaas heb ik er niet altijd geld voor. Ik vind jou de kaarsen die jij nu maakt, met als thema een bepaald boek echt heel geweldig. Dus die zou ik zeker een keer in de box terug willen zien. Daarnaast ben ik ook dol op funko poppen en mogen die ook wel een keer in een box komen.

 120. Marjolein

  Ik zou het ontzettend leuk vinden als de box een soort verwenpakket werd, met een leuk boek, de goodies, en dan nog wat lekkere dingen erbij zoals thee of chocola(book-themed:))
  Ook ben ik gek op posters van boeken/films om mijn kamer te veranderen in een echte ‘nerd-kamer’. Als laatste zou ik ongelofelijk blij worden van eens een Harry Potter goodie…

 121. Ik zou sowieso merch van Sarah J. Maas graag een keertje in de box willen zien. Een toffe kussensloop, totebag of deken ofzo <3 Ik zit daar altijd naar te kijken op Society6 en het is gewoon perfect voor in een boekenbox. Ik zou een moord doen voor een kussen met daarop een toffe 'Hof van mist en woede' quote.

 122. Rosalie

  Ik ken de Celebrate box niet. Ik heb er nog nooit een gekregen. Dus dan wat ik fancy vind. Ik kreeg laatst een armbandje met boekcovers eraan. En een kussensloop. Dat zou wel fancy zijn als dat erin zit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.