And that’s who I am – tag

Geplaatst op 31 mei 2013 door Emmy in TAG / 6 Comments

Op vele blogs zal ik hem al langs komen, de that’s  who I am tag die voortkomt uit deze tumblr pagina. Nou had ik eerst zoiets van: nah, ik doe hem niet, want dat kost teveel werk, maar om even uit de examenstress te ontsnappen, besloot ik toch maar eens rond te gaan kijken. Dus hier een kijkje in mijn leven!


Niet dat ik perse zwaar beroemd zou willen worden, maar bekend om mijn blog, illustraties en schrijfsels zodat ik er van kan leven is een grote droom! * Als kind maakte ik elke week wel een fort, en het liefst zou ik dat nu weer doen. Heerlijk, zo verstoppen. * Online is het zo veel makkelijker om jezelf te uiten…


Geld uitgeven aan boeken is heerlijk. * Ik vind het lastig mijn problemen te uiten en loop er heel lang zelf mee rond. * Ik vind de wereld echt fascinerend.

Potterhead forever * Ik ben een beetje maf * Heerlijk!

Binnen of buiten, heerlijk! * Boodschappenlijstjes, to do lijstjes… Zorgt voor een opgeruimd hoofd! * Ik schrijf gemakkelijk

Ik draag nooit make up want ik vind dat onnodig * ik kan niet zo goed tegen groepen * tekenen <3

Ik wil heel graag kinderen * Ik hou van alle katten * Al jaren een grote droom van mij! Het lijkt me zo mooi!

Zoals mijn vriend het zo mooi zegt: ik ben een leeswolf. * Ik ben meestal meteen bevriend met een dier. * Vind ik een beetje eng.Mijn favo disneyprinses * Tja… * Dit doe ik heel erg graagEenhoorns zijn gaaf * Weer tja 🙂 * Vind ik mooiAl sinds ik klein ben! * Voor altijd! * Je moet me eens horen op de dinsdagavond! HahaSpreek voor zich! * Al jaren fan! * Had je vast niet verwacht?Chocolade <3 * Je moet mij eens horen nu we nieuwe boekenkasten krijgen.. Boeken zijn zo fijn! * Een van mijn favoriete onderwerpen

And that’s who I am!

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden! Waarschijnlijk zijn er nog wel meer die bij mij passen, maar die heb ik vandaag dan even gemist. Misschien voor een volgend bericht!

Tags:

Divider

6 responses to “And that’s who I am – tag

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.