10 jaar Zon en Maan | Win: lief meisje, kwaad bloed

Geplaatst op 27 april 2021 door Emmy in Winactie / 26 Comments

Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve reacties en berichtjes die ik de afgelopen maand heb gekregen. We begonnen de maan vrij rustig, maar toen kwamen er opeens allemaal toffe acties bij! Ik wil iedere bijdrager dan ook bedanken. Maar ook jullie! Want zonder jullie was ik waarschijnlijk allang gestopt met bloggen. Daarnaast heb ik een goede leesmaand gehad en dus heb ik aardig wat blogs kunnen typen de laatste tijd. Hopelijk lukt het me om in de vakantie door te blijven bloggen… En anders moeten we maar even geduld hebben.

De actie van vandaag is in samenwerking met uitgeverij Volt. Zij hebben fantastische boeken waarvan ook een aantal hele toffe young adults. Een van die YA is Moordgids voor lieve meisjes en het onlangs verschenen Lief meisje, kwaad bloed. En dit vervolg mag ik weggeven!

Iemand wordt vermist. Niemand praat erover. Maar dit keer luistert IEDEREEN mee…
Pip Fitz-Amobi is geen detective meer. Haar true crime-podcast over de moordzaak die ze een jaar geleden oploste ging dan wel viral, toch beweert Pip dat haar opsporingsdagen achter haar liggen.
Die belofte moet ze breken wanneer een kennis vermist raakt. Jamie Reynolds is verdwenen, maar de politie doet niets. En als zíj niet naar Jamie zoeken, komt Pip in actie. Tijdens haar zoektocht onthult ze steeds meer duistere geheimen van haar dorp… En dit keer luistert iedereen mee via haar podcast. Zal ze Jamie vinden voor het te laat is?

Hoewel ik echt fantastische dingen over deze serie hoor, heb ik deel één nog niet gelezen. Om kans te maken op dit boek vraag ik van jou dan ook om mij in een reactie te laten weten wat je van het eerste deel vond. Heel veel succes! Deelnemen kan tot 5 mei.

Ik kijk uit naar jullie inzendingen! Heel erg veel succes.

Tags:

Divider

26 responses to “10 jaar Zon en Maan | Win: lief meisje, kwaad bloed

 1. Heel erg spannend, heb het in één ruk uitgelezen, een echte who done it, die je heel erg nieuwsgierig maakt naar de ontknoping. Kan dan ook niet wachten met het lezen van dit tweede deel.

 2. Erika Blaauw

  Oooeeh ik vond deel 1 echt geweldig! Ik ben er zo snel doorheen gevlogen! Ik ben daarom echt ontzettend nieuwsgierig naar deel twee. Ik doe graag mee

 3. Kiana Vanbergen

  Ik moet het eerste deel nog lezen, maar de synopsis en de vele goede reacties hebben me er al hele hoge verwachtingen van gegeven

 4. John Bottenheft

  Mijn vrouw is dol op lezen en ik wil graag een kans maken om haar met dit boek te kunnen verrassen en heb alleen maar goede dingen gehoord over dit boek. Nu maar heel hard duimen.!!!!!

 5. sanne

  Het eerste deel nog niet gelezen, maar ligt wel klaar om gelezen te worden… Ben wel erg benieuwd. Ik loot dan ook heel graag mee!

 6. Debby Koeman

  Ik heb het eerste deel in één ruk uitgelezen. Echt zo’n boek waarbij je de bladzijden om blijft slaan, tot diep in de nacht. Voor iedereen die het nog niet gelezen heeft, echt een aanrader. Hopelijk is deel 2 net zo spannend!

 7. Roy

  Mijn dochter heeft genoten van het eerste deel hoewel ik het een gevaarlijke titel vond. Nu haar graag verrassen met met het tweede deel

 8. Naomi Dekker

  Het eerste deel ligt nog op me te wachten! Maar ik lees ze liever meteen achter elkaar aan. Wat ik van het eerste boek vond weet ik dus nog niet, maar ik heb me laten vertellen dat het heel spannend was en goed in elkaar zat. Ik ben heel benieuwd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.