500 volgers, dus ik deel uit: Win een van de drie boekenpakketten!

Geplaatst op 4 januari 2016 door Emmy in Winactie / 160 Comments

Stiekem hoopte ik het al; dat ik voor het einde van 2015 de 500 volgers op Bloglovin’ zou halen. Natuurlijk blog ik niet perse voor de cijfertjes, maar eerlijk is eerlijk; ik vind het echt heel fijn voelen wanneer de nummers oplopen. Dat geeft mij het gevoel dat ik eer voor mijn werk krijg.

Ik had beloofd een winactie te organiseren als ik de 500 volgers zou halen, maar omdat dit midden in de Boeken Adventskalender viel, leek me dit niet zo handig. Ik besloot het vooruit te schuiven, zodat ik begin januari alsnog een grote winactie kon organiseren.

Ik krijg en heb veel boeken en soms moet ik ruimte maken. Ik heb dan ook besloten om niet maar 1 boek weg te geven, of een feestweek te organiseren, nee ik heb drie boekenpakketten samengesteld die je kan winnen. Het gaat allemaal om tweedehands boeken die ik heb gelezen en welke ik dus ook zelf naar jullie op zal sturen.

Pakket 1

de test trilogie

De complete Test trilogie van Joelle Charbonneau. Het eerste boek is een paperback leesexemplaar, maar deel 2 en 3 zijn hardcovers.

Pakket 2

de 100

De complete de 100 trilogie door Kass Morgan. Deze mooie hardcovers van Blossom Books zullen een nieuw huisje krijgen: een van jullie!

Pakket 3

De labyrintrenner

De complete Mazerunner serie van James Dashner. In het Nederlands. Het zijn de paperbacks en ze zijn gelezen, maar zien er over het algemeen nog heel netjes uit.

Hoe doe je mee?

Laat een reactie achter waarin je aangeeft welk van de drie pakketten je zou willen winnen. Als ‘eis’ dien je mij te volgen via bloglovin’. Waarom? Omdat deze winactie natuurlijk bedoeld is om mijn lieve bloglovin’ volgers te belonen. Bloglovin’ is een ideale manier om blogs te volgen en je zult zien dat veel blogs graag zien dat je hen volgt. Als je me volgt, like (klik op het hartje) dan dit bericht. Zo weet ik precies wie mij ook daadwerkelijk volgt.

Meedoen kan tot en met 31 januari. Zo hebben jullie de hele maand om je op te geven! HEEL VEEL PLEZIER MET WINNEN <3

PS. Natuurlijk mogen nieuwe volgers ook altijd meedoen!

Tags:

Divider

160 responses to “500 volgers, dus ik deel uit: Win een van de drie boekenpakketten!

 1. Woohoooo ik doe graag mee voor het eerste pakketje (De Test), want die boeken heb ik schandalig genoeg nog steeds niet gelezen/gekocht! ^^ En proficiat met de 500 volgers, dik verdiend!

 2. Jet

  Woooooooow 500 volgers! Woooooooow grote winactie! Woooooooooow ik kan niet kiezen! Allemaal boeken die ik nog niet gelezen heb…. Schandalig, ik weet het! :’D Nou, ik ga voor pakket 2, de 100 trilogie! Enne, GEFELICITEERD!

  • Jet

   Help! Ik bedenk me net dat ik de 100 trilogie al op mn ereader heb (te veel op mijn ereader, ben het overzicht kwijt), dus, kan ik nog veranderen, of is dat echt niet mogelijk?? Ik zou ze natuurlijk ook graag in boekvorm willen hebben, want ik vind ze erg mooi. Alleen is het wel een beetje zonde… Dus als het kan zou ik graag willen switchen naar pakket 3! Anders blijf ik op 2, maar ik hoop dat ik nog kan veranderen….

 3. Woehoeeeeeeee gefeliciteerd! Ik dacht dat ik je al op bloglovin volgde maar niet dus dikke fail haha net even alsnog gedaan! Doe graag mee voor test triologie! Die lijkt mij echt super leuk πŸ™‚

 4. Danielle Mertens

  Proficiat met deze mijlpaal, maar omg omg wat zou ik dolgraag pakket 2, de boeken van de 100 van kass morgan willen winnen zeg! Ik ben al verzot op de tv serie en wil ze dolgraag lezen!!

 5. Wow, dat zijn mooie pakketten! Het eerste pakker heb ik net zelf aangeschaft, maar ik doe graag mee voor pakket 2 of 3! Beide series staan op mijn wishlist en zou ik dolgraag willen lezen.
  En gefeliciteerd met de 500 volgers op Bloglovin’. Op naar de 1000!

 6. ink

  Yesssss, terecht zo veel volgers. Op naar de 8000..of 1000 dan maar eerst. Ik doe heel graag mee voor het pakket nummero drie. Ik hoor zo veel goede dingen over deze boeken dat ik ze graag eens lekker voor mezelf zou willen lezen. Zonder druk van wanneer ze uit moeten zijn. En daarna gaan ze naar de dochter van een goede vriendin, die zich net op lezen gestort heeft. Dus eigenlijk worden er twee mensen heel erg blij als het lukt!

  Keep on the good work

 7. Lieve Emmy,
  Van harte gefeliciteerd met dit geweldige aantal! Ik wil heel graag meedoen voor De 100 trilogy want ik ben helemaal weg van de serie en zou deze boeken graag lezen en er een booktalk over houden.

  Liefs,
  Steffie

 8. Lotte

  500, dat is al een hele hoop :D. Gefeliciteerd.! En mooi dat je hiervoor boeken van jouw eigen collectie weggeeft. Ik zou heel graag meedoen voor pakket 3. Ik heb namelijk nog altijd de film niet willen bekijken omdat ik eerst de boeken wil lezen, en dus moest wachten op extra centjes :D.

 9. Nathalie

  Gefeliciteerd! Echt super veel volgers.
  Ik maak graag een kans op pakket 2. Ik volg je op bloglovin onder de naam nathalie4410

 10. Manon van Keulen

  Gefeliciteerd! Dat er nog vele volgers mogen volgen. πŸ™‚ Ik doe graag mee voor pakket 2 want de trilogie van de 100 wil ik al tijden lezen πŸ™‚

 11. Els

  Tof! Ik doe graag mee voor het pakket van Kass Morgan. (De andere heb ik reeds in mijn bezit en gelezen :-)). En ik volgde je reeds op bloglovin’. Super!

 12. Jaaaa ik ben nog steeds enthousiast! Ookal maak je het kiezen wel heel moeilijk zo hoor..
  Ehmmm…… ik wil dan toch graag mee doen voor pakket 2 omdat ik daar zoveel goede dingen kver hoor
  En natuurlijk gefeliciteerd met de 500 volgers!

 13. Marjo Grimmius

  Supergaaf! Ten eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd met zoveel volgers! Ik vind het helemaal niet raar, je berichten zijn leuk en wat ik echt waardeer is dat je zo eerlijk bent in je recensies etc. Dat zie je helaas niet zo vaak. En dan heb je ook nog super leuke winacties, zoals deze! Ik doe heel graag mee voor pakket twee, de 100, lijken me al tijden fantastische boeken. Natuurlijk volgde ik je hier al, en dit bericht nu ook. Ook heb ik dit bericht nog even op Facebook gedeeld. Bedankt voor deze topactie, duimen maar! πŸ™‚

 14. Van harte met de 500! Op naar de….. ? Ik doe graag mee voor het pakket van de 100 serie… Omdat ik hier al veel over heb gehoord en de test-trilogie al in mijn kast staat net als 2 van de 4 mazerunner boeken.
  Dus die keuze was snel gemaakt. Ook denk ik dat mijn dochter veel plezier zal hebben van de 100 serie. Heb er al zoveel over gehoord en gelezen dat het wel in de smaak moet vallen !

  • Van harte met de 500! Op naar de….. ? Ik doe graag mee voor het pakket van de 100 serie… Omdat ik hier al veel over heb gehoord en de test-trilogie al in mijn kast staat net als 2 van de 4 mazerunner boeken.
   Dus die keuze was snel gemaakt. Ook denk ik dat mijn dochter veel plezier zal hebben van de 100 serie. Heb er al zoveel over gehoord en gelezen dat het wel in de smaak moet vallen !
   ps gesaved en gedeeld op bloglovin..

 15. Tim

  Nou, de boekenadventkalender is nog niet over, of je moet alweer helemaal Oprah gaan. Beetje overdreven hoor Ems ;). Maar zonder gekkigheid, meestal doe ik niet mee met winacties. Maar boekenpakket 2 kan ik niet laten liggen. Ik wil de 100 echt enorm graag lezen. Uiteraard was ik al een trouwe bloglovin’ volger. Dus kan ik nu slechts nog duimen (bijna iedereen wil pakket 2 namelijk :'( )

 16. Chantal

  Gefeliciteerd met de 500 volgers je verdient het !!!! Dit is echt een super gave winactie ik doe graag mee voor pakket 2.

 17. Oh wat een mijlpaal!! Gefeliciteerd!!!
  Ik doe wel graag mee voor The Maze Runner, want *shame on me* die heb ik nog niet gelezen. En ik volg je natuurlijk overal <3

 18. Isabelle

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Op naar de volgende 500 πŸ™‚ ik doe graag mee voor pakketje 2 want die boeken heb ik nog steeds niet allemaal gelezen!

 19. Als eerste natuurlijk hartelijk gefeliciteerd met je 500 Bloglovin volgers! Op naar de 1000? Haha. Ik doe mee voor het pakket van ‘De 100’, want dat lijkt me een ontzettend gave serie (een vriendin van me blijft maar zeuren dat ik de tv serie moet gaan kijken, maar ik wil natuurlijk eerst de boeken lezen). πŸ™‚

 20. Ans Stier

  Gefeliciteerd! op naar de volgende mijlpaal! Ik loot graag mee voor pakket 3: De complete Mazerunner serie van James Dashner.

 21. Gefeliciteerd! Op naar de volgende 500 (;
  Ik zou graag meedoen voor de 100 trilogie.
  Ik weet niet zeker of ik het goed heb gedaan met het liken, want ik zie nergens een hartje, maar ik heb hem opgeslagen in mijn mapje “vind ik leuks”, haha.

 22. Hey Emmy. 500 is een heel mooi aantal! Allemaal mensen besmet met de lees-ziekte πŸ˜€

  Leuke actie. Ik twijfel heel sterk tussen de Test en de Mazerunner want heb ze allebei nog niet gelezen. En ga héél oppervlakkig kiezen voor Mazerunner omdat die allemaal paperback zijn en ik mijn series graag een beetje matchend heb (erg he πŸ˜€ ). Kijk uit, als je iemand laat kiezen tussen boeken (en die zijn allemaal even leuk), dan vallen eliminaties op detail πŸ˜€ ;-).

  Veel plezier nog!

 23. Marion Poeste Thomas

  Gefeliciteerd met het behalen van de 500 volgers πŸ™‚

  Ik doe heel graag mee voor pakket 2!
  Mijn goede voornemen dit jaar: ik wil dit jaar wat minder op fb en aan winacties mee doen, maar ga denk ik uitzonderingen maken voor boeken, omdat ik dit jaar van plan ben meer te lezen, wat mijn andere goede voornemen is haha πŸ™‚ maar om meer te lezen, zijn er wel meer boeken nodig en dan doe ik natuurlijk alleen mee voor boeken die echt op mijn #wishlist staan, zoals pakket 2 hardcover boeken en series zijn favoriet en als dat ook nog samen zit, top
  natuurlijk volg ik je al op bloglovin en heb ook het hartje aangeklikt πŸ™‚
  marionthomas33-4317461

 24. Annemay

  Oh my! Gefeliciteerd met je volgers!
  Ik zou graag mee doen voor het pakket van de 100, wil ze al super lang lezen na het zien van de serie ?

 25. Kim Mulder

  Gefeliciteerd! Op naar de volgende 500 πŸ˜‰
  Ik volg je al een poos op bloglovin, maar doe heel graag mee voor pakketje 1, de test trilogie. Ik wil deze boeken zo graag nog lezen, maar ik moet streng zijn dit jaar met mijn aankopen (want: centjes…), dus een hele serie in één keer kopen gaat niet πŸ™

 26. Gefeliciteerd met zoveel volgers, en wat een super mooie winactie! Ik zou graag mee willen doen voor de prijs van trilogie van de 100!! (En blijf zo doorgaan want ik vind je blog echt heerlijk!!!)

 27. Gefeliciteerd met het mooie aantal volgers, en wat geweldig lief deze actie! Ik doe graag mee voor pakket 2, dan kan ik daarna ook eindelijk de serie kijken. πŸ™‚

 28. Hester

  Gefeliciteerd met je 500+ volgers , ik zou graag mee doen voor pakket 2 . die wil ik nog erg graag hebben en staat oa ook op mijn verpanglijstje

 29. Nel Crea

  Wat gaaf deze actie. Als ik tot de gelukkige zou behoren kies ik voor:De 100 trilogie door Kass Morgan.Ik volg je aal heel lang.

 30. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Op naar de 1000!
  Ik doe graag mee, ik volgde je al via Bloglovin, maar heb je post geliked. Ik zou graag pakket 2 van the 100 willen winnen, ik ben hier zo benieuwd naar!

 31. Wat een super mooi aantal, 500!! Eerlijk is eerlijk, het is ook wel verdiend. Je pakt wel ongelooflijk goed uit zeg! Zelf wil ik wel meedoen voor de Test trilogie. Heel veel succes verder, op naar de 1000.

 32. Ik doe niet mee met de winactie, maar ik wilde je toch even feliciteren met deze prestatie. En je verdient het, want je steekt echt veel tijd en energie in je plekje op het web!

 33. Daisy Cosijn

  Hoi hoi, superleuke actie. Ik volg je nog niet zo lang maar, toch doe ik een poging… De pakketten zijn alledrie heel leuk maar als ik moet kiezen denk ik toch 2 ….. of 3 ahhh moeilijk. Hahaha en op naar de 750 volgers !
  Liefs

 34. Elisa

  hartelijk gefeliciteerd je verdient het helemaal . Trots om 1 van die volgers te zijn πŸ™‚
  Ik doe graag mee om pakket 1 ( de test trilogie ) te winnen

 35. Kim

  Proficiat met deze mijlpaal!! 500 volgers is super! Ik volgde je al via Bloglovin maar ik heb de post geliked. Ik wil graag meedoen voor pakket 1 – de Test trilogie van Joelle Charbonneau, die lijkt me echt superleuk! Nog heel veel succes πŸ˜€

 36. Tamara TS

  Van harte gefeliciteerd met de 500 volgers! Ik doe heel graag mee voor Pakket 2, want ik ben er nog steeds niet aan toe gekomen om de 100 reeks van Kass Morgan te kopen. Ik ben er wel heel benieuwd naar!

  Nog een gezond en gelukkig 2016!

 37. Cisz Strasters

  Whoooohoooooo gefeliciteerd!!! Op naar de vokgende 500 β™‘β™‘β™‘ Ik doe heel graag mee voor pakket 2, die staan al zo lang op mn wensenlijstje ?

 38. Nog gefeliciteerd met je 500 volgers!
  Ik wil heel graag meedoen voor ‘De Test’. Dat lijkt me een enorm gave serie πŸ™‚ (Ondertussen hoopt mijn man dat ik niet win, want dat zou nog meer boeken betekenen – maar dat moet ik natuurlijk niet vertellen he :P)

 39. Kim Milkyway

  Gefeliciteerd Emmy!! Op naar de 1000 volgers!

  Ik doe graag mee voor pakket 1, omdat ik de Test trilogie nog niet heb. Die trilogie word ook regelmatig vergeleken met The Hunger Games en laat dat nou eens een van mijn favoriete series zijn. Ik ben erg benieuwd naar die trilogie!

 40. Oh wat leuk. Natuurlijk doe ik erg graag mee. ik volg je al een tijdje via bloglovin. Zelf zou ik voor de test trilogie (pakket 1) gaan. Deze lijkt mij erg spannend om te gaan lezen

 41. Super gaaf, Emmy! Zoveel volgers is een applausje waard πŸ˜€
  Ik doe graag mee voor het the 100 pakket en ik volgde je al :p
  Zal even het bericht liken via bloglovin’
  Ga zo door πŸ˜€

 42. Demi

  Ik zou heel erg graag pakket 3 willen winnen. En ik heb gelijk bloglovin aan gemaakt veel mensen hoor ik daar over alleen snap ik het niet echt en sta jij nu als mijn Feed ingesteld. Geen idee wat dat is en ik weet niet hoe ik het moet veranderen dus sorry daarvoor. En hoe moet ik dit bericht een hartje geven?

 43. Femke

  Ik volg je al een lange tijd via bloglovin’ maar je kan berichten niet meer harten. Dus ik heb hem gesaved, ik hoop dat dat genoeg is.
  Ik doe graag mee voor pakketje 2.

 44. Simone

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Op naar de 1000 πŸ˜‰ Ik zou graag deel willen nemen voor pakket 1, lijkt mij een gave serie β™₯_β™₯

 45. Anita te Gussinklo

  Emmy, gefeliciteerd met deze mijlpaal en nog de allerbeste wensen voor 2016!
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin.
  Mocht ik winnen dan maak ik graag kans op pakket 2 of 3
  Ik laat me graag verrassen.

 46. Katrien

  Proficiat!!!
  De complete Test trilogie van Joelle Charbonneau <3
  Ik ben beginnen lezen in het eerste boek, maar het tweede en derde deel zijn in de bib zijn altijd uitgeleend πŸ™ Dus.. Heb ik 'De test' al vier keer gelezen πŸ˜€
  Het zou super zijn om de volledige trilogie thuis te hebben!

 47. Natasha

  Wow, 500 volgers via Bloglovin’ dat is behoorlijk wat! Als ik op het ‘save-hartje’ druk dan pakt die hem niet. Toch wil ik wel alvast meedoen met deze leuke winactie. Ik zou graag pakket 2 winnen, omdat ik de andere 2 pakketten al bezit en omdat het me een hele leuke serie lijkt, maar ik twijfel nog om hem te kopen.

 48. Hanneke

  Ten eerste Gefeliciteerd met je vele volgers! Awesome winactie zeg… Ik doe graag mee voor “Pakket 2”.
  Als het goed is is het op Bloglovin’ gelukt, maar bij het opslaan reageerde de site niet zo lekker.

  Liefs Hanneke

 49. Thalita

  Ik zou graag mee willen doen voor pakket 1.
  Gefeliciteerd met de vele volgers!! Dat er nog veel meer mogen volgen πŸ˜‰

 50. natasja emmen

  WHOW super leuke aktie, ik ben dol op lezen dus maak dolgraag kans. Het was lastig kiezen maar ik ga voor de prachtige set van, de 100 trilogie door Kass Morgan. De tweede set dus. Follow natuurlijk op bloglovin, succes met de aktie en ik ga heel hard duimen

 51. Aurelie

  Als één van je stille volgens zou ik bij deze ook eens graag meedoen aan je win actie. Ik vind het super om elke dag je blog te lezen en nieuwe boeken te ontdekken. Ik doe graag mee voor pakket 3, ik ben heel erg benieuwd naar deze reeks. Op naar de volgende 500 volgers!

 52. Ooh my! Ik heb vanmorgen je bericht al gemarkeerd om nu te reageren.. Ik heb dus ook de hele dag nagedacht over welk pakket ik zou willen winnen.. De test trilogie heb ik gelezen, maar nog niet compleet in mijn kast.. Van de 100 heb ik deel 1 gelezen en de serie gekeken toen ik ziek was, ben zo benieuwd naar de andere twee boeken! Van de maze runner heb ik alleen de eerste film gezien.. Een hele opsomming om tot het volgende lijstje te komen. Als ik mijn voorkeur moet geven zou ik het liefst de 100 winnen, maar de maze runner staat op een goede tweede plek en de test zou ook onwijs gaaf zijn!

 53. Thea

  Gefeliciteerd met je 500 bloglovin volgers! Wat een heerlijk aantal zeg.
  Ik doe heel graag mee voor de Maze Runner boeken omdat zowel mijn zoon als ik ze graag wil lezen.

 54. Henriette Leeuwis

  Van Harte Gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal.
  Ik ben dol op lezen en ben een echte boekenwurm, dus ik doe graag mee met je leuke actie.
  Alle boeken lijken mij erg bijzonder, dus mocht ik die geluksvogel zijn ….. dan zou ik zeggen…
  verras me maar πŸ™‚

 55. Amazing gewoon. Ik volg je nl. Al een eventjes met mijn blog Coffee&Bookpages ^^
  Hoo het zijn alle 3 zo onwijs leuke pakketten…. hmff je maakt het niet gemakkelijk. Hooo. Doe maar The 100.
  Proficiat met je boven de 500 volgers. Je hebt het meer dan verdiend!

 56. Annemaaike

  En ik maar denken dat ik je allang volgde… Blijkt dat alleen nog maar op feestboek te zijn ? Something went wrong :p
  Maar ik heb inmiddels vanalles aangeklikt en geliket en gedingest en hopelijk is het nu gelukt!

  Enneh… Ik wil best meedoen voor dat 3e pakket πŸ˜‰ en had ik niet nog ergens een potje steentjes voor je? Kunnen we ruilen ?

 57. Christien Heinen

  Gefeliciteerd met je 500 volgers! Op naar de volgende mijlpaal!bIk zou graag pakket 2 willen winnen voor mijn dochter!

 58. Xiu

  Ooh, wat leuk! Gefeliciteerd! En op naar de 1000, haha. Ik ga voor de Test trilogie. Overal in boekblogland werd het besproken, maar ik heb de boeken nog geen 1 keer aangeraakt. Het trok me niet zo. Toch ben ik echt heel benieuwd, want volgens mij zijn ze Γ©cht wel goed.

 59. Mies

  Voor ons leesbeest van 11 zijn de boeken niet aan te slepen. Het toeval wil dat pakket 1 en 3 net de nummers 1 en 2 van haar lees-verlanglijstje zijn… Ik zou haar daar heel graag heel blij mee maken.

 60. e

  Gefeliciteerd met je 500 volgers mogen er velen volgen ?
  Dat was vast een mooie afsluiter van het jaar.
  Ik doe graag mee voor pakket 3.

 61. Rosalie G

  Gefeliciteerd!!! 500, dat is echt super veel! Ik doe graag mee voor pakket 1.(de andere heb ik al gelezen, en de Test trilogie lijkt me heel leuk!)Heel lief trouwens da je al deze winacties en de BAK organiseert voor je lezers!

 62. Marcella

  Gefeliciteerd!!! You’re famous!! πŸ™‚
  Ik doe graag mee voor pakket 1!
  Ik zal nog even op het hartje klikken bij bloglovin !

 63. Gefeliciteerd! Oeh heel moeilijk kiezen… Wil twee en drie allebei wel winnen. Maar dan ga ik toch voor 3, die staat al langer op mn wishlist. .

 64. Xenia

  Proficiat met al je volgers!
  Ik ben nieuw op je blog, maar als ik het zo bekijk heb je het dik verdiend! πŸ™‚
  Ik ga voor pakketje 2 πŸ™‚

 65. GEFELICITEERD, EMMY!
  Ik ga graag voor pakket 1, want ik hoor hele goede dingen over de Test trilogie en ik ben nou onderhand wel nieuwsgierig geworden. Verder heb ik de andere twee series al gelezen, dus de keuze is niet erg moeilijk :’)

 66. Roos van Lunsen

  Wat een super actie!!! πŸ˜€ πŸ˜€
  Ik doe graag mee voor pakket 2: de 100
  Gefeliciteerd met zo veel volgers! πŸ™‚

 67. Gislene

  Wat een fantastische pakketten!! Gefeliciteerd met zoveel volgers, je verdient het. Ik doe graag mee voor pakketje 2, lijkt mij een mooie trilogie?

 68. Elena

  Wat leuk dit!! Ik kende je blog nog niet, maar als boekenliefhebber zal ik er nu regelmatig te vinden zijn. Ik ga voor pakket 1 ‘De Test’.

 69. Gefeliciteerd met al je volgers!
  Ik wil graag meedoen voor pakket 3 (of 2, maar in die serie heb ik mij nog helemaal niet verdiept! Op bloglovin is mn account lisanne34 btw ;)) Vooral omdat ik eerst de boeken wil lezen voordat ik iets van de verfilming zie, maar ook omdat ik weer meer wil lezen dan ik op dit moment doe (GoT duurt nou eenmaal lang als je alle vijf de boeken achtereen leest!) En ik ben dus echt toe aan een leuke nieuwe young adult serie! πŸ™‚
  Succes met het volhouden van je mooie blog!

 70. sabrina wannet

  Ik zou heel graag een kansje willen maken voor de 100 trilogie, omdat ik met mijn stomme kop het allerlaatste deel al wel heb gelezen en toen verliefd ben geworden op deze serie maar dus nog altijd de eerste 2 delen moet lezen en op deze manier zou ik ze alle drie thuis hebben en op volgorde kunnen lezen πŸ˜€

 71. Suzanne van Heiningen

  Gefeliciteerd!!!
  Ik zou graag meedoen voor de Test trilogie! Sta telkens in de boekenwinkel te twijfelen of ik ze zou kopen, maar tot nu toe geen geld voor gehad xD

 72. Leonie

  Nice! Ik doe niet mee met de winactie omdat ik bloglovin’ niet gebruik, al ‘volg’ ik je daar wel op in die zin dat ik mijn feeds niet heb verwijderd omdat ik wel wil aangeven dat ik ze volg, al is het dan via een andere feedreader. Ahum, dat zou een lange uitleg zijn, haha. Maar goed, ik ga je post niet liken omdat dat hypocriet is, maar ik volg je dus wel. En deze rant gaat nu helemaal nergens naar toe, maar good for you dat je zo’n mijlpaal hebt bereikt.

 73. sandra

  Gefeliciteerd met het halen van de 500 volgers! Ik volg je al een tijdje (sandra9454)
  Ik zou heel graag de trilogie van de 100 winnen. Ik kijk de serie en ik vind het echt geweldig. Pas tijdens het kijken van de serie kwam ik er achter dat er ook boeken van zijn geschreven (een beetje jammer want ik lees altijd liever eerst de boeken). Ik kan echt niet wachten tot het derde seizoen en zou de boeken daarom heel graag winnen.

 74. Gefeliciteerd! Ik heb pas net Bloglovin’ aangemaakt (dat zie je door mijn laatst gepubliceerde post πŸ™‚ ), en ben meteen enthousiast al mijn favoriete blogs gaan volgen.
  Ik doe graag mee met pakket 3, De Labyrintrenner. Ik heb alleen maar boek 1 gelezen, en dat was nog niet zo lang geleden, dus ik ben benieuwd naar de andere delen! En eigenlijk ook naar deel 5…

 75. Woww dat jij dat kunt je boeken weggeven!! Dat zou mij echt nooit lukken! Super tof!!
  Ik zou zo graag pakket drie willen hebben! Die boeken lijken me echt superleuk, echt heel veel mensen hebben me aangeraden die te lezen. Dit is er echter nooit van gekomen… jammer genoeg.

 76. D.

  Gefeliciteerd en leuke actie! Ik volg je op bloglovin’ en heb dit bericht gesaved (dat is liken toch?)
  Welk pakket maakt eigenlijk niet zo veel uit, ze lijken me allemaal erg leuk. Maar als ik zou moeten kiezen, dan pakket 3.

 77. Anne Meike

  Ik zou heel graag pakket 3 willen winnen want ik heb er heel veel goede dingen over gehoord, maar ik heb de boeken nooit gelezen πŸ™‚ Gefeliciteerd met de 500 volgers!

 78. Margot

  Gefeliciteerd met zo veel volgers, goed bezig! Ik ga voor pakket 1, want die boeken staan al heel lang op mijn to-read lijstje πŸ™‚

 79. Marijke Mulder

  Gefeliciteerd met zo veel volgers! Ik zou graag mee doen voor pakketje 3, ik heb er al veel van gehoord maar nog geen kans gehad om ze aan te schaffen en ik ben er wel super benieuwd naar πŸ˜€

 80. JJ

  Gefeliciteeeeeeeeeeerd! Ik volg je blog nu al een tijdje- ik reageer niet zo vaak, want ja ik ben gewoon super lui XD

  Ik maak graag kans op pakket 2, de 100 trilogie. Ik moet de boeken nog steeds lezen, echt heel erg D:

 81. Sylvia

  Gefeliciteerd met je nu alweer 580 Bloglovin’ – volgers! Volg je met veel plezier!
  Aangezien ik de testtrilogie al met veel plezier gelezen heb en er al twee delen van het derde pakket in mijn boekenkast staan zou ik super graag kans maken op het tweede pakket!
  De 100 – trilogie lijkt mij zeker leuk om te lezen en Blossom Books – boeken zijn zo mooi <3! Hoop dat de inhoud net zou mooi is als deze uitgaven!

 82. Tamara

  Van harte gefeliciteerd met de volgers op je bloglovin’. En dat is niet zo gek dat deze leesfanaten je volgen, je hebt een geweldige blog om te volgen!

  Ik denk dat ik toch maar een kansje waag om 1 van deze geweldige pakketten te winnen. :$ En dan wel het pakket van de 100! Die lijken mij zo enorm gaaf! En natuurlijk zullen die 3 boeken geweldig staan in mijn boekenkast. πŸ™‚

 83. Tamara

  Van harte gefeliciteerd met de volgers op je bloglovin’. En dat is niet zo gek dat deze leesfanaten je volgen, je hebt een geweldige blog om te volgen!

  Ik denk dat ik toch maar een kansje waag om 1 van deze geweldige pakketten te winnen. :$ En dan wel het pakket van de 100! Die lijken mij zo enorm gaaf! En natuurlijk zullen die 3 boeken geweldig staan in mijn boekenkast. πŸ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.