Aankondiging | Boeken Adventskalender 2014!

Geplaatst op 8 november 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014 / 19 Comments

JA JA, hij komt er weer aan!

Ik was vandaag lekker aan het werk met de poster voor de Boeken Adventskalender van 2014, en toen kon ik mezelf gewoon niet inhouden: ik moest en zou de poster nu al met jullie delen om de BAK van dit jaar aan te kondigen.

boekenadventskalender

Hij is TOTAAL anders geworden dan ik in mijn hoofd had, maar ik vind hem echt SUPER leuk! (Al zeg ik het zelf). In december zal mijn hele blog in het thema van deze poster staan, want dan is het natuurlijk Boeken Adventskalender maand op Zon en Maan!

Voor degene die nu zoiets hebben van: he? Wat is DAT nou weer?

“Na het grote succes van vorig jaar zal ook dit jaar heel Zon en Maan in het thema staan van de Boeken Adventskalender: een hele maand gewijd aan boeken en dingen die daar mee te maken hebben. Win ÊÊn van de beschikbaar gestelde prijzen, doe mee met lootjes trekken en doe mee met de challenges. Deze maand staat volledig in het teken van het promoten van het (YA) boek.”

Dat was even een beknopte beschrijving, dus als er nog iets onduidelijk is, laat het dan vooral weten!

Deze week ga ik beginnen met het beginnen van de acties en het benaderen van sponsoren. Mocht jij ook een bijdrage willen leveren, stuur dan een mailtje naar: Boekenadventskalender@gmail.com

Volgende week verschijnt er een blog met betrekking tot het lootjestrekken. Dit was een van de leukste acties vorig jaar, dus wil jij een boek krijgen in ruil voor een boek: doe dan zeker mee! Met bovenstaand mailadres kan je je al opgeven als je al zeker weet dat je mee doet.

Alle hulp is welkom en ik hoop dat het net zo’n succes gaat worden als vorig jaar!

Tags:

Divider

19 responses to “Aankondiging | Boeken Adventskalender 2014!

  1. De poster is erg leuk geworden Emmy! Echte kerst/winter sfeer 😀
    Ben heel benieuwd naar alle leuke dingen die gaan komen tijdens de Boeken Adventskalender.

  2. […] Emmy van Zon en Maan organiseert dit jaar weer een Boeken Adventskalender! December belooft een fantastische boekige maand te worden, dus vergeet vooral niet haar blog te volgen. Als we het met vorig jaar kunnen vergelijken, vallen er veel leuke prijzen te winnen. Oh, en vergeet zeker niet de fantastische poster te bekijken! […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.