10 jaar Zon en Maan | House pride

Geplaatst op 15 april 2021 door Emmy in Winactie / 10 Comments

Dat ik een grote fan ben van de Magische Wereld en het liefst gisteren nog naar Zweinstein was vertrokken, moge geen verrassing zijn. Al vanaf 9 jaar – thanks mam! – ben ik een groot fan en haalde ik kracht uit het fantaseren bij deze wereld en sloot ik de mooiste vriendschappen. Deze reeks heeft mijn liefde voor lezen aangewakkerd en daar ben ik mijn moeder vooral heel dankbaar voor, want zij besloot dat ik niet zo eigenwijs moest zijn en het gewoon moest proberen. Ha.

En vanaf het moment dat ik fan was, wist ik bij welke afdeling ik thuis hoor. Tuurlijk heb ik wel eens getwijfeld, maar nee. Ik ben een echte Zwadderaar.

Met dank aan de fantastische shop Elfenster (insta: @elfenstershop) mag ik iemand blij maken met een fantastisch pakket. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen welke afdeling je wilt hebben. Echt, ik ben jaloers op de winnaar hoor! Elfenster maakt prachtige sieraden met vaak een bookish tintje.

Je maakt dus kans op een heel mooi pakket in een van de vier kleuren. In elke box vind je vier items terug: allemaal handgemaakt en drie daarvan zijn sieraden. Onderstaande foto’s geven een indruk van de items en zeg eens eerlijk: daar word je toch helemaal hebberig van?!

Wil jij een box winnen? Top! Laat dan voor 25 april een reactie achter met daarin je Hogwarts house en volg (als je instagram hebt) Elfenster en mij daar. Succes!

Tags:

Divider

10 responses to “10 jaar Zon en Maan | House pride

 1. Quirina den heijer

  Hoi hoi

  Wat gaaf!
  Mijn hogwarts house is: Hufflepuf

  Heel veel succes met je blogs en leuke winacties!

  Groetjes Quirina

 2. Melisa

  Omg these are beautiful ๐Ÿ˜ Bij mij kan niemand er om heen dat ik een echte Gryffindor ben ๐Ÿ˜ โค๏ธ๐Ÿฆ Wellicht met een Ravenclaw & Slytherin randje, maar toch heb ik mij altijd thuis gevoeld tussen de leeuwen en lust ik slangen rauw ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜

 3. Lotte Brรผggink

  Ik denk dat ik toch wel echt een Ravenclaw ben. Ik ben ontzettend nieuwsgierig en houd van puzzels en raadseltjes en dingen uitpluizen. Hoewel dit natuurlijk gewoon toevallig is, is blauw ook nog eens mijn favoriete kleur. (Ik heb trouwens geen instagram)

 4. De Boekenhamsteraar

  Wow deze zijn mooi ๐Ÿ˜
  Ik ben een Hufflepuf ๐Ÿ’›
  Proficiat met je 10 jarig bestaan van je blog!

 5. Rachel v W

  Wat gaaf! Gefeliciteerd met het 10jarige bestaan!
  Hier een trotse Ravenclaw! Aangestoken door papa en nu nog meer fan dan dat hij is! ๐Ÿ™‚

 6. Wendy

  Wauw wat zijn ze mooi. Ik ben een echte Hufflepuf ๐Ÿ’›. Het verhaal van Harry Potter blijft fantastisch.
  Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan ๐Ÿฅณ

 7. Marjolijn

  Ooow, wat een schattige pakketjes! Daar is de winnaar ongetwijfeld heel blij mee ๐Ÿ™‚

  Ik ben ook al zeker 20 jaar HP fan. Misschien heb ik zelfs wel eens een fanfictie geschreven… misschien twee… en misschien is eentje zo’n 92 pagina’s lang, oeps…

 8. Sylvia

  Wat zijn ze gaaf! ๐Ÿ’œ Mijn vermoeden en gevoel zeggen dat ik een Ravenclaw ben, maar tja nooit daadwerkelijk de sorteerhoed opgehad ๐Ÿ˜‰

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.