Disclaimer

Op Zon en Maan verschijnen er vrijwel elke dag één of twee artikelen die door een groot aantal mensen worden bekeken per maand. Het merendeel van deze artikelen zijn recensies van de boeken die ik heb gelezen. Een aantal boeken daarvan heb ik ontvangen van de uitgever in ruil voor een recensie.

Ik word niet betaald om boeken te recenseren en zal altijd mijn eerlijke mening geven. Ik vind het namelijk erg belangrijk om mijn beleving op een zo oprecht mogelijke manier te delen, omdat ik weet dat de bezoeker daar behoefte aan heeft. Dit kan opbouwend kritisch zijn, maar ook ontzettend enthousiast. In alle gevallen gaat het om mijn persoonlijke beleving van het boek. Schrijvers, uitgevers of andere betrokkene hebben geen invloed gehad op de boodschappen/belevingen/mening die ik uit een verhaal heb gehaald. Al mijn recensies vertel ik dan ook vanuit een persoonlijk oogpunt.

Recensieboeken probeer ik altijd zo snel mogelijk te behandelen, al is het deels afhankelijk van wanneer een boek is uitgekomen. Ik schrijf in ieder geval van elk boek dat ik lees een recensie en lees gemiddeld 3 tot 4 boeken in de week. Hiermee is er op dit blog al een grote verzameling van recensies te vinden, die elke dag groeit.

Bij elke recensie verschijnt een link naar bol.com. Ik ben lid van het bol.com partnerprogramma, waardoor ik een percentage ontvang bij alles wat jullie via mijn blog kopen. Hiervan betaal ik oa. de cadeautjes en verzendkosten van de winacties (van bijvoorbeeld de boeken adventskalender).

Er is ook een mogelijkheid tot adverteren op mijn blog. Stuur een berichtje voor de opties via de contactpagina of om meer gegevens over mijn bezoekersaantallen te verkrijgen.

Zon en Maan.net staat ingeschreven bij de KvK onder nummer: 56155816

Alles op Zon en Maan is © Emmy van Ruijven. Zowel teks als beeld mag niet zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Geef een reactie