10 jaar Zon en Maan | i ship it

Geplaatst op 10 april 2021 door Emmy in Winactie / 5 Comments

Tien jaar geleden was ik 20. Ik herontdekte het lezen eindelijk en leerde het young adult genre echt heel goed kennen. Er waren toen al heel wat boeken verschenen en ik ben er face first ingedoken. Eindelijk kreeg het genre voor mij een naam en eigenlijk was het meteen niet meer weg te denken uit mijn leven. In die jaren heb ik vanalles geleerd over boeken, het genre, de community, uitgevers en mezelf. Hoewel ik al behoorlijk wat fandom gewend was, kwam er nog heel veel bij.

Het fangirlen met anderen over boeken is altijd een van de hoogtepunten van mijn blog geweest. Niet alleen heb ik hele mooie vriendschappen kunnen sluiten door onze gezamenlijke liefde voor boeken, ik heb ook al jaren een fanatieke leesclub. We betogen, discussiëren en shippen zo hard dat piraten er niks bij zijn. En dat shippen komt heel goed terug in de prijs van vandaag!

Ik mag namelijk van Ever After Print een exemplaar van Love potion weggeven. Als je Love potion gemist hebt, check mijn recensie dan nog even. Er zijn zo ontzettend veel redenen om dat boek fantastisch te vinden: van de heerlijke girl/girl romance tot de prachtige illustraties: je wil dit magische boek gewoon hebben.

En een van jullie maakt er kans op!

Om kans te maken op dit juweeltje vraag ik je het volgende te doen:

Laat een reactie achter waarbij je uitlegt welke rol jij in een sprookje zou hebben en hoe jou prins(es) op het witte paard eruit zou zien! Ik hoop op sprookjesachtige taferelen!

Meedoen kan tot 17 april en ik mail de winnaar. De actie delen op social media zou ik heel chill vinden, maar is geen eis! Heel veel succes en veel plezier.

Tags:

Divider

5 responses to “10 jaar Zon en Maan | i ship it

  1. Destiny

    Ik denk dat ik een verloren Prinses zou zijn die een rebellenleider is 😂 Prins op het witte paard een prins van een rival land, die eigenlijk de wereld alleen maar wilt verbeteren. Qua uiterlijk; lekker warm tintje, donker haar en lichte ogen 😍 Mag wel een lekker duister, maar magisch sprookje zijn ☺️

  2. Wat een leuke winactie! Ik zie mezelf graag als de goede fee in het sprookje: de raadgever, iemand die iets voor een ander kan betekenen. En dan wel inclusief vleugels en toverstaf, haha. Mijn prins op het witte paard (of rode motorfiets, in mijn geval) is iemand bij wie ik mezelf kan zijn. Ik ga voor een magisch sprookje met een happy ending!

  3. Ik denk dat ik de side-kick zou zijn ik een sprookje. Iemand die de hoofdpersoon support tijdens hun reis. Hoe mijn prins of prinses op het witte paard eruit zou zien durf ik eigenlijk niet te zeggen. Ik ben namelijk heel blij met mijn huidige vriend, niet dat ik daardoor niet mag fantaseren, maar ik kan mezelf niet met iemand anders voorstellen. Het enige wat ik me kan bedenken is een droomprins(es) die veel met me gemeen heeft qua hobbies. Het lijkt me enorm fijn om alles te kunnen, niet hoeven, doen met mijn partner.

  4. Goh, ik zou een meisje zijn dat op zoek is naar haar vermiste vader en zo terechtkomt bij een afgezonderd kasteel. De norse eigenaar gedraagt zich als een beest maar heeft wel een gigantische bibliotheek dus ik negeer dat bizarre gedrag zoveel mogelijk door me tussen zijn boeken te verschansen. Na een tijdje leer ik de vrouw kennen die blijkbaar verantwoordelijk is voor zijn gebrek aan etiquette. Wanneer ze merkt dat ik net als haar enorm van boeken en magie hou besluit ze me enkele handige spreuken aan te leren. Eentje waardoor het boek dat je wil lezen meteen naar je toekomt zodat je het niet moet gaan zoeken. Maar ook een heel handige waardoor ik nog meer boeken in de bibliotheek kan opslaan ook al zijn alle planken al volzet. Alsof mijn duizendenden tellende tbr nog niet indrukwekkend genoeg is. Ik vermoed trouwens dat ik mijn prins ook daar ga tegenkomen. In één van die vele boeken. Het zou echter wel kunnen dat dat witte paard vervangen woord door een draak of hyppogriff maar alleszins hoera voor fictional boyfriends. Al wordt het wel moeilijk om hem ooit te vinden zolang dat wandelend en pratend meubilair me blijft afleiden tijdens het lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.