BAK – Ask me anything & win een Letters & Lights cadeaubon van 10 euro

Geplaatst op 6 december 2018 door Emmy in Boeken Adventskalender 2018, Winactie / 49 Comments

Hebben jullie gisteren een leuke sinterklaas gevierd? Of vier je dit niet? Nou, ik blijf in ieder geval leuke dingen weggeven tijdens de Boeken Adventskalender van dit jaar, want vandaag staat de BAK actie in het teken van een Ask me anything, waarmee je een Letters & Lights cadeaubon kunt winnen!

Een van de leukste dingen van de Boeken Adventskalender vind ik elk jaar wel weer om jullie uit te dagen toffe vragen te stellen. Of dit nu persoonlijke vragen, vragen over mijn blog of bedrijf, gekke creatieve vragen of leestips zijn; ik vind vragen beantwoorden heel erg leuk en daarom mocht deze actie dit jaar natuurlijk niet ontbreken.

Onder alle inzendingen van vragen verloot ik een cadeaubon van mijn webshop Letters & Lights ter waarde van 10 euro. Hier kan je dan zelf een toffe bestelling mee samenstellen! Als je wint krijg je van mij een code die je eenmalig kunt gebruiken.

In mijn webshop verkoop ik allerlei handgemaakte boekige goodies. Denk aan kaarsen, boekenleggers, kaarten, linten, kettinkjes, armbanden, zeepjes, etuis, thee. tassen en woodmarks. Sinds 2016 ben ik er mee bezig en in de tussentijd heb ik zo veel mooie dingen mogen maken; ik word er zo ontzettend gelukkig van! Ik hoop dan ook dat ik in de toekomst steeds meer toffe items kan toevoegen en dat jullie net zo enthousiast over mijn producten zijn als ik dat ben.

Oke, de vragen; je mag maximaal vijf vragen insturen (elke vraag in een andere reactie) en  vragen insturen kan tot 20 december. Je hebt dus genoeg tijd en mogelijkheden om een leuke vraag te bedenken.

Ik ga proberen alle inzendingen uiteindelijk te bundelen en natuurlijk te beantwoorden (want wat is anders het doel van een Ask me Anything?), maar dit zal waarschijnlijk pas in het nieuwe jaar worden. De winnaar krijgt via een reactie bericht, dus zorg ervoor dat je de meldingen aanzet.

Tags:

Divider

49 responses to “BAK – Ask me anything & win een Letters & Lights cadeaubon van 10 euro

 1. Petra W

  Vraag 1: We weten allemaal dat je een huge Harry Potter fan bent. Maar stel nou dat de HP’s nooit waren geschreven – wat zou dan je allergrootste fandom zijn?

 2. Jiska de Hoop

  We lezen allemaal veel over verschillende personages in boeken. Maar hoe zou jij jezelf als personage in een boek omschrijven?

 3. Marian B

  Altijd leuk! Het hebben van webshop, kost dat veel tijd en is het moeilijk om dat voor elkaar te krijgen? Ben je tevreden met alles wat je nu doet of zit je (vooruit) te denken/broeden aan iets nieuws?
  Dat zijn al teveel vragen 😉

 4. sabrina wannet

  vraag 1: Als je een cover mocht ontwerpen voor een hertelling van een sprookje, voor welk sprookje zou je dat dan willen doen?

 5. sabrina wannet

  vraag 4: in je webshop heb je vele leuke dingen als kaarsen, boekenleggers, zeepjes, armbanden maar zou je ook andere dingen uiteindelijk willen ontwerpen? bijv. briefpapier, leuke pennen, pennenbakjes of booksleeves?

 6. Alida Koolstra-Bruining

  Als je vrij mocht kiezen uit alle fantasy werelden waarover je gelezen hebt, welke vind je dat jij vandaan zou komen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.