10 jaar Zon en Maan – Lezen met een boekenlegger, altijd!

Geplaatst op 25 april 2021 door Emmy in Winactie / 3 Comments

Ik zal bekennen: toen ik jong was maakte ik ook ezelsoren in boeken, vooral in bibliotheekboeken. Lekker makkelijk: ik kon het boek overal neergooien en ik wist altijd waar ik was gebleven. En toen leerde ik de magie van boekenleggers en nu kan ik niet meer zonder want 1. mijn boeken blijven mooi en 2. er bestaan supermooie boekenleggers!

Tuurlijk, sommige zijn niet altijd even praktisch, maar magnetische boekenleggers hangen wel supercute in mijn kast. Soms moet ik een bonnetje of kaart hebben omdat ik niks anders bij de hand heb. Maar boekenleggers: ik ben fan.

Natuurlijk ben ik dol op mooie prints, maar mijn lievelingsboekenleggers zijn de boekenleggers die speciaal voor iemand gemaakt zijn. En daar kan InLineWithAnnemieke je mee helpen. Er staan prachtige boekenleggers in Annemieke’s shop én ze maakt ze ook nog op verzoek. En daarvan mag ik er eentje weggeven!

Een bladwijzer aanpassen aan uw voorkeur image 5
Een bladwijzer aanpassen aan uw voorkeur image 1

Hoe tof is dat? Ze zijn stevig, kleurrijk en hij wordt speciaal voor jou gemaakt.

Neem vooral een kijkje op haar Etsy of op haar instagram @inlinewithannemieke (haar volgen is helemaal leuk!)

Hoe doe je mee? Laat voor 2 mei in een reactie weten wat er op jouw custom boekenlegger zou moeten staan.

Tags:

Divider

3 responses to “10 jaar Zon en Maan – Lezen met een boekenlegger, altijd!

 1. Quirina den heijer

  Hoi hoi

  Wat leuk! Ja ik ben ook zon fan van boekenleggers! 💖
  Fenestra van Nevermoor lijkt me wel erg gaaf! 🐱

  Groetjes Quirina

 2. Lotte

  Ik weet niet of je meer dan één ding mag kiezen, maar ik zou sowieso Dobby (van Harry Potter natuurlijk) erop willen. Als er nog meer op mag, dan ook nog een gestreepte kat (ik had namelijk een gestreepte kat met de naam Dobby die helaas maar drie jaar oud is geworden door nierfalen). En misschien als het niet helemaal uit de toon zou vallen, dan ook nog een ezel (Vind ik gewoon leuke beesten, waarschijnlijk omdat ik zelf ook ontzettend koppig ben).

 3. Annemieke maakt echt leuke boekenleggers. Ze heeft op aanvraag ook een super leuke gepersonaliseerde kaart gemaakt voor onze tiende huwelijksverjaardag. Daar hoop ik binnenkort nog eens een blogpost rond te maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.