BAK 2016 – De eerste winnaars

Geplaatst op 12 december 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016 / 12 Comments

Wauw, wat hebben jullie al enthousiast meegedaan met de eerste winacties. Vandaag maak ik de eerste paar winnaars bekend. Winnaars mogen een mailtje sturen naar Emmy@zonenmaan.net.

In sommige gevallen verzend ik de boeken zelf. Ik zou je dan ook kunnen vragen om te wachten tot het eind van de maand (mocht je een geluksvogel zijn en dubbele prijs hebben!). Ook kan ik prijzen meenemen naar events en leesclubs. Maar goed, dat regelen we allemaal wel even tijdens de mail.

Op naar de eerste winnaars! #trommelt

De Celebrate Books box had zo ontzettend veel inzendingen. WAUW! Maar we kunnen er heel veel mee. Ik ga al jullie ideeen doorgeven aan Sandra. Het was wel ontzettend moeilijk om een winnaar te prikken. Maar dit is Andrea geworden! Gefeliciteerd!

Overdosis is gewonnen door Tamara TS.

De Bookvault boxen. Wauw, wat kreeg ik veel toffe fanfics binnen. Harry Potter fanfics, List & Leugens fanfics, Throne of Glass fanfics, supernatural fanfics. Het liefst had ik iedereen van een prijs voorzien. Kiezen was dan ook extreem moeilijk, maar ik heb er voor twee gekozen waar heel veel persoonlijkheid in terug kwam. Allereerst Esmee, die mij meenam naar het kampvuur bij Kamp Halfbloed en haar Goddelijke ouder leerde kennen (inclusief Riordan twist) en Eline, die een fanfic op mijn eigen fanfic schreef (wat ook weer een fanfic van een fanfic op supernatural is) en ons meenam naar een brandend weiland. Hun verhalen wisten mij enorm te raken en lieten me giechelen als een fangirl.

Binnenkort meer winnaars. Blijf vooral lekker meedoen met alle acties! Daar krijg ik zo veel energie van!

Bewaren

Tags:

Divider

12 responses to “BAK 2016 – De eerste winnaars

 1. Wat ontzettend leuk dat ik gewonnen heb!!! Dankjewel, het mailtje komt er aan. ? Bedankt voor de felicitaties allemaal en natuurlijk zijn de andere winnaars ook van harte gefeliciteerd!!!

 2. Andrea

  Squeeeee! Woehoe!!! Ik heb een Celebrate Box gewonnen. Ik ben zo BLIJ ! 😀 Dank je wel, Emmy en Sandra! Ik ga je gauw een mail sturen.
  De andere winnaars ook gefeliciteerd!

 3. Sylvia

  Gefeliciteerd met jullie fantastische prijzen!
  Ik ben nu wel heel benieuwd naar de fanfics, mogen/krijgen we daar nog iets van te lezen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.