10 jaar Zon en Maan – pimp je boekenkast

Geplaatst op 5 april 2021 door Emmy in Winactie / 9 Comments

Ik ben dol op boeken en ook nog eens een enorme nerd, dus logischerwijs staat ons huis ook vol met nerdy spullen. Er is geen kamer in ons huis waar geen fandomreferentie te vinden is. Nou ja, de badkamer misschien, maar daar staat een leger aan badeenden. Ik word er gelukkig van dat je aan ons huis kunt zien dat we dol zijn op boeken, series en films. Het brengt persoonlijkheid in ons huis. En ik gun jullie natuurlijk hetzelfde gevoel!

In samenwerking met Eaglemoss en Hero collector – die je misschien kunt kennen van hun fantastische lijn van figurines – mag ik twee fantastische figurines weggeven die jouw boekenkast gegarandeerd zullen omtoveren tot een feestje.

Ik mag baby nifflers weggeven – te schattig voor woorden en deze zou ik zelf ook een fantastische plek geven.

en deze mooie Hermione in haar yuleball outfit.

Ik ga dus twee mensen blijmaken met een mooie figurine.

Zelf vind ik het erg leuk om mijn boekenkast – of andere kasten – op te fleuren met beeldjes of afbeeldingen van mijn favoriete fictieve personages. Ik heb ontzettend veel funko’s bovenop mijn kast staan bijvoorbeeld, maar ook gewoon een aantal mooie beeldjes en andere prullaria. Ondanks dat ik soms een rustige boekenkast zonder poespas wil, maken die spullen mijn boekenkast wel helemaal mij. Het laat zien wat me dierbaar is en geeft mijn kast de magische twist die bij me past. Die bij รณns past moet ik eigenlijk zeggen, want mijn man doet keihard met me mee. Hij is er eigenlijk mee begonnen, want hij had echt overal beelden staan toen ik hem leerde kennen. Soort zoekt soort.

Wil jij kans maken op een van de twee? Laat dan een reactie achter voor 15 april waarin je aangeeft dat je meedoet. In je reactie laat je natuurlijk weten voor welk van de twee je gaat en van welk fictief personage jij ooit wel een figurine zou willen hebben. Deze actie delen op social media zou ik ook erg waarderen.

Tags:

Divider

9 responses to “10 jaar Zon en Maan – pimp je boekenkast

 1. Quirina den heijer

  Hoi hoi

  Wat ontzettend gaaf dat je er zelfs 2 mag weggeven!
  Ik zou graag de hermione willen hebben ik
  Denk dat ze het beste in mijn pastel kleurige huis past!
  Ik zelf zou nog graag een beeld van Fenestra (is een speciale grote kat) willen hebben van mijn lievelings boeken Nevermoor.

  Veel leesplezier en bedankt voor je mooie blogs!

  Groetjes Quirina

  • Priscilla

   Ik doe heel graag mee voor de baby nifflers want tja nooit genoeg nifflers in huis.
   Als ik een figurine mocht uitzoeken dan zou dat toch wel van Katniss Everdeen zijn. Ik vind haar zo geweldig.

 2. Danielle

  Gaaf zeg!
  Ik zou nog wel eens een figurine van Gandalf willen, dat lijkt me tof voor in mijn boekenkast!
  Maar voor nu zou ik ook bijzonder happy worden van de baby Nifflers! ๐Ÿ˜

 3. Nogmaals gefeliciteerd natuurlijk:) en wat een gave winactie! Ik zou zo graag de baby nifflers winnen, want omg ze zijn zo leuk en schattig en passen perfect bij m’n kaarsjes en boeken van HP ed๐Ÿ’œ
  Waar ik ooit een figurine van zou willen… van Isabelle Lightwood for sure, van de shadowhunters serie van Cassandra Clare. Ik vind haar echt zo’n gaaf personage! En anders ofcourse van Magnus Bane!

 4. Mirjam

  Oooh, ik doe heel graag mee voor de baby nifflers ๐Ÿ˜. Ik zou graag een figurine willen van Iko (in het begin van TLC).

 5. Vanity

  Die nifflers ๐Ÿ˜ zo schattig! Afgelopen keer heb ik in Spanje een knuffel van een niffler gekocht en deze toen hij niet in mijn koffer paste, onder mijn arm meegenomen het vliegtuig in. Hij zit nu in mijn kast op de grote boeken van Harry Potter ( fantastic beasts and where to find en screenplay van de film) Hermelien hoort daar wel echt bij! Zo mooi is ze, eindelijk opgemerkt als meisje. Ik ben gek op boekenlinten en wil in mijn kast graag allemaal linten en als beeldje zal ik Feyre of Morigan wel gaaf vindenโ˜บ๐ŸŽ€

 6. Zo’n leuke actie. Net als jij hou ik ervan om mijn boekenkast (ok, het hele huis) te vullen met allerlei fandom-spulletjes en leuke herinneringen. Op die manier lijkt mijn bibliotheek zowel een boekenkast als geeky museum en dat vind ik heerlijk. Het beeldje met Nifflers dat je mag weggeven vind ik echt super tof. Ik heb ondertussen al wel wat funko’s en andere beeldjes maar hoop nog steeds een keer de Occamy funko op de kop te kunnen tikken vermits. Of die boekensteunen van Harry die met zijn trolley door de muur heen naar Platform 9 3/4 loopt. Die vind ik ook heel mooi.

 7. Tiny Val

  Hi! Wat een super leuke actie Emmy. Zoals je weet is mijn boekenkast redelijk rustig -op de enkele fairy lights en (letters&light) geurkaarsen na. Maar af en toe kriebelt het wel om meer fandom spulletjes in mijn kast te zetten. Ik zou zelf graag de figurine van de Nifflers wel willen winnen. Als ik namelijk een magische spirit animal had, zou het ongetwijfeld een Niffler zijn! (geef mij alle glitter en juwelen).

  Als ik een compleet nieuwe figurine zou mogen uitkiezen, dan zou ik er uiteraard eentje willen van Draco Malfoy vanwege alle obvious reasons. Of gewoon een beeldje van een hamster. Ook voor obvious reasons.

 8. Majonne Twigt

  Oh, wat zijn die Nifflers toch schattig!
  Mijn boekenkast is niet heel vol, zo hier en daar iets, kaarsje , woodmark, beeldje, mok.
  Wat quirina zegt Fenestra, dat is ook een van mijn lievelingpersonages.
  Maar wat me ook supermooi lijkt is de voorkant van Lucht, of dit Romi of Ciro is laat de schrijfster een mysterie. Ik zou dan echt zo’n soort bol willen met de persoon erin, net als de voorkant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.