10 jaar Zon en Maan – Win jouw naam in mijn nieuwe verhaal

Geplaatst op 28 april 2021 door Emmy in Schrijven, Winactie / 10 Comments

Dit zag ik pas bij Monica op instagram en toen dacht ik: hey, dat is leuk! Ik ben ondertussen namelijk bezig met een nieuw verhaal (Supernerd 2 ligt bij de proeflezers) en daar passen echt nog wel wat personages in.

Voor dit verhaal blijf ik ook dicht bij mezelf: hekserij speelt namelijk een grote rol. Wat steekwoorden: een heksencoven, kostschool, een vloek en een groep vrienden.

Meedoen? Heel simpel! Drop je naam in de reacties en vertel daar meteen even bij vanaf wanneer je mijn blog kent!

Tags: ,

Divider

10 responses to “10 jaar Zon en Maan – Win jouw naam in mijn nieuwe verhaal

 1. Bren Medusa (vooral Medusa wordt door de meesten gezegd 🙂 )
  Ik volg je blog echt al lang, vanaf 2014 zeker wel en heb je voor het eerst echt gezien in Almere bij de Stumpel een keer, bij een meeting met schrijvers en daar was jij als blogger bij.

  Wat een superleuke winactie, heerlijk origineel en ook helemaal leuk dat hekserij erin voorkomt💚

 2. Quirina den heijer

  Hoi hoi

  Wat leuk!
  Mijn naam : Quirina
  Ik volg je nog niet zolang vanaf 2019, heb ook pas in 2018 het lezen weer echt opgepakt.

  Groetjes Quirina

 3. Lotte

  Ik heb je blog pas in 2019 gevonden. Ik kan niet wachten tot Supernerd 2 uitkomt! De steekwoorden zien eruit als een verhaal dat ik ook graag zou lezen.
  Mijn naam is Lotte

 4. Kiana Vanbergen

  Het is de eerste keer dat ik een kijkje neem op je blog, maar vind hem echt heel mooi. ik volg je wel al even op Instagram.
  Mijn naam is Kiana

 5. Eigenlijk volg ik je vooral veel op Instagram, maar ik check ook zeker je recensies van boeken waar ik heel nieuwsgierig naar ben voordat ik beslis ze te kopen. Oh! En ik ben dol op de blogs met lijstjes boeken die gaan verschijnen, heel handig!
  Mijn naam is Rieneke en ik heb die nog nooit in een boek gezien, dus dat lijkt me wel heel tof.

 6. Amé

  Ik volg jouw blog sinds ik de boekenclub ben gaan bijwonen! Geen idee welk jaar dit was maar het eerste boek was Throne of Glass. Ik zat vooral in de Engelse boek wereld en niet in de Nederlandse, dus ik had zelfs nog nooit van zonenmaan gehoord. Sinds dien kijk ik eigenlijk elke keer wel op jouw blog eens in de zoveel tijd :))

 7. Fleur

  Mijn naam is Fleur, en ik volg je blog al sinds begin 2016. Ik denk dat dat ook ongeveer het moment was dat ik ben begonnen vaker recensies te lezen en online leuke boeken uit te zoeken. Hier heb ik ook heel wat van mijn favorieten ontdekt! Je blog was de eerste die ik volgde en is nog steeds die die ik het meeste bekijk.

 8. Mijn naam is Liesbet en ik volg je blog sinds begin 2013 als ik me niet vergis. Een jaar later hebben we elkaar voor het eerst ontmoet op de Boekenbeurs in Antwerpen. Zo leuk dat je in het vervolg van Supernerd meer gaat toespitsen op een andere passie van je.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.