BAK 2016 – Nog meer winnaars

Geplaatst op 29 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016 / 20 Comments

De Boeken Adventskalender van 2016 is weer bijna tot een einde. Er lopen nog een paar winacties en ook een aantal prijzen zullen nog bekend gemaakt worden. Voor nu zijn er weer wat winnaars bekend! Net als de vorige keren; mail je adres naar boekenadventskalender@gmail.com, dan ga ik er voor zorgen dat de prijs jouw kant op komt. Als ik niet meteen reageer; sorry. Ik heb helaas niet de ruimte en de tijd gehad om me voor de volle 100% op de BAk te kunnen focussen dit jaar (en daar baal ik wel een beetje van). Maar geloof me, ik lees al jullie mails en ik ga er voor zorgen dat het allemaal doorgegeven wordt. Het wordt misschien wel januari. Ik hoop dat jullie me daar voor vergeven.

Vandaag ga ik weer een aantal winnaars bekendmaken van de afgelopen winacties. Benieuwd of je er ook bij zit? Lees dan snel verder!

Dag 11

Win Dark- en Popquiz bij Review & Roses. De winnaar is: Chantal Schepers.

Dag 15

Win 2x Dumplin. De twee winnaars zijn: Bianca Schrijf en Fleur van der Sluis. Gefeliciteerd!

Dag 16

Win Raven / Slaves bij Zwartraafje. De winnaar is: Audrey Van den Bogaerde

Win 3x het Zwarte Hart door jouw droomjurk te beschrijven. De winnaars zijn:

Chardonay: Mijn ideale jurk is in de victoriaanse style! Ik heb meerdere jurken in die style al zelf gemaakt voor events en fairs.
Laatste keer dat ik een victoriaans le jurk maakte was ik er 3 maanden mee bezig voordat ik er tevreden mee was. Hij is zwart van dat fluwele kant, hij heeft een hopelrok met 4 ringen en kleine plofjes bij de schouders.
De jurk loopt van zwart een klein beetje over naar een soort grijs (lijkt soms paars en soms blauw door type licht erop). Ik heb er ook bij de taille een zwarte dikke gevlochte banden zitten zodat je echt dat ouderwetse erin houd. De hals is een soor 4kant van voor, maar mooi rond van achter (na geaapt van een prinses sisi jurk)

Op dit moment ben ik ook bezig met een jurk, maar dan meer Renaissance gothische victoriaans. Maar die is nog langer niet af. Hopelijk wordt deze ook zo mooi als ik het wil hebben.

Yasmijn Chen

En Eline

Dag 17

Win Geek Girl bekent kleur en pakt uit. De winnaar is tevens de enige (:() inzending: Anita Wilemsen

Dag 18

Win grijze ogen door de quiz in te vullen.

De goede antwoorden waren:

De kenmerken van Urban fantasy: 1. Het speelt zich af in een wereld als de onze en 2. Het is een subgenre van het fantastische genre. Ook goed reken ik 3. De hoofdpersoon heeft magische krachten. De rest is geen kenmerk van urban fantasy.

Wat is geen urban fantasy reeks? Throne of Glass, want dat speelt zich af in een fictieve wereld.

De crowdfunding actie: De fontein (urban!)

Welke kleur ontbreekt er in de reeks? Blauw.

Er waren meerderen die alles goed hadden, maar er kan er maar een winnen en dat is: theworldofabookwormblog

Dag 19

Win 5x Het balseizoen door de enquete in te vullen. Ik ga al jullie inzendingen meenemen en ik schrijf er nog een blogpost over. Je mag hem altijd nog invullen als je nog iets bij te dragen hebt, natuurlijk! 109 mensen hebben hem voor mij ingevuld. Dankjewel! De 5 winnaars zijn (met behulp van random.org):

  • tamara schumans
  • isa brattinga
  • michellelove200602
  • raquelxxneeskens
  • emma verdaasdonk

Gefeliciteerd winnaars! Overige winnaar worden binnenkort bekendgemaakt.

Mocht ik na x tijd geen mail hebben gekregen, dan zal de prijs vervallen en doorgaan naar een ander.

 

Tags:

Divider

20 responses to “BAK 2016 – Nog meer winnaars

  1. Michelle Love25

    Hey, ik heb je een email gestuurd maar ik weet niet zeker of je de email heeft ontvangen. Ik heb de Balseizoen gewonnen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.